MotoNews.pl

TORUŃ/BYDGOSZCZ - spoty - Strona 31

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jasne że tak. Nawet powinieneś.
Czeczun masz pozamiatane................

[ wiadomość edytowana przez: JACEK94 dnia 2006-07-24 23:02:19 ]

Cytat:
2006-07-24 22:51:16, utek1 pisze:
Witam Panów z Kuj-Pom. Czy nie będąc klubowiczem, można uczestniczyć w spotach?

po uiszczeniu stosownej opłaty

Leon nie strasz chłopaka Bo weźmie sobie to do serca.

W jakiej wysokości ta oplata? Czy to że, jestem członkiem PTK podnosi dodatkowo stawkę?

Opłata jest za bycie klubowiczem FSOAK. Chyba 50 zł. za rok. Koszt przyjazdu na spota-Ty, samochód i dobra zabawa.

Utek1, nie spotkałeś niedawno na stacji benzynowej w Toruniu jakiegoś srebrnego Caro Plus, który Cię holował do stacji benzynowej? Bo holowałem ja, a nie wiem, kogo

Cytat:
2006-07-24 23:07:39, utek1 pisze:
W jakiej wysokości ta oplata? Czy to że, jestem członkiem PTK podnosi dodatkowo stawkę?

wpisowe na spot ZOK-u to sześciopak na głowe. jako, że jesteś w PTK dodatkowo zagrycha.

Niestety to nie byłem ja.
Co do srebrnego caro plus, to w Toruniu jedno mi się szczególnie rzuciło w oczy. Na sporych, chyba 15 calowych felgach szprychowych z offsetem.

Ja przemieszczam sie czerwonym caro 1.6GLE, ostatnia wersja przed MR93 (początek tablicy rej. WKH....) oraz wiśniowym caro plus 1.6GLI z pierwszych wersji plus (pocz. tab.rej. CRA M...)

Oj Lełon Lełon..

Utek wpadaj na spoty kiedykolwiek i gdziekolwiek by się nie odbywały. Kuj-Pom coś kuleje w kwestii tradycyjnych sobotnich/niedzielnych spotów samochodowo-parkingowych, ale wierzę że jak się skończy sezon upalno-urlopowy to się sprawy nadrobi ...

Cytat:
2006-07-25 07:13:58, Domel pisze:
Kuj-Pom coś kuleje w kwestii tradycyjnych sobotnich/niedzielnych spotów samochodowo-parkingowych, ale wierzę że jak się skończy sezon upalno-urlopowy to się sprawy nadrobi ...

I pisze to ten, co Passatem jeździ

Przyjechać moze kazdy kogo auto ma cztery oczy. Od Caro i pochodnych pobierane jest twarzowe

to juz wiem dlaczego ty rejs kasy juz nie masz na KJS-a we Włoclawku

Cytat:
2006-07-25 17:30:14, Race_D pisze:
Przyjechać moze kazdy kogo auto ma cztery oczy. Od Caro i pochodnych pobierane jest twarzowe

A ty niedobry!

Cytat:

OK. To przyjade dopiero jak Borek będzie gotowy.

Cytat:

ulala moj to nie Caro i pochodny... mamy problema

Utek przyjeżdżaj, nie czekaj No i ciekawe co powie Rejs jak sobie wstawie przednie lampy Helli takie
(oczywiscie bez brewek i zaspawywania wlotu powietrza do silnika )

:]

[ wiadomość edytowana przez: Domel dnia 2006-07-26 07:11:11 ]

Cytat:
2006-07-25 07:13:58, Domel pisze:
Oj Lełon Lełon.. ...

ja się staram sponsora załatwić, a Ty mi kłody pod nogi.

Cytat:
2006-07-25 20:06:12, Quattro pisze:
ulala moj to nie Caro i pochodny... mamy problema

Ale ZTCW czterooki... więc problemai ni ma Chyba że już stotrzydziestkędwójkę na złoma oddałeś i teraz lansujesz się tylko japońszczyzną... wtedy to co innego*

Pozdrawiam
Toniacz

sztodzydzizcezcidfa jest w remoncie

Cytat:
2006-07-27 08:03:49, Quattro pisze:
sztodzydzizcezcidfa jest w remoncie

To co ze spotem jakowymś?