Sklep Polena:) - www.autolada.prv.pl - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Masz jakies fotki Polen tych nakładek na nadkola do 2101???Jesłi nie to napisz jak to wygląda
Paweł_krakow

sorry ze tak pozno odpisuje ale mialem kolopoty z internetem.
nakladki sa z plastiku a zdjecie jest na mojej stronie http://polenlada.w.interia.pl/ofertat/lada2101/Img1221m.JPG

Polen - byłem dziś u TWojego ojca w sklepie w Bytomiu i nakładki nieaktualne . Jednak to nie jest to co oryginał . więc rezygnuję. NAtomiast mam nadzieję ,że ojciec przekazał Ci moją propozycję
Paweł Jestem optearty na wszelkie propozycje , oczywoście w granicach rozsądku
Paweł

Pawle - chyba wiem, czego szukasz....
Takie nakladki ma DOBRY z Lodzi. Mial je nawet na zlocie, bo ja chcialem je od niego zanabyc droga kupna i dostosowac do mojej...
ale uwazam, ze Twoj woz na nie bardziej zaslugije i o ile dobry je ma, chetnie na Twoja rzecz z nich zrezygnuje.... Skontaktuj sie z Dobrym...

sorry, ze wczesniej sie nie kapnalem... jakbym to wiedzial na zlocie to juz bys chyba je mial....

Dzięi Adaś - jesłi Dobry je ma - musze to najpierw zobaczyć. Bo na zdjęciach cięzko wyczuć jakby to wyglądało. Podejrzewam,ze bez dystansów o grubosci co najmniej 25mm by się nie obeszło ,żeby kólka mi trochę "wyszły na zewnątrz . Bez dystansów nawet tego nie zakłądam , a para na jedno koło kosztuje...aż 25ozłotych( aluminiowe , dobrej klasy) strasznie drogo. na razie musze się wziąc za:konserwację i lakierW każdym razie diżeki Adas za rozmowe dziś rano - od razu mi lżej . Na razie jest , jak widac spokój)Oby tak dalej
Paweł

Cytat:
2003-09-19 23:27:56, pawel_krakow pisze:
Oby tak dalej
Paweł

ja tez thx - oby

ale zbaranialem, jakie nakladki masz na mysli...
bo Dobry mial takie, jak was model mial w oryginale... takie paseczki wokol nadkola, zupenie jak doczne listeki.
a tu piszesz cos o dystansach, wiec pomalu zaczynam watpc, czy o to chodzilo...
Bo jakbys przejezdzal przez Lodz, to nas gosciu chce produkowac nakladki a'la VTFS... moze bardziej o takich mowiles.... w kazdym razie facio twierdzi, ze zrobi co chcesz, np.tylny spoiler juz od 80 zl....

No cóż Paweł, muszę Cię zmartwić ale te listeweczki Dobry przesłał dla mnie przez Fleszera. I będą zamontowane w mojej Jedyneczce.
Andrzej

No to dobrze - na lotnisku w Piotrkowie było takie zamieszanie,że nawet Dobry mi je pokazywał (dekle też) ale potem zapomnieliśmy! Przepraszam
Paweł

Cytat:
2003-09-20 14:18:47, andrzej_krakow pisze:
No cóż Paweł, muszę Cię zmartwić ale te listeweczki Dobry przesłał dla mnie przez Fleszera. I będą zamontowane w mojej Jedyneczce.
Andrzej

ale z tego co zrozumialem, Dobry mial 2 komplety. W kazdym razie tak zrozumialem i ja jeden mialem brac od niego. Ale w tej sytuacji, o ile Dobry jeszcze ma i chce je sprzedac - ceduje je na Pawla - jemu sie bardziej przydadza, ma przynajmniej otworki do mocowania, ja musialbym kobinowac. W dodatku 07 takich w oryginale nie mialy, a ja ide w kierunku oryginalu. Tak wiec oswiadczam - Pawel, dogaduj sie z dobrym, te listewki, ktore mialem brac ja, bierzesz TY! (ale jak po nie do Lodzi przyjedziesz, to zadzwon

Cytat:
2003-09-14 20:05:26, polen pisze:
Przypominam ceny akcesorii tuningowych
(...)
ŁADA 2101 - 2107
(...)
2. Korbka do podnoszenia szyby metalowa -10zl

