Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-04-10 22:06:03 |
nitrotek omega a 2.3 td warszawa | 2005-04-11 01:47:50 http://fun.drno.de/flash/karma.swf
polecam ta strone niezla zabawa ![]() |
nitrotek omega a 2.3 td warszawa | 2005-04-11 01:48:57 http://fun.drno.de/flash/karma.swf
polecam ta strone niezla zabawa ![]() |
![]() SABLE without Łódź. | 2005-04-12 22:02:23 Japonki ogladaja "The Ring" ![]() http://www.kfma.com/FRANK/video/ring.mpg Pozdr. |
![]() kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-04-18 23:24:28 Wchodzi Amerykanin do baru w Polsce i mówi:
- Słyszałem, że wy, Polacy to jesteście straszni pijacy. Założę się o 500$, że żaden z was nie wypije litra wódki jednym haustem. W barze cisza. Każdy boi się podjąć zakład. Jeden gościu nawet wyszedł. Mija kilka minut, wraca ten sam gościu, podchodzi do Amerykanina i mówi: - Czy twój zakład jest wciąż aktualny? - Tak. Kelner! Litr wódki podaj! Gościu wziął głęboki oddech i fruuu... z litra wódki została pusta butelka. Amerykanin stoi jak wryty, wypłaca 500$ i mówi: - Jeśli nie miałbyś nic przeciwko, mógłbym wiedzieć, gdzie wyszedłeś kilka minut wcześniej? - A, poszedłem do baru obok sprawdzić, czy mi się uda... ![]() |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-04-19 08:25:52 Mówi ojciec do syna:
- Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Billa Gatesa! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Billa Gatesa na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Banku Światowego! - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Banku Światowego: - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskim banku. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Billa Gatesa! - Ooo! Chyba, że tak! chcesz być lubiany - kliknij tu [ wiadomość edytowana przez: michu808 dnia 2005-04-19 08:31:42 ] |
![]() kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-04-19 22:47:01 Zaczyna robić sie ciepło ![]() UWAGA na autostopowiczki ![]() ![]() |
![]() kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-04-19 22:48:07 Zaczyna robić sie ciepło ![]() UWAGA na autostopowiczki ![]() ![]() |
![]() Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2005-04-22 10:27:30 Ojciec miał syna, mało inteligentnego coby nie powiedzieć głupiego... Jako że to jedyny spadkobierca majątku, stwierdził, że należy pokazać na czym polega biznes. Zabrał go do zakładu i tłumaczy:
- Widzisz synku tą maszynę, z jednej strony wkłada się barana a z drugiej wychodzi parówka, rozumiesz? - Eeeee... NIE! - Qrwa czego można tu nie rozumieć, baran, maszyna parówka, kapujesz? - Eeee... NIE! - Ja pier.... Z tej wkładasz barana, mówi pokazując jedną stronę maszyny,idą na drugą stronę, a z tej wychodzi parówka. ROZUMIESZ? - Tatoooo, a jest taka maszyna w którą wkłada się parówkę a wychodzi baran?? - TAK qrwa.... Twoja matka!! ![]() |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-04-22 12:46:23 Mężczyzna poznaje atrakcyjną kobietę w pubie. Kupuje jej drinka i zaczyna bajerzyć. Oboje przypadli sobie bardzo do gustu więc postanowili udać się do mieszkania kobiety by tam nieco pofolgować. Po kilku drinkach zaczynają się rozbierać. Facet zdjął koszulę i umył po tym ręce. Następnie zdjął spodnie i także umył ręce. Zdziwiona kobieta patrzy na niego i mówi:
- Ty musisz być dentystą. - Tak a skąd wiesz? – facet pyta zaskoczony - Bo wciąż myjesz ręce… Po tym odkryciu para zaczęła się kochać. Po wszystkim kobieta mówi: - Wiesz co, ty musisz być naprawdę dobrym dentystą Facet na to mówi nieskromnie: - Całkiem niezłym, a po czym wnosisz? - Bo nic nie czułam…… ![]() |
