Służba zastępcza zamiast służby wojskowej - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-01-26 23:51:59, specWROC pisze:
prawda że na komisji zaglądają w pewną część ciała czy nie jest się gejem...?????

i tak i nie, zależy na jaką komisje trafisz. Tak czy siak umyj dupe

czlowieku co ci za glupot naopowiadali??
kaza ci tylko gacie na moment zdjac zeby zobaczyc czy masz fajfusa a nie zaden miriam z ciebie lub inny wynalazek

Cytat:
2005-01-27 00:45:49, kabul pisze:
kaza ci tylko gacie na moment zdjac zeby zobaczyc czy masz fajfusa

a to też nie jest prawda, na mojej komisji nie było tej kontroli.
Nie padło tez pytanie czy dyd jest

a u mnie bylo
natomiast o kakaowe oko nikt nie pytal

to ładnie mnie nawkręcał stary

kurde ludzie idzcie do jakiejs szkoly, to Was do woja nie wezma.

Cytat:
2005-01-26 23:51:59, specWROC pisze:
prawda że na komisji zaglądają w pewną część ciała czy nie jest się gejem...?????

ja mialem takie cos: prosze sie wypiac i zakaszlec!!!!! no i na dyda też patrzyli :|

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-27 15:35:35 ]

A ja jestem na 2 roku studiow zaocznych i ide sobie teraz w marcu na egzamin z PO (przysposobienie obronne) i po zdaniu tego mam wojsko w dupie - niby jest po tym jakis oboz we wakacje 6 tyg. ale wojsko obecnie nie ma pieniazkow i na oboz jedzie kto chce

speed555 - a uwazaj bo Cie w koncu zawolaja nagle sie znajda pieniazki a ja wbijam kazdy glupi wie ze jak skonczysz studia to rezerwe dostajesz, nawet na zaocznych hehe.

Cytat:
2005-01-27 15:35:00, owz pisze:
ja mialem takie cos: prosze sie wypiac i zakaszlec!!!!! no i na dyda też patrzyli :| [ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-27 15:35:35 ]

to chyba zależy od kolesia który bada..czy będzie chciał sobie popatrzeć czy nie

[ wiadomość edytowana przez: specWROC dnia 2005-01-27 18:52:22 ]

Cytat:
2005-01-27 15:35:00, owz pisze:
ja mialem takie cos: prosze sie wypiac i zakaszlec!!!!! no i na dyda też patrzyli :| [ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-27 15:35:35 ]

a jak kaszlnie ziomek i pusci kleksa w komisje to co ? przeszedl czy nie ? albo jak hardkor i mu nerki wypadna

ja słyszałem że kiedyś jakiś koleś przed wejściem na komisję wysmarował sobie nutellą całą dupę....gościu jak ściągnął gacie to lekarz omało nie zemdlał....nie wiem jak to się zakończyło;P pewnie kaFtan

w opowiesci nie wierz, lekarze z komisji niejedne cudo juz widzieli, sciemnianie na nic sie raczej nie zda - no moze dostaniesz gorszy przydzial znajomy glupoty wstawial i go wzieli do jednostki gdzize sie bili o pare kromek suchego chleba, tak zle bylo z wyzywieniem.

Że niby w żyć zaglądają???? widze ze na niektórych komisjach niezłe jaja odchodza:p U mnie na komisji był gość specjalnie przeznaczony do sprawdzanai czy masz pyndzla, i ten gosć był tak na walony ze niech mnie drzwi ale kazdy kto był na tej samej komisji mówił że gość nawalony:p w sumie sie nie dziwie:p

Cytat:
2005-01-27 19:18:58, cypherius pisze:
a jak kaszlnie ziomek i pusci kleksa w komisje to co ? przeszedl czy nie ? albo jak hardkor i mu nerki wypadna

wiesz jak pedał to pewnie puści te zwieracze już nie działają u nich za dobrze pewnie ;P

ja mam znajmoego ktory przegiał w druga strone
jak sie pytali o jezyki to powiedział tak:angielski,niemiecki,rosyjski,hiszpanski-chodz koles sie dobrze po polsku wysłowic nie potrafi.Do tego powiedział ze potrafi pływac i ma prawo jazdy A,B,C-chodz nawet karty motorowerowej z zyciu nie miał

i co wzieli go na unijnego spadochroniarza???

hmmmm opowieści komisyjne... znam jedną:
Koleś chciał żeby go za geja wzięli, i w celu rozszerzenia otworu odbytniczego, systematycznie wkładał tam sobie piłeczkę ping-pong'ową. No ale traf chciał że w dniu komisji, koleś zapomniał wyjąć owej piłeczki... W momencie "wypięcia" się, gdy lekarze zobaczeli na wpół wystającą piłeczkę, bez namysły zapisali go na "kaftan"
Ja generalnie w to nie wierzę, ale zabawna historia

Ja na WKU byłem już dwa razy, raz B12 a potem na własne życzenie A dlatego żę do policji chcę iść.
Kiboli na meczach z przyjemnością bym potłukł z lekka

Cytat:
Kiboli na meczach z przyjemnością bym potłukł z lekka

zazwyczaj to sie dzieje w drugo strone

nie chcial bys wiedziec co sie dzieje z kibolami jak trafia na policje