| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-14 20:14:16 Masz jakies fotki Polen tych nakładek na nadkola do 2101???Jesłi nie to napisz jak to wygląda
Paweł_krakow |
polen samara Katowice | 2003-09-19 21:31:08 sorry ze tak pozno odpisuje ale mialem kolopoty z internetem.
nakladki sa z plastiku a zdjecie jest na mojej stronie http://polenlada.w.interia.pl/ofertat/lada2101/Img1221m.JPG |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-19 23:09:09 Pawle - chyba wiem, czego szukasz....
Takie nakladki ma DOBRY z Lodzi. Mial je nawet na zlocie, bo ja chcialem je od niego zanabyc droga kupna i dostosowac do mojej... ale uwazam, ze Twoj woz na nie bardziej zaslugije i o ile dobry je ma, chetnie na Twoja rzecz z nich zrezygnuje.... Skontaktuj sie z Dobrym... sorry, ze wczesniej sie nie kapnalem... jakbym to wiedzial na zlocie |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-20 09:36:32
ja tez thx - oby ale zbaranialem, jakie nakladki masz na mysli... bo Dobry mial takie, jak was model mial w oryginale... takie paseczki wokol nadkola, zupenie jak doczne listeki. a tu piszesz cos o dystansach, wiec pomalu zaczynam watpc, czy o to chodzilo... Bo jakbys przejezdzal przez Lodz, to nas gosciu chce produkowac nakladki a'la VTFS... moze bardziej o takich mowiles.... w kazdym razie facio twierdzi, ze zrobi co chcesz, np.tylny spoiler juz od 80 zl.... |
pawel_krakow | 2003-09-20 18:17:02 No to dobrze - na lotnisku w Piotrkowie było takie zamieszanie,że nawet Dobry mi je pokazywał (dekle też) ale potem zapomnieliśmy! Przepraszam Paweł |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-20 23:54:16
ale z tego co zrozumialem, Dobry mial 2 komplety. W kazdym razie tak zrozumialem i ja jeden mialem brac od niego. Ale w tej sytuacji, o ile Dobry jeszcze ma i chce je sprzedac - ceduje je na Pawla - jemu sie bardziej przydadza, ma przynajmniej otworki do mocowania, ja musialbym kobinowac. W dodatku 07 takich w oryginale nie mialy, a ja ide w kierunku oryginalu. Tak wiec oswiadczam - Pawel, dogaduj sie z dobrym, te listewki, ktore mialem brac ja, bierzesz TY! (ale jak po nie do Lodzi przyjedziesz, to zadzwon |
polen samara Katowice | 2003-11-30 15:59:16 udalo mi sie zalatwic kierownice sportowa do lady 2101 - 2107, wiem ze pare osob o to sie pytalo.narazie mam 1 sztuke.
Cena 160zl. zdjecie na sronie www.autolada.prv.pl |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-11-30 16:48:56
ale swoich trzeba wspierac!!! |
polen samara Katowice | 2003-11-30 18:47:45 a co ja nie swoj
widocznie dorwal jakis tani towar ze wschdu i napewno sprzedaje to po za kasa fiskalna, bo inaczej to mosialby do tego dolozyc |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-12-01 18:03:14
Polen, na pewno ma jakiegoś tańszego dostawcę niż Ty, ale dlaczego od razu zakładasz że gość puszcza to poza kasą. Tu się akurat z tobą nie zgodzę bo klient kupował przy mnie właśnie takie korbki i stąd wiem ile kosztują - a towar był jak należy wklepany na kasę a gość dostał paragon. Pozdrawiam Andrzej |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-01 20:10:08
no przeciez o TOBIE mowilem!!! jak nie, to przeprowadzaj sie do Lodzi. Przydalbymi sie znajmomy sklepikarz, bo ja sie na czesciach nie znam z wygladu i juz pare ray mnie nacieli (ostatnio wcisneli mi wydech 1300). I wez ze soba inz. Czecha |
pawel_krakow | 2003-12-01 20:31:27 Panowie - prawda jest taka ,że jak sie prowadzi legalny interes to koszty są wysokie i jeszcze przeciez z czegos trzeba zyć...
Polena sklep znam wiec nie dziwi sie ,ze ceny n ie sa najniższe - ale przeciez sklep to nie instytucja charytatywna...niestety A ze mamy wolny rynek - kazdy może szukać taniego (ale czy dobrego???) źródełka. A pamiętacie ceny urzędowe???były - ale tylko ceny a jak ktoś chciał kupić cos naprawdę ptrzebnego to trafiał na to albo cudem boskim, albo przez znajomości, albo musiał płacic do rączki ówczesnym Panom sytuacji , czyli sprzedawcom lub kierowniko sklepów. To bylo dopiero żenujace Pozdr Paweł |
polen samara Katowice | 2003-12-01 23:08:57 porabalo mi sie, myslalem ze to napisal andrzej cytuje "ale swoich trzeba wspierac" a to adasco. sory
a ceny na slasku mam napewno najtancze bo kontroluje to. i zaloze sie ze ta korbka to jest przypadek bo z przyjemnoscia porownalbym ceny czesc zamiennych z cenami z krakowa. pozdrawiam wszystkich |
polen samara Katowice | 2003-12-02 11:42:54 Zapomniałem dodać, że zawsze można jeszcze się targować |
andrzej_krakow (S) MEGA ŁADZIARZ Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2003-12-02 19:24:08
Polen, a dlaczego Ty się denerwujesz, oczywiście że to bardzo możliwe że inne części masz tańsze niż w Krakowie, przecież to nic złego że ktoś trafił na tańszego dostawcę. A jak informujesz o cenach to chyba możesz się spodziewać że będzie to porównywane i komentowane. Polen a tak poza tematem korbek to mam pytanie do Ciebie: jaką średnicę ma ta sportowa kierownica do klasyków? Pozdrawiam Andrzej |
polen samara Katowice | 2003-12-02 21:09:02 nie denerwuje sie tylko pisze co mysle a tak na koniec z tymi korbkami to w Polsce jest tylko jedna firma ktora ma te korbki a ja mam jeden z wiekszych rabatow wiec ........ ale to juz nie wazne.
kierownica ma srednice 35cm. tutaj jest zdjecie |