| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2005-03-13 00:09:27 Dzwonił do mnie SzymonX, panowie ostro się bawią, wypili za moje zdrowie.
Za tydzień bedzie pewnie powtórka... chyba tej okazji już nie przepuszcze drugi raz! Acha! Nie ma ich w rally caffe, natomiast pojawili się panowie ex-prezesi |
BLUE_650 BMW 320 Piaseczno(Warszawa) | 2005-03-13 00:41:23
taaaa |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-03-13 00:45:40 Ja być home również
Ale ja akurat wypiłem na samym początku tylko małe piwko, bo ja kierowca jestem
Yankee się trzymał świetnie, ale właśnie dostałem info, ze jak wszedł do ciepłej wody, to go zmasakrowało
Imprezka bardzo zacna
Na następną gorąco zapraszamy
Pozdrawiam |
KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2005-03-13 01:04:57 szkoda ze z Konradem sie tak szybko zmylismy :/ ale jak obiecywałem Krauzer-party w planach...
odrobimy a raczej nadrobimy
gorące pozdro panowie !! ps: do kibelka parami ![]() |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-03-13 01:06:39 ta kurwa nic nie pili a literowek to tyle nigdy u zadnego nie widzialem |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-03-13 01:16:49 no i ja tez jestem juz w domku. Imprezka byla bardzo pozytywna..
choc nie w tym miejscu gdzie planowalismy. Ale kto bedzie placil 5 zeta za wstep?? Posiedzielismy, pogadalismy, poogladalismy barmanke, troche ja do nas zniechecil pijany widynek ale i tak bylo fajnie I Wujek specjalnie na ta okazje wykapal nowego kancika juz sie nie moge doczekac krauzer party. moze tam wiecej wypije niz jedno piwko....
To jak panowie, w tym samym miejscu o tej samej porze za tydzien? |
![]() Kwadrat125 F&F Sympatyk Fiat 125p Mielec/Kraków | 2005-03-13 08:12:11 imprezka pozytywna....barmanka jeszcze bardziej niestety musialem sie zmyc wczesniej bo projekt czeka.......
....a czy ktos widzial moja jaszczurke |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2005-03-13 10:22:33 ja tez coś napisze , było ekstra wróciłem do domu bez grosza do tego wszystkiego okazało się że nie mielismy autobusu i musieliśmy jechać taksą , generalnie pozytywne wibracje były oprócz przypału pod sklepem , podobało mi sie jak piliśmy sobie browarek w centrum miasta na ulicy prawdziwi f&f menel , ma ktos moją czapke i szalik agaty |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2005-03-13 10:55:57 ja dopiero wstalem w sumie wypilem kilka piwek ale jakos mnie nie chwycilo zbytnio:/ ale nie o to chodzilo w kazdym razie bylo bardzo pozytywnie i jak zwykle nie zaluje ze przyjechalem jeszcze co dopisze pozniej![]() |
PitusK F&F Sympatyk audi a3 Krakow | 2005-03-13 11:04:37 chłopaki a gdziez to sie impreza przeniosła ?? HMMmm
kurde szkoda ze mnie niebylo ale mam nadzieje e nastepnym razem nadrobie |
CarvMachine F&F Sympatyk FSO 1500 125p (c) Sosnowiec | 2005-03-13 11:06:14 A ja niestety nie dalem rady , wszystko juz bylo umowione!! Ale gdy juz spakowany po Testach Narciarskich w Ustroniu, wracalem do domu, z zamiarem szykowac sie do wyjazdu..........szef zadzwonil i moje plany ulegly zmianie - niestety, wyladowalem w Tatrach, Fakt praca przyjemna bo ok 8h na nartach a kolejne 10 w samochodzie. W domku bylem chyba najpozniej z was wszystkich bo o 3.00am, Przepraszam za zamieszanie - Bart, Yapko. Taka praca.....No i Mar nie mógł przezemnie jechać.....
mam nadzieje ze nastepna Furious Integracja odbedzie sie w najbliższym czasie, Pozdrawiam i życze powodzenie w leczeniu KaCa |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2005-03-13 12:48:41 widynek wstawaj i rozumisz jedziemy na fschud |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2005-03-13 13:31:27 chłopoki - wpadlibymy - ale dajta znac ino kapke wczesniej ![]() |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2005-03-13 14:24:24 kurde masakra Ja imprezę stosunkowo marnie zakończyłem ale to wszystko przez Konia bo mnie non-stop do baru ciągnął, żeby barmankę oglądać ostatecznie zostaliśmy tam i podziwialismy ją permanentnie...tzn dopóki nie usnąłem (własnie mi Koń o tym powiedział ).Ale tak to jest, jak się przepija 6 dych z kawałkiem
Dzięki dla prezesów i Barta za podwiezienie - bez nich mogłoby być ciężko z powrotem do domu. Bart - dojechałeś |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-03-13 15:41:22
o tej godzinie to na pewno autobusów nie ma
|
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2005-03-13 16:06:38 Ja wlasnie wrocilem z Szczurowej - wszyscy mi powtarzali ze jakis taki niewyrazny jestem Oczywiscie zapomnialem zapytac o zlot
Bylo bardzo furious, jak wychodzilem to Widynek juz gwozdzia wbijal wiec nie dziwie sie ze usnal
Dla mnie tekstem imprezy bylo "Pani zwyczajnie wyruchala mojego kumpla" W fastfoodzie w okraglaku byl klimat jak z "Misia". |