MotoNews.pl

S Z C Z E C I N - Spoty i nie tylko - Strona 307

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie no, nie pare metrow, nie jest tak zle, poza tym moga byc atrakcje, dzis mijalem tam niezlego dzwona

Ja ostatnio widzialem czolowke gdzie jedno z aut w momencie zderzenia mialo z 6 dyszek na liczniku , a drugie skrecalo do reala na Słonku i po zderzeniu zrobilo 2 obroty wokol wlasnej osi i zatrzymalo sie jakies 20 metrow dalej we wjezdzie na Neste tyz obok drugiego auta:d wiec takie rzeczy mam na co dzien i niemialbym nic przeciwko zeby przy grillu takich atrakcji nie bylo:d

Maurer: to teraz tył będzie z Atu czy z Borka?

Ja dziś widziałem dobrego dzwona- na 26 kwietnia przy EURO RTV AGD Peugeot 206 chyba obrócił się do góry kołami bo miał mocno pokiereszowaną górną część auta ale stał na kołach. Wyglądało naprawde poważnie...

Atu zdecydowanie nie, może przejściówka ze starym zderzakiem w orciari

Zacharek: na Mdłym Mieście pisali że trzy razy dacha zaliczył, aż dziwne bo przeciwnik ledwie drasniety. http://www.mmszczecin.pl/34593/2010/6/22/wypadek-na--kwietnia-w-szczecinie-dachowal-peugeot-jedna-osoba-ranna-zdjecia?districtChanged=true# jest kilka fotek.

Pewnie dacha zaliczyl przez jakis kraweznik albo trawnik:d. To popatrzcie teraz jak wygladalo to co ja widzialem na zywo jak sie dzialo:d

Na szczescie nic sie nikomu nie stalo, a typek z Audi kawalek wczensiej zostawil zone i malutkie dziecko w Mc Donaldsie.

[ wiadomość edytowana przez: Mugen dnia 2010-06-22 23:00:09 ]

Niestety, tylko klubowicze BMW sobie to obejrza

Nie no fotki normalnie tu wchodzily, ale forum BMW cos padlo wiec przez to fotki nie wchodza.

Widac te moje fotki z wypadku?

Nie, jak sie na nich kliknie Pokaż obrazek, to przechodzi do strony logowanie BMW Klub, z tekstem "Nie masz zezwolenia na ściąganie lub przeglądanie załączników na tym forum."

Dobry http://www.youtube.com/watch?v=kCSGcnwoYDMkawałek

Szybkie pytanie: robimy grilla w niedzielę o 12:00 na polance za Wołczkowem?

mateoos: palety zabrałem z G-K ale nie zdążyłem ich rozp... więc w niedzielę byłby tylko grill- ognisko za tydzień.
Ja mógłbym być ok 13-14.

mnie nie będzie bo jestem na weekend poza szczecinem

Jestem za, moge byc tylko ustalcie kiedy dokladnie, mnie tam wszystko jedno.

Frekwencja znowu słaba, dajmy sobie spokój.

JAK JA JUŻ KURWA KIEŁBASĘ KUPIŁEM???!!!

Zjesz na kolację A jak będziesz miał problemy to weź wieczorem na jasne błonia, może jakiegoś spota zrobimy? Długi i Smoczy będą, ja raczej też.

MARCHEWKĘ SIĘ PYTAM CZY KUPIŁEŚ?!?!?:d

Ok, Jasne Błonia, powiedz tylko o której wam pasuje.

Proponuję godz. 21:00 na Jasnych Błoniach.