MotoNews.pl

LUBELSKIE ----------------- SPOTKANIA OKP - Strona 32

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to ladys and gentelman, do zobaczenia o 15 na placu
jeszcze raz przypominam, ze mam smycze. niestety wszystkie juz znalazly wlascicieli ale jesli ktos bedzie zainteresowany to mozna jeszcze zamowic

pzdr

Moge sie spóznic pare minutek, ale przyjade (białym nissanem primerą niestety)

...i było to co tygrysy lubią najbardziej ))). Ci co nie byli niech
żałują...

no wiec wynik naszego meczu byl taki

LIGA OPLA= kadeCik : omega : tigra 1:2:1

LIGA DUPOWOZÓW Z POZA RODZINY= sierra : primera 1:1

i tyle nas bylo

dodam ze rozegrany byl jeszcze jeden mecz
kobiety : mężczyźni 0:6 (w zasadzie 1:6 ale przybyła Pani to ta zdecydowanie ładniejsza połowa (nie klubowiczka) jednego z nas )

spadlo nam troche sniegu no i nie pozostawilismy tego bez naszego komentarza (patrz post Marka )

nie ma co pisać, spot jak spot, milo bylo Was spotkac, lubie Was ludziska no i co tu poradzić

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2004-12-20 00:07:00 ]

na ślizgawce dołączyła do nas jeszcze jedna LADY, tylko była troche niezmotoryzowana! (ale mówiła żę to się zmieni jak dostanie odpowiednie uprawnienia)

Aż mi słabo, że tego nie widziałęm i że nie bawiłem się do końca z Wami. Ale zato nadrobiłem sobie na drodze powrotnej, zwłąszcza podczas powrotu z Białej Podl. do Łukowa, a szczególnie trasa Międzyrzec - pozdro dla warpiego- Łuków. Było gdzie poćwiczyć zakręty bokiem tylko much nie było - pozdro dla scoodiego i dla nie kumatych dla tego co ma w podpisie pod swoimi postami -
No to tyle! Trzymajcie się chopaki!

Panie i Panowie informuję, że od dziś mamy jednego kierowcę więcej na naszych lubelskich drogach . W zasadzie to kierowniczkę . Moja o niebo ładniejsza połowa zdała dziś swój egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem, bez żadnych błędów . Ja jestem dumny

pzdr

Scoodie, pogratuluj swojej piękniejszej połowie zdanego egzaminu

PS. W poniedziałek będę w Lublinie. Z chęcią się spotkam z kimś z OKP

Pozdrawiam

No to scoodie na zlotach może teraz wypić bez obaw o samochód! Będzie w dobrych rękach

Gratulacje!

Agatko (!) Moje gratulacje. Mam nadzieję, że na następnym spocie zobaczę Cię za kołem scoododupowozu (jak sam go określił), a naszego szanownego regionAdmina na fotelu obok

Ale ciekawie by to wyglądało

Nawet nie wiecie jak DUUUŻĄ NIESPODZIANKĘ zrobił mi scoodie, przyjeżdżając do mnie i obdarowując PREZENTEM URODZINOWYM od OKP Lublin!!
W ogóle się nie spodziewałem... Hehehe... Tego nie da się tak po prostu opisać jak byłem zdziwiony...

DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA PREZENCIK!!

Jak już wypróbuję tą "grę planszowa", to dam znać....

A swoją drogą nieźle mi Mamę wystraszyłeś! Nawet zapisała Twoją rejestrację i kolor samochodu!! Hehehe....

Pzdr...

gratulacje Agatko! i do zobaczenia na spotach.
Withs!!!!!!
miałem do Ciebie przyjechać ze scoodiem ale 5 minut po jego telefonie zadzwonili do mnie z roboty, że mam sie stawić za 2 godziny
POZDRAWIAM

Cytat:
2004-12-24 10:47:27, withs pisze:
A swoją drogą nieźle mi Mamę wystraszyłeś! Nawet zapisała Twoją rejestrację i kolor samochodu!! Hehehe....

pozdrów Mame i powiedz, że to był przedostatni raz

pzdr

Cytat:
2004-12-22 21:29:33, Michaello84 pisze:
PS. W poniedziałek będę w Lublinie. Z chęcią się spotkam z kimś z OKP

zgodnie z naszą umową byliśmy umówieni na telefon (też zapisałem sobie Twój numer w komórce), no ale dostałem propozycję, którą trudno mi odrzucić - mogę w poniedziałek pojechać na narty w góry za free. więc jeśli będą warunki na stokach to mnie nie będzie w lbn do środy włącznie. napiszę jeszcze w tej sprawie.

pzdr

Rozumiem, też bym leciał na narty W poniedziałek ok 11:00 do Ciebie przedzwonię i się dowiem czy jedziesz czy nie. Pozdrawiam i jeśli byś mykał na nartach to miłego szusowania po stokach życzę

Witam wszystkich
Jutro bede w Lublinie w godzinach 10-14 Niebieska Omega A TOS 75GL, nakjelka klubowa po lewej stronie tylnej rejestracji
Pozdrawiam

no ja sie tak nie bawie, zjeżdża do Lublina pół OKP z całej Polski a ja cholera wyjeżdżam. mam nadzieję, że Was ugoszczą jakoś lubelacy

jednak nie jade na narty :/, namnozylo mi sie obowiazkow troche ale dzwoncie, mam nadzieje, ze znajde troche czasu

pzdr

[ wiadomość edytowana przez: scoodie dnia 2004-12-26 23:15:56 ]

No to wpadam dziś do Lublina. Za jakąś godzinkę ruszam ze stolicy Pozdrawiam

dowiedziałem się, że po ostatniej imprezie pseudoogólnoposkiej (a myślałem ze to tylko w niemiecki jezyku takie dlugie wyrazy sa ) tak sie podobalo ze juz dochodza do mnie sygnaly o kolejnej brygadzie ktora chce do nas zawitac w styczniu . w zwiazku z tym proponuje 15 lub 16 stycznia (sobota lub niedziela) i jak zwykle czekam na wypowiedzi zainteresowanych co do terminu. mam nadzieje ze nie bedzie "jak zwykle" i ktos sie odezwie

pzdr