Ogólne - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co to za autko w twoimi profilu na pierwszym zdjęciu

chyba stary passat

Jest to szajsewagen passat z 1975 - pierwszy jaki był. Ten na zdjęciu nie jest mój ale miałem takiego samego tyle, że 3 a nie 4 drzwiowego i w manualu z silnikiem 1300, a nie w automacie. Tak się składa, że to też było moje pierwsze auto. Taka porażka życiowa... nigdy to u mnie przeglądu ani OC nie miało. A jedyne co mi się udało to doprowadzić je do stanu "na chodzie". Na więcej nie pozwoliły okoliczności - zamknęli warsztat, w którym był robiony i kazali mi go zabrać z tłokami w kieszeniach. Oddałem wujasowi - sobie zacząłem szukać manty A albo kadetta C i po kliku miesiącach się udało.

Jakoś nudno troche na tym forum nikt nic nie pisze i wogóle jakoś trzeba by było rozreklamować forum. Dlatego wpadłem na pomysł aby każdy z nas w miejscu swojej sygnaturki wpisał to samo co ja i udzielał sie jak najczęściej na innych forach by wszystcy mogli to zobaczyć. Pomysł nie wymaga wiele pracy i żanych środków tylko odrobine dobrej woli

mówisz (piszesz) i masz

Dziś w Wawie jadąc autobusem linii 525 widziałem żółtego 131 na sporym parkingu jakieś 300m od "Centrum Okulistycznego" ( cokolwiek to jest) w stronę lasu. Jak ktoś z Wawy to pewnie lepiej zorientowany i pewnie znajdzie

Wedle obietnicy... fiacior spod mojego domu, nie 131 ale w końcu

i mały bonus zauważony w przelocie ;D

No kosa jak tam racing po wakacjiach pewnie już jako tako zrobiony może jakieś nowe fotki ? Aha i mam jeszcze pytanko co sie dzieje z stronka już od dłuzszego czasu sie nic nie dzieje na niej nawet ksiega zamarła a sie najprężniej rozwijała

Cytat:
2004-09-23 20:01:58, Insekt pisze:
No kosa jak tam racing po wakacjiach pewnie już jako tako zrobiony może jakieś nowe fotki ? Aha i mam jeszcze pytanko co sie dzieje z stronka już od dłuzszego czasu sie nic nie dzieje na niej nawet ksiega zamarła a sie najprężniej rozwijała

Racing na razie stoi- poki co zbieram materialy do jego odbudoy. wzialem sie za to troche za kompi- maly remoncik silnika a pozniej wymiana mostu (troche sie mechanizm roznicowy rozsypal).

jaki olej nalać do silnika benzynowego? napiszcie jak możecie
hogfan1@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: pinks dnia 2008-09-14 20:00:00 ]

Cytat:
2008-09-14 19:58:50, pinks pisze:
jaki olej nalać do silnika benzynowego? napiszcie jak możecie hogfan1@wp.pl [ wiadomość edytowana przez: pinks dnia 2008-09-14 20:00:00 ]

Nigdy nie zrozumiem jak to dziala ... piszesz na forum fiata 131 jaki olej do benzyniaka ... ale do jakiego do tego smarta co masz w profilu ?

ludzi sa dziwni

pozdr