Wielki Projekt RS Big Single Turbo Złom Rusza.... - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Liked ja jestem tylko chlopakiem z miasta A tarcze cena 200 za sztuke plus klocki 30 euro plus tloczki 80 plus farba 50 plus swoznie 20

Cytat:
2005-01-28 10:13:24, Bakster pisze:
Liked ja jestem tylko chlopakiem z miasta

Krzysiu Jarzyna ze Szczecina

BAKS ja tylko tyle mogę

a zaciski ile ciebie wyniosły ??

Noxx zaciski sa shibbiego Jutro czyli dzisiaj juz gadam z ojcem czy jedziem z koksem czy szykuje miejsce w garazu na s14 a essinke rozbieram na czesci i oddaje mamusi

słsyzałem że s14 cześto wybuchają

PS i juz nie "PITOL"

mi samemu szkoda essinki Nigdy mnie nie zawiodla nigdy

te tarcze co kupiles bakster... widze ze sa wieksze.. podchodza bez problemow?

Liked do mk7 nie pasuja sie okazalo wiec je na tarcze od rs'a mialem zamiar podmienic a tak zaostalem z tarczami

Cytat:
2005-01-29 00:28:36, Bakster pisze:
Noxx zaciski sa shibbiego Jutro czyli dzisiaj juz gadam z ojcem czy jedziem z koksem czy szykuje miejsce w garazu na s14 a essinke rozbieram na czesci i oddaje mamusi

co to jest s14?

pewnie 200sx

Cytat:
2005-01-30 20:35:23, Tsport pisze:
co to jest s14?

a nie bmw?

http://www.s14.net/

mnie się daje zę jednak nissan 200sx najlepiej jak baks napisze

Nissan 200 SX S14 ... wiem ... z dobrego zrodla

hehe Nosek a z kad wiesz?? ogolnie jade jeszcze ogladac starszego s13 bo jest w ekstra stanie zobaczymy Napewno jest to zdecydowanie lepsza baza do rozwoju silnika ktory mozna kopnac nawet na 350 koni

nawet ja o tym słyszalem z rozmowy ustnej

oo a ja o niczym nie wiem

Wielki Projekt RS Big Single Turbo Reaktywacja juz się niemoge doczekać najszybszy essi z napędem na jedną oś w our PL

będzie się działo

Wczesne S14 mają problem z doprowadzeniem oleju do turbo, stąd awarie turbin (typowe "oil starvation"), poza tym nie słyszałem o jakichs typowych problemach.

No to sie zaczelo... ehh malo fotek bo male a raczej duze problemy sie porobily... wiec narazie tylko tyle;(