MotoNews.pl

Fotki - zapraszam do oglądania... (stary) - Strona 35

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy to nie jest przypadkiem Toyota Hilux? Kiedyś w Top Gear pokazywali jaka to ona jest niezniszczalna. Zrzucili ją nawet z 10-cio piętrowego budynku i przetrwała. A tu taka niewielka stłuczka i po Toyocie

Hilux to pick-up, a to białe to chyba nie był pick-up

Może to 4-ro drzwiowy pick-up

Mi to bardziej wyglada na ktoregos Land Cruiser`a, choc moge sie mylic. Pick up to nie jest na pewno.

Intryguje mnie ta część z napisem GENERAL po kołem tej ciężarówki...
Czyżby jakieś auto z koncernu GM

Galeria z Estońskiego "Destraction Derby"

Miałem takiego

Poldek z Tuning Party z Czech.

Większości z Was się pewnie nie spodoba ale dla mnie pomysