| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2007-05-10 16:27:58 tez mam szkole, ale mialem sie urwac... a tu jeb pasek rozrzadu sie urwal |
Kuner Raszyn / Wawa | 2007-05-10 22:25:09 Ja sie zjawiam ale dopiero w sobote wiecozrem wypic z niektorymi i poodwiedzac ulubione miejsca (czytaj imprezownie) w Toruniu |
Bizer_trikolorr cc trikolor 999/łada ... toronto | 2007-05-10 23:26:38 najlepiej na tym i tak wyjdzie geras i ojciec bo czy tak czy tak to sie napija za free |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2007-05-11 13:45:57 A teraz pytanie czy prolog tez sie liczy?? Bo dojechac do mety prologu to chyba dojedzie gozej do mety rajdu ![]() |
magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2007-05-11 14:23:15 chłopaki mają migomat na wyposażeniu + cała noc do roboty ale lepiej niech się nic nie sypie
już za parę godzin okaże się jak wygląda..:
w rozumieniu pana B.
ps.narazie jest pogoda tzw.damska, miejmy nadzieję że to się zmieni ![]() |
rejser F&F Sympatyk Fiat Seicento Płock | 2007-05-11 20:32:14 jakieś wieści po prologu? |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-05-11 21:26:59 pytanie: jeśli przyjade, to czy bede mogl liczyc na to ze schowam do kogos magazyn czesci zamiennych i w razie czego ktos pomoze mnie zepchnac czy cos takiego? |
magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2007-05-12 00:09:39 uwaga, odpowiedź na nurtujące pytanie stylistyczne dotyczące rzymiańskiej numeracji rajdów (sprawa boląca mnie ):
zmienili z "XXXX" na "40" ![]()
po prologu: a) załóg nie było dużo, ok.10, z czego 2 boby, z czego jeden żółty, z czego z jakąś dziwną rejestracją
b) kilka samochodów niespotykanych u nas wcześniej (lancer, tico, und audi funf zylynder dla przykładu )
c) książka drogowa jak marzenie - zdjęcia z dojazdówek porobili!
d) Malin wygrał zrzewkę Żywca gdyż ogólnie rzecz biorąc silnik Bizera się zalał (na szczęście nie olejem tylko wodą będącą pierwotnie integralną częścią kałuży na torze RC, w fazie późniejszej - częścią składową błota rajdowego) e) szyny na torze już położyli, widać było
f) padało widzę Was jutro
do zobaczenia |
malin_trikolor Toruń | 2007-05-12 00:54:10
prolog nie jest liczony do klasyfikacji rajdu
szybko im poszło z ty,i szynami zalał sie ale damy rade
ogien na tłoki!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ONKEL Toruń | 2007-05-12 19:04:40 Niech ktoś weźmie Malina na prawy fotel i niech przejedzie z nim JEDEN rajd. Jeśli dojedzie bez defektu do mety to proszę o zaświadczenie od zespołu sędziów. Powodu prośby chyba nie muszę uzasadniać ? |
Seweryn13 Włocławek | 2007-05-12 19:11:29 I po rajdzie.Było fajnie,pogoda nie zepsuła zabawy.Fajne trasy na Rallycrossie.Dobra ilość samochodów,nie trzeba było czekać zbyt długo na próbach.Możliwość serwisowania auta,złapania oddechu,wydalenia płynów ustrojowych w miarę cywilizowanych warunkach.Niefajny parking i jakiś postny twór żurkopodobny koło fortu.
Ogłoszenia parafialne : Dobry Wujek Seweryn przeprasza Marka Głosa za to,że nie wierzył w jego zawieszenie.Wierzył w resztę jego CCRC.Jako ,że od urodzenia jestem niewierzący,to nie bardzo wyszło i Bizer znowu nie dojechał.Jeszcze ze trzy rajdy i będzie miał obcykany cały samochód.No a wtedy w przyszłym sezonie jak da ogień na tłoki...
Magda,bardzo ładna żółta bluzka.Szkoda,że przykryta czymś czarnym. Spasiba rebiata za niezłą zabawę i że mogłem znowu oglądać wasze wątpliwej urody paszcze. |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-05-12 19:31:32 dojechawszy do domu, wynikow nie znam, ale slabo poszlo, jedna taryfa i 3 slupki... poza tym nie mam co narzekac, sprzet jaki jest kazdy widzi, opony jakie byly kazdy widzial... samochod nie nawalil (w sensie dojechal).
Poskakalismy, poslizgalismy sie, mam nadzieje ze punkt bedzie. Bardzo prosze o podanie wynikow (z czasami) wszystkich klas. Bardzo rowniez prosze o zdjecia i filmy. Bardzo rowniez dziekuje. Napiszcie jak wam poszlo misie bo prawde mowiac nie mam pojecia. Bizer, co sie znowu stalo? Wyrazy wspolczucia. PS. Podziękowania dla Włocławskiej ekipy za sędziewanie. Było raźniej |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2007-05-12 19:56:36 a ja bede wrzucałzaraz fotki z prologu i bonusik ![]() |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2007-05-12 20:58:51 |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-05-13 11:29:34 wyniki? |
magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2007-05-13 13:27:56 Szlachtę zaściankową w postaci lachona Vyzn-R`a oraz Vyzn-R`a także buca z Płocka pozdrowić oraz pogratulować spontaniczności
organizacja chyba lepsza niż ostatnio hm?
próby jakby ciekawsze; jeszcze świeże i pachnące
czy za największego zwycięzcę można uznać Radassa? tak? to poproszę bajeranckie nawroty i jak to ktoś powiedział "niepitolenie się ze sprzętem" proponuję również przyznać puchar temu zawodnikowi za amputowany strach który pozwolił mu wsiąść z Bizerem do poloneza
odważni okazali się również Malin i Race_D (jazda synchroniczna na płycie poślizgowej)
troszku szkłoda że na stypie w prochowni (czyt. forcie) szybko zdarli wyniki, miała to być nauczka dla spóźnialskich?
przesłanie: "nie liczy się obraz ale głos" i bardzo dobrze!
DWS daj mi swoje zdjecie co?
|
Radass Fiat 126p Brodłej | 2007-05-13 13:31:09 pod względem tego ze sie spotkalismy bylo zajefajnie rajdowo jestem troche nieusatysfakcjonowany (uff )
(-)1. zabrakło mi 5 sek na 3 msc (babol na kaloryferze i przeleciana meta stop) (-)2. wiem ze sie powtarzam ale tak bedize cały sezon-nowy regulamin i podzial na klasy totalnie popsól nam maluchowcom zabawe, która była jedynym w swoim rodzaju w klasie markowej "fiat 126p" i z wyscigu kierowcow zrobily sie wyscigi samochodow. (++)3. debiut tego wariata RAMBO!!!!!!!! zajebiozo bylo John hehe, Rambo dyktowal mi jeszcze w drodze do domu.
(-)załuje ze nie zostałem w Forcie, bo potem sie okazało ze plany w brodłeju nie wypaliły i piłem piwo. (+)hydak cały i zdrowy, resor nie pękł na hoopce, bierze olej pewnie ale zapindala chyba
(+) Bizer dzieki za polonez Drifft kierownicą kręcił jak kołem sterowym w na okręcie
(-) Bizerolot znowu sie rozgracilł
do następnego...jak uda mi się dożyć i zebrać fundusze NGU!! |
malin_trikolor Toruń | 2007-05-13 13:32:01
Jakkolwiek by nie patrzeć na kwestie mojego pilotowania to JA NIE MAM TARYF!!! . A jeśli chodzi o szczęście to można powiedzieć, że szczęście przyniosłem w czasach przejazdów i w tym, że cudem (ale przede wszystkim dzięki doświadczeniu Bizera - SZACUUUUUUN!!!) nie wydachowaliśmy . Ale generalnie rajd był ekstra, trasy były wreszcie inne niż zwykle a hopa rallycrossowa ... . Niewiele zabrakło do ukończenia rajdu. W związku z tym Bizerku, piwo będzie we wtorek w sztabie generalnym TRT. |