MotoNews.pl
7 POLDEK DRIVER nowe pomysły (26059/5) - Strona 4

POLDEK DRIVER nowe pomysły - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-09-24 12:33:51, Janek_125p pisze:
a czy tłumik nie powinien być po drógiej stronie ?

powinien niestety to moja wina, bo jak chłopaczek modelował podwozie to narysowałem mu je jak ma wyglądać w paincie rysowałem od góry i rura byla z prawej niestety zapomniałem mu tego powiedzeć i on potraktował rysunek tak jak by auto bylo dachem do ziemi i stąd wdarł się ten błąd

a co z gta SA? da rade takie cus?

Jest juz jeden fiat do SA wymodelowany a reczej przekonwenterowany niestety jest taki dziadoski ze nie warto go instalowac a znajdziesz go tutaj
jeśli mimo wszystko chcesz go oblukać...

Fajny ten nowy Fiat 125p do VC. Byl jeden wczesniej ale strasznie dziadowski i to wlasnie on jest teraz dostepny do SA.
Seria GTA jest zajebiscie grywalna, SA to miodzio. Ale nie jest to strikte samochodowka. Jezeli chcecie symulatora i to w dodatku niezłego to polecam:RACER jest to FREE CAR SIMULATION. Ludzie sami do niego tworza trasy i samochody (naprawde niezłe).
To jedna ze stron z samochodami i trasami: CARS and TRACKS
tylko trzeba uwazac na kiepsko zrobione samochody - szkoda czasu.
Polecam!
A tu jeszcze adres forum z ktorego tez mozna sciagnac Cars i Tracks

Do Racera jest juz zrobiony (albo na ukonczeniu) piekny DF. Autorem jest niejaki Clairvoyant :

Byc moze koles go udostepni jak skonczy.

jeszcze jedna fota

Witam i o radę pytam! Czy nie wiecie może z jakiego powodu ta gra pod tytulem Racer strasznie mi przycina bo cały czas kombinuje w cofigach i nie mogę nic na to poradzić.

a jak stworzyc swoje auto? jaki program itp?

Cytat:
2005-09-24 20:28:25, Chevrolet pisze:
Witam i o radę pytam! Czy nie wiecie może z jakiego powodu ta gra pod tytulem Racer strasznie mi przycina bo cały czas kombinuje w cofigach i nie mogę nic na to poradzić.

u mnie to samo

A ja proszę o direct link do ściągnięcia tej gry
Pzdr

Cytat:
2005-09-25 10:58:04, cendra pisze:
a jak stworzyc swoje auto? jaki program itp?

Zanoza Zmodler2 lub 3d Max

Samochody do racer kolesie robia chyba na ogół w 3DMax.
A co do przycinania gry, to mi chodzi płynnie, żadnych problemów tego rodzaju nie mam. Moze zależy to od wersji, ja uzywam dwoch 0.5.2beta8.9 i starszej (ale jedynej "stabilnej") 0.5.0. Uzywam dwoch z tego wzgledu, iz sa samochody i trasy przeznaczone tylko do 0.5.0 badz tylko do wersji BETA.

Z innej beczki:
Jeśli ktoś ma Midtown Madness 2 to mogę udostępnić auta:
- Polonez Caro - policja
- Maluch '79
- Polonez Caro w kilku różnych wersjach (po w też)
- Fiat 124
- Fiat 125 (zwykly i po wt)
- lanos
i wiele innych...
BTW gra jest w empikach po 20zł a ma nieduże wymagania, ustawiając różnie detale można grać spokojnie nawet na P166...

Cytat:
2005-09-25 19:26:46, DoliN pisze:
Z innej beczki: Jeśli ktoś ma Midtown Madness 2 to mogę udostępnić auta: - Polonez Caro - policja - Maluch '79 - Polonez Caro w kilku różnych wersjach (po w też) - Fiat 124 - Fiat 125 (zwykly i po wt) - lanos i wiele innych... BTW gra jest w empikach po 20zł a ma nieduże wymagania, ustawiając różnie detale można grać spokojnie nawet na P166...

Ja mam i poproszę. Tzn właściwie to miałem, bo gdzieś płytkę posiałem.

Cytat:
2005-09-25 19:26:46, DoliN pisze:
Z innej beczki: Jeśli ktoś ma Midtown Madness 2 to mogę udostępnić auta: - Polonez Caro - policja - Maluch '79 - Polonez Caro w kilku różnych wersjach (po w też) - Fiat 124 - Fiat 125 (zwykly i po wt) - lanos i wiele innych... BTW gra jest w empikach po 20zł a ma nieduże wymagania, ustawiając różnie detale można grać spokojnie nawet na P166...

Szkoda ze nie masz do MM1, bo wedlug mnie jest dużo lepsze niz MM2, pozdroo

I jeszcze kilka screenów DF (i nie tylko) do Racera autorstwa Clairvoyanta.
Spójrzcie na szczegóły felg:

Niezłe
Wrzuć linkacza do nich, jak będą gotowe

Cytat:
2005-09-24 11:57:29, Pemek pisze:
Ha! Temat dla mnie. Ja się bawiłem dużo w modowanie GTA VC i jest dużo do tej gry Poldków Kredensów i Malczanów sam nawet kontrolowałem zgodność z oryginałem jednego DF-a do VC. Moją zasługą w tym aucie są tekstury wnętrza, rejestracji i znaczka 125p. tutaj możecie prześledzić proces powstania tegoż kredensika. Jak będziecie przeglądać temat o powstaniu tego cacka do GTA to występuje tam pod nickiem Pax21 BTW jestem tez administratorem strony i forum A i bym był zapomniał powstała tez dwie wersje TAXi i Milicja na bazie tego Fiata pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: Pemek dnia 2005-09-24 12:00:09 ]

skad moge sciagnac tego DF-a??? i jak go zainstalowac???

podnosze topik i moje zapytanie

Witam wszystkich,

tytuł sugeruje - ja potwierdzam. Nawiązałem kontakt z wydawcą gry "Poldek Driver" - firmą PLAY. Otrzymaliśmy wstępne zaproszenie do rozmów na temat współpracy przy tworzeniu gry. Na pierwszy ogień idą modele samochodów - mamy wielu zdolnych grafików 3D, może czas już wyjść z twórczością do ludzi? Nie obiecuję kokosów - co więcej, jestem gotów poświęcić czas tej grze bez wynagrodzenia - może dostanę darmowy egzemplarz? W chwili obecnej wsparcie obiecał kolega Michał z klubu Zastavy - podesłał Stratosa, Borewicza i Coupe. Chciałbym, by gra znacząco różniła się od pierwszego wydania... sam jednak sobie nie poradzę. Każdy, kto mógłby pomóc, proszony jest o kontakt. Przyjemnie byłoby pościgać się ulubionymi samochodami, na dodatek w grze, w powstawaniu której miało się udział. Może klub obejmie oficjalny patronat nad grą? Może zarząd porozmawia z odpowiednimi ludźmi w sprawie użyczenia logo FSO?

Wstępne plany zakładają całkowicie nowy engine /w trakcie tworzenia/; gra ma się ukazać za pół roku. To sporo czasu... a jednocześnie bardzo niewiele. Zapraszam więc do współpracy!