Tanio to nie jest, w Krakowie, w sklepie przy Al. Przyjażnie takie korbki są po 7 zł / szt
Andrzej

udalo mi sie zalatwic kierownice sportowa do lady 2101 - 2107, wiem ze pare osob o to sie pytalo.narazie mam 1 sztuke.
Cena 160zl.
zdjecie na sronie www.autolada.prv.pl

Cytat:
2003-10-01 20:05:05, andrzej_krakow pisze:
Cytat:
2003-09-14 20:05:26, polen pisze:
Przypominam ceny akcesorii tuningowych
(...)
ŁADA 2101 - 2107
(...)
2. Korbka do podnoszenia szyby metalowa -10zl

Tanio to nie jest, w Krakowie, w sklepie przy Al. Przyjażnie takie korbki są po 7 zł / szt
Andrzej

ale swoich trzeba wspierac!!!

a co ja nie swoj
widocznie dorwal jakis tani towar ze wschdu i napewno sprzedaje to po za kasa fiskalna, bo inaczej to mosialby do tego dolozyc

Cytat:
2003-11-30 18:47:45, polen pisze:
a co ja nie swoj
widocznie dorwal jakis tani towar ze wschdu i napewno sprzedaje to po za kasa fiskalna, bo inaczej to mosialby do tego dolozyc

Polen, na pewno ma jakiegoś tańszego dostawcę niż Ty, ale dlaczego od razu zakładasz że gość puszcza to poza kasą. Tu się akurat z tobą nie zgodzę bo klient kupował przy mnie właśnie takie korbki i stąd wiem ile kosztują - a towar był jak należy wklepany na kasę a gość dostał paragon.
Pozdrawiam
Andrzej

Cytat:
2003-11-30 18:47:45, polen pisze:
a co ja nie swoj

no przeciez o TOBIE mowilem!!!
jak nie, to przeprowadzaj sie do Lodzi. Przydalbymi sie znajmomy sklepikarz, bo ja sie na czesciach nie znam z wygladu i juz pare ray mnie nacieli (ostatnio wcisneli mi wydech 1300). I wez ze soba inz. Czecha

Panowie - prawda jest taka ,że jak sie prowadzi legalny interes to koszty są wysokie i jeszcze przeciez z czegos trzeba zyć...
Polena sklep znam wiec nie dziwi sie ,ze ceny n ie sa najniższe - ale przeciez sklep to nie instytucja charytatywna...niestety
A ze mamy wolny rynek - kazdy może szukać taniego (ale czy dobrego???) źródełka.
A pamiętacie ceny urzędowe???były - ale tylko ceny a jak ktoś chciał kupić cos naprawdę ptrzebnego to trafiał na to albo cudem boskim, albo przez znajomości, albo musiał płacic do rączki ówczesnym Panom sytuacji , czyli sprzedawcom lub kierowniko sklepów. To bylo dopiero żenujace
Pozdr
Paweł

porabalo mi sie, myslalem ze to napisal andrzej cytuje "ale swoich trzeba wspierac" a to adasco. sory
a ceny na slasku mam napewno najtancze bo kontroluje to.
i zaloze sie ze ta korbka to jest przypadek bo z przyjemnoscia porownalbym ceny czesc zamiennych z cenami z krakowa.
pozdrawiam wszystkich

Zapomniałem dodać, że zawsze można jeszcze się targować

Cytat:
2003-12-01 23:08:57, polen pisze:
i zaloze sie ze ta korbka to jest przypadek bo z przyjemnoscia porownalbym ceny czesc zamiennych z cenami z krakowa.

Polen, a dlaczego Ty się denerwujesz, oczywiście że to bardzo możliwe że inne części masz tańsze niż w Krakowie, przecież to nic złego że ktoś trafił na tańszego dostawcę. A jak informujesz o cenach to chyba możesz się spodziewać że będzie to porównywane i komentowane.
Polen a tak poza tematem korbek to mam pytanie do Ciebie: jaką średnicę ma ta sportowa kierownica do klasyków?
Pozdrawiam
Andrzej

nie denerwuje sie tylko pisze co mysle a tak na koniec z tymi korbkami to w Polsce jest tylko jedna firma ktora ma te korbki a ja mam jeden z wiekszych rabatow wiec ........ ale to juz nie wazne.

kierownica ma srednice 35cm.
tutaj jest zdjecie