Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2004-10-05 22:35:54 Male miasteczko we Wloszech. Pewna kobieta gotuje obiadek i wola do swojego syna:
-Fabio lec do skleby kupic zemniaki! Fabio zbiega po schodach , mija drzwi , wlatuje na droge a tu nagle . . . ciezarowka wylatuje za rogu i zabija Fabia. Czego to byla reklama? "Skoda Fabia" |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2004-10-06 13:05:27 ![]() |
![]() Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2004-10-06 13:42:53 ale kretyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() brasil Forumowicz Omega B Lublin/Niemce | 2004-10-06 23:28:57 No faktycznie chciał(a) drogo!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() czeci 200sx s13 Gdańsk | 2004-10-07 16:17:27
A w w-wie po 70 ... ![]() ![]() |
![]() Vincent Pełnoprawny Klubowicz Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2004-10-13 11:57:12 |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2004-10-13 20:49:20 Wysłany: 27 Wrz 2004 15:14 Temat postu:
------------------------------------------------------------------------ Kupował facet od rolnika chałupę nad jeziorem. I pyta go: - Panie, a jak tutaj z komarami? - Noooo... czasem są, ale my znaleźliśmy sposób! - Tak? Jaki? - Nooo.... sadzamy teściową na ławeczce przed chałupą i smarujemy jej twarz miodem. I te komary lecą do niej i jest spokój! - Ale ona się przecież zadrapie na śmierć! - Nieeeee... jest sparaliżowana... Trzecia w nocy! Zona czeka na meza, ktory nie wrocil jeszcze z iprezy... Wpada pare minut po 3 nad ranem kompletnie pijaniutenki. zona wrzeszczy: -" O ktorej to sie wraca do domu!!! a maz na to: -" Jakie wraca, jakie wraca? po gitare przyszedlem! Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to sprobój się jakoś wystraszyć. Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupil sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze Siedzi murzynka bez majtek, upal jak skurwysyn i trzyma arbuza w lapach. przechodzi kolo i pyta: i co chlodniej tak bez majtek? - niekoniecznie ale muchy do arbuza nie leca. Wysłany: 04 Paź 2004 19:31 Temat postu: ------------------------------------------------------------------------ wiem że było ale nie mogłem się powstrzymać Mała dziewczynka spaceruje sobie z psem po parku... Podchodzi do niej ksiądz i pyta: - Jak się nazywasz, dziewczynko? - Mam na imię Płatek. Ksiądz zrobił wielkie oczy i pyta: - Ooo, a skąd się wzięło tak egzotyczne imię? - Widzi ksiądz to drzewo? Sześć lat temu moi rodzice wyznali sobie pod nim miłość... Potem pod tym drzewem gorąco się kochali... Kochali się tak mocno, ze z drzewa zaczęły się sypać płatki kwiatów, okrywając ich nagie ciała... Ksiądz zrobił jeszcze większe oczy, pogładził małą po główce mówiąc: - Piękna historia z tym twoim imieniem. A jak się wabi twój piesek? Dziewczyka: - Pigi. Ksiądz jest zdziwiony, gdyż czekał na równie zadziwiającą historię jak poprzednia, więc pyta: - A dlaczego ma tak na imię? - Bo rucha świnie! |
![]() PatkaSunny Pełnoprawny Klubowicz Opel Kadett C1 City Gdańsk | 2004-10-13 21:58:56 albo tu juz sie kawaly powtarzaja albo ja za duzo juz dzis dobrych trunkow wypilam... ![]() a ktos zxa mna spiewa "jasna cholera...tarira....od piwa boli mnie nera..." ![]() jednak nie ma to jak opelek -starszy -toz ta zmiana biegow toz czysta przyjemnosc -jak one tak ciezko wchodza i trzeba je dobrze popchnac -kochan za to mego 26 letniego mruczusia... (to w kwestii opla -by bylo tematycznie do watku klubowego ![]() ![]() |
![]() Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2004-10-13 23:29:26 |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2004-10-14 06:43:34 Do pubu wchodzi myśliwy, siada przy barze, zamawia piwko, zapala cygaro i zaczyna się chwalić jaki on to jest znawca i specjalista od polowania i jak potrafi w ciuciubabkę odgadnąć po dotyku futra, jakie to było zwierze i po dziurze - jaki kaliber strzelby itp.
- Ok - mówi jeden gościu - postawie ci piwko jak zgadniesz. - Nie ma sprawy - odpowiada myśliwy. Zawiązali mu oczy i podali futro, gościu dotyka i po chwili: - Niedźwiedź brunatny, samiec zastrzelony z dwururki, 308 mm. Wszyscy zdziwieni, ale może miał tylko fuksa, kolejny gościu mówi: - I ja Ci postawie piwo jak zgadniesz - zakład? - Ok - odpowiada myśliwy. Zawiązali mu oczy i podali futro, gościu dotyka i po chwili: - Los, jednoroczny samiec, kaliber 300. Znowu trafił no i zaczęła się zabawa. Myśliwy wrócił na ranem do domu, rano budzi się - kac go zabija, idzie do łazienki, patrzy w lustro, limo jak diabli pod okiem - Kurna myśli - nic nie pamiętam - Stara - wola - nie wiesz czy ja się wczoraj bilem z kimś - mam takie zajebiste limo pod okiem - ale nie pamiętam kto mnie walnął - Ja - odpowiada zona. - Czemu? - Wróciłeś nad ranem, położyłeś się, zacząłeś się mną zabawiać - po chwili żeś wymamrotał - skunks - ubity siekiera. |
![]() aqua79 OPEL Ascona katowice | 2004-10-14 07:35:54 Statek kosmiczny z USA doleciał na Marsa...
Wylądowali... Zbierają się do wyjścia a tu podleciało 2 Marsjan śmiesznych, zielonych i bbzzzzz zaspawali im drzwi wyjściowe. Amerykanie próbują wyjść... 10... 30min... po godzinie się udało. Wyszli, więc witają się i pytają : - czemu zaspawaliście nam drzwi? Marsjanie: - zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem, niedawno tu Polacy byli... zaspawalismy drzwi, a oni po 5 minutach wyszli... i prezenty przywieźli... - prezenty, Polacy? jakie prezenty? Marsjanin: - a nie wiem, jakiś wpierdol czy coś... ale wszyscy dostali ![]() |
![]() Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2004-10-14 11:06:07 Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie.
Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie > dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: > -kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... > -tutaj? jestes nienormalny. > -noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... > -nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i > mnie rozpozna... > - ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... > - nie, a jak ktos bedzie wychodzil... > - no dawaj nie badz taka...? > - powiedzialam ci ze nie i koniec! > - no wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. > - nie! > W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, > rozczochrana i mowi: > - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic ta laske do > cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi ze zejdzie i mu > zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w > nocy do cholery! > ![]() |
![]() Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2004-10-14 11:07:55 smarkacze, nie znają życia!!!!!!!
Dziecko. Taki mały człowieczek. Niby to jeszcze za małe i niewinne by cokolwiek wiedzieć... Nic bardziej mylnego. Strzeż się i uważaj na swoje słowa. Te małe potworki wiedzą więcej niż Ci się zdaje! Jak wybrać sobie żonę? "Musisz znaleźć kogoś, kto lubi to samo co ty. Jeśli na przykład lubisz sport, to żona musi lubić to, że ty lubisz sport i powinna podawać Ci popcorn." (Andrzejek lat 10) "Nie można sobie wybrać. To Bóg decyduje kogo się pozna i dopiero potem wiesz z kim utknęłaś." (Krysia lat 10) Kiedy należy się pobrać? "Najlepiej jak ma się 23 lata, wtedy zna się drugą osobę na wylot!" (Kamila lat 10) "Żaden wiek nie jest dobry. Tylko głupki się pobierają!" (Fryderyk lat 6) Po czym poznać, że dwójka ludzi jest małżeństwem? "Trzeba posłuchać co krzyczą na dzieci...": (Darek lat ![]() Co łączy twoją Mamusię i Tatusia? "Oboje nie chcą mieć już więcej dzieci..." (Laura lat ![]() Co robi się na randkach? "Randki powinny być zabawne. No i trzeba się dobrze poznać. Nawet chłopcy mają czasem coś ciekawego do powiedzenia jeśli ich wystarczająco długo słuchasz..." (Lilka lat ![]() Co zrobiłabyś, gdybyś była na randce z kimś brzydkim? "Uciekła bym do domu i udawała martwą. A potem zadzwoniła bym do wszystkich gazet, żeby o mnie napisali w dziale dla zmarłych. (Asia lat 9) Lepiej być samotnym czy w małżeństwie? "Nie wiem co jest lepsze. Ale na pewno nie będę się kochał z moją żoną, to jest obrzydliwe!" (Tomaszek lat 11) "Dla dziewczynek lepiej być samotnym. Ale chłopcy lepiej, żeby byli ożenieni. Ktoś musi po nich posprzątać, nie?" (Asia lat 9) Jak wyglądałby świat bez małżeństw? "Trzeba by na nowo tłumaczyć skąd się biorą dzieci..." (Karol lat ![]() Co zrobić, by być szczęśliwym w małżeństwie? "Musisz ciągle i ciągle mówić żonie jaka jest ładna. Nawet jeśli wygląda jak ciężarówka!" (Rysio lat 10) ![]() |