Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2005-08-19 10:26:23 Otoz nie jest to prawda ![]() Pozdrawiam kolejnego Kolege minusujacego Plusa ![]() Pozdrawia wlasciciel Atu Minus 1.4 Phase III Adamus |
![]() BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | 2005-08-20 00:53:20 Doklanie - jak na czarno to i wszystkie "dodatki" ma czarno - jak w caro... |
Kasiunia Miłośnik FSO Opel Astra Classic Gdynia | 2005-08-22 06:32:38 W moim przypadku boki zderzaków orginalnie zamontowanych czyli plusowskich juz dawno odlazły, auto trochę przypomina wąsatego potwora, lakier porysowany i wyłażą szpachlowania poprzedniego własciciela.Oferta carowskich zderzaków jest bogata i przystępna a plusowskich szkoda gadać. ![]() |
coolio78 1,9GLD Bydgoszcz | 2006-11-21 18:49:59 Witam, koledzy mam pytanie, czy można zamontować tylny zderzak od plusa w carusie ? Czy ktoś z was może to robił ? Ja przy swoim miałem zderzak z nakładką(spoilerem) i nigdzie nie mogę dostać takiego zderzaka więc postanowiłem spróbować założyć zderzak od plusa - nie wiem czy to mi się uda ![]() ![]() |
-Marcin- Miłośnik FSO PN jeden koma cztery Warszawa | 2006-11-22 10:17:21 Ja zmienialem zderzak na plusowy z tylu (bo mialem z przodu juz plusowy, a z tylu caro z orciari). Trzeba bylo tylko odkrecic/obciac dolne kółeczko na ktore nasuwalo sie zderzak z caro (sa dwa na strone w caro, gorne i dolne, o ile dobrze pamietam). Gorne koleczko zostawiamy, bo na nie pasuje boczne mocowanie zderzaka z plusa (taki czarny plastik mocowany do zderzaka na takie jakby metalowe blaszki z zebami ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: -Marcin- dnia 2006-11-22 10:22:02 ] |