Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
malyzk daewoo espero 1.8 cd ... celestynow | 2004-01-03 00:28:51 ja też musiałem wczesniej leciec
ale potwierdzam - było milusio pozdrawiam wszystkich z nowym rokiem. Ps. przyznam że poniedziałki bardziej mi leżą niż niedziele. co wy na to. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-01-03 10:45:37 Wszyscy sie wpisuja to ja tez. Popedze KeyJey'a ze zdjeciami ! |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-01-03 10:53:01 Jak to mówią: "...Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie..."
Od dłuższego już czasu bardzo żadko się udzielam tu na forum z powodu braku czasu i widzę że pod moją nieobecność odbyły się jakieś zloty w Wawce o istnienu których nikt nie raczył mnie poinformować... Trzeba było chociaż sms-a kur... wysłać: "...Słuchaj Łukasz...jest zlot tu i tu i o tej godzinie...będziesz?..." Przypomnę wam że za każdym razem wcześniej gdy odbywały się zloty w Warszawie, informowałem wszystkich Warszawiaków sms-ami z neta... każdy kto mieszkał w Wawie dostał info o zlocie... Przecież mam podany swój numer kom w swoim profilu...tak trudno sms-a wysłać i powiadomić??? |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-01-03 22:11:00 Lukasz ja ciebie przepraszam to prawda ze wysylales smsy i ja juz bede tez do ciebie wysylal o kazdym zocie. Ja za siebie jeszce raz przepraszam |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-01-05 10:02:10 tak !!! myślę że powiadamianie o zlocikach SMSami to dobry pomysł, niestety ERA stwarza problemy. Ja za późno zerknołem na forum , spodziewałem się zlotu około 20:00 i jak zajrzałem to już było po jabłkach, na SBM byłem 20:15 i niestety było pusto SMS napewno by mi pomógł. Też ostatnio nie mam czasu zaglądać na forum
|