![]() kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-04-22 21:27:33 Dziecinnie prosty teścik Oto najłatwiejszy quiz pod słońcem. Plan-minimum to 5 poprawnych odpowiedzi. Bądź duży i nie oszukuj! Ale nie daj plamy! ![]() 1) Jak długo trwała Wojna Stuletnia? 2) Który kraj robi kapelusze Panama? 3) Z jakiego zwierzęcia robi się catgut? 4) W jakim miesiącu Rosjanie obchodzą rocznicę Rewolucji Październikowej? 5) Z włosów którego zwierzęcia zrobiona jest szczotka wielbłądzia? 6) Nazwa Wysp Kanaryjskich pochodzi od nazwy którego zwierzęcia? 7) Jak miał na imię król Jerzy VI? ![]() 9) Skąd pochodzi chiński agrest? 10) Jakiego koloru jest czarna skrzynka w samolocie? | | |/ Wszystko zrobione? ![]() | | |/ A teraz sprawdź odpowiedzi: ![]() | | |/ 1) 116 lat 2) Ekwador 3) z owiec i koni 4) w listopadzie 5) z wiewiórki 6) od psów 7) Albert ![]() 9) z Nowej Zelandii 10) pomarańczowa, oczywiście No i jak poszło? ![]() |
![]() Prezes2000 Opel Omega Kraków | 2005-04-27 12:23:40 Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony.
Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy o pastorze, która właśnie wróciła z pogrzebu męża i chciała sprawdzić czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu Treść: Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco. ![]() |
![]() KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-04-28 15:52:53 Omega C 2.2 do sprzedania za 6900zl.
Z mocno uszkodzonym lewym bokiem. Omega C 2.2 KOMBI Nie wiem czy to FUN, ale wyglada to strasznie ![]() |
michu808 Omega B Caravan Trzcianka | 2005-04-29 14:14:37 ja pierd.....
Ciekawe co z kierowcą i ewent. pasażerami? ![]() |
gumbas-66 LOB MEMBER AUDIIIIIIIIIII warszawa | 2005-05-02 15:25:56 6900 PLN ZA 2 (SŁOWNIE DWIE) SZYBY CAŁE !!! NIEZŁY INTERES |
Kostekx20xev OMEGA B Kombi Poznań | 2005-05-04 11:39:10 >
> >>> Poszla kobieta na rynek, a tam slyszy jak jeden z gosci krzyczy: > >>> - Komary, komary, unikalne komary, jedyne 5 zlotych sztuka! > >>> Zdziwiona podchodzi i pyta: > >>> - Panie, co pan tu za oszustwo ludziom wciska?! Komary po 5 > >>> zlotych! Oszalales pan czy co?" Facet na to: > >>> - Alez prosze pani, to sa specjalne, tresowane komary. Jak pani > >>> kupi takiego jednego, wezmie do domu, polozy sie i wypusci > >>> komara - to on zrobi pani tak dobrze, jak pani jeszcze przedtem > >>> nie miala... > >>> - Panie, zarty pan sobie robisz, tresowany komar tez cos! > >>> - Mowie pani, ze to szczera prawda, zaden kit. Zreszta jak sie > >>> pani nie spodoba, to za komara zwracam pieniadze. Mysli kobieta, > >>> a co tam 5 > >>> zlotych nie majatek, zobaczymy. Facet zapakowal jej komara do sloika. > >>> Baba leci w te pedy do chaty, rozbiera sie kladzie na lozku, rozklada > >>> nozki, odkreca pokrywke, komar wylatuje i siada na zyrandolu. > >>> Baba, cala napalona czeka, a tu nic! Wkurzona dzwoni do - Panie, > >>> co za kit! Mialo > >>byc dobrze, a tu komar siedzi na zyrandolu i nic. Co to za tresowanie! > >>> - Niemozliwe, cos musiala pani zrobic nie tak, za 5 minut do pani > >>> przyjade. Facet przyjezdza i patrzy, faktycznie - baba lezy na lozku z > >>> rozlozonymi nogami, komar siedzi na zyrandolu... > >>> Gosc zrezygnowany, zaczyna rozpinac spodnie i mowi groznie do > >>> komara: > >>> - Ostatni raz ci kurwa pokazuje.... > >>> > >>> |