MotoNews.pl
1 Co dziś ciekawego robiłam (-em) :) (145956/0) - Strona 34

Co dziś ciekawego robiłam (-em) :) - Strona 34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja sie katowalem muzyka w samochodzie

właśnie z lodowiska wróciłem

nogi mi odpadaja

pezykreciłem tablice rejstracyjne do mercedesa,sprawdziłem dlaczego truck nie zapala,myślałem że pękł pasek rozrządu a to tylko uszczelka pod głowicą,wymieniłem pare kółek w autach,pooglądałem zrujnowane podwórko ,po wyciąganiu zakopanego tiradosłownie poł podwórka do utwardzenia,robota na jutro,dzisiaj mi się nie chciało
umyłem poł bmw,reszta jutro

Cytat:
2007-01-07 21:43:22, Wojtii pisze:
umyłem poł bmw,reszta jutro

szczyt lenistwa

Trzeba bylo seicento kupic .... cale by bylo umyte

pomalowałem kuchnie
znaczy 2 sciane które zostały pochlapane na sylwestra

Oprawiliśmy 6 ciężarówek z towarem-jak na poniedziałek,to dość sporo.

Suchy hehe to sie niezłe zabawialiście

Mireko no to tydzien zacząłeś mocno....
Ja za to nic ciekawego nie robiłam... ale głupawkę miałam niezła.

Cytat:
2007-01-08 16:19:29, storm pisze:
Suchy hehe to sie niezłe zabawialiście Mireko no to tydzien zacząłeś mocno.... Ja za to nic ciekawego nie robiłam... ale głupawkę miałam niezła.

to powiem ci jeszcze że futryna juz sklejona i nowy dywan tez kupiony

Cytat:
2007-01-08 15:40:58, mireko pisze:
Oprawiliśmy 6 ciężarówek z towarem-jak na poniedziałek,to dość sporo.

"ODPRAWILIŚMY"

dziś... byłem w Wałbrzychu , omalo nie skasowałem auta przez jakiegos durnego nawalonego nieoswietlonego rowerzyste , gdyby nie szerokie pobocza to krucho by było

Cytat:
2007-01-08 18:59:20, mireko pisze:
"ODPRAWILIŚMY"

tiaaa, pewnie z powrotem za granicę

Cytat:
2007-01-08 19:48:50, Sylty pisze:
tiaaa, pewnie z powrotem za granicę

Nie-od producenta(my) do hurtowni

skończyłem zasypywać dziury na podwórku,niestety wieczorem kolejna ciężarowka się zakopała kawałek dalej, i dalej mam poligon doświadczalny przed domem
całe szczęscie ,że to był ostatni tak duży transport następne to już tylko maluchy typu KIA 2700 a te nie rozwalają mi drogi i placyku do nawracania
nio, chyba że Piter przyjedzie i autko będzie testował

aaa, byłem złożyć dokumenty do przetargu w ANR,pogieło tych urzędasow, do każdego przetargu osobny komplet,16 kopert po 8 kartek ,na każdej kartce "za zgodność z orginałem "i podpis ,3 godziny i skompletowałem wszystko,oczywiscie okazało sie ze jeszcze czegoś brakuje itd,ale zdobyłem wszystko :: ,jutro będe wiedział czy wezme udział .może się uda,

hamowanie od 210do przepisowych 40 wpływa ujemnie na zimowe opony,ale pan z szuszarką nie zdążył,uff 100 w kieszeni

>

[ wiadomość edytowana przez: Wojtii dnia 2007-01-08 23:08:48 ]

od jutra zaczynam walczyc z starosta powiatowym
o zwrot kasy za karte pojazdu
juz nawet podanie napisałem

Porzadek w pokoju zrobilem! O!

dzień zaczełem o godzienie 24:00 bedąc w trasie gdzies koło Zielonej Góry , do domu dojechałem około 3:40 , połozyłem sie około 4 , wstałem o7 i na miasto heja , wróciłem , wziełem sie za rozbiórkę auta jednego na czesci , pózniej znów na miasto , wróciłem i teraz musze isc remanent skończyc z czesciami a wiec do pózniej jak skończe , dziś cały dzień jak nie na kawach to na napojach energetyzujących , chyba z 3 litry pepsi wypiłem takze jeszcze mi pikawa zatrzyma sie

Kupiłam sobie sweterek taki bez rekawów... bo ładny był, a teraz przewalam cała szafe zeby poszukać czy coś bedzie mi do niego pasowac

Cytat:
2007-01-09 20:25:10, storm pisze:
Kupiłam sobie sweterek taki bez rekawów... bo ładny był, a teraz przewalam cała szafe zeby poszukać czy coś bedzie mi do niego pasowac

tak, na pewno coś będzie pasować... skarpetki
tiaaa , typowa kobieta

Jak zwykle po powrocie ze szkoły zjadłem obiad...

PS. Jak ja lubię bezsensowne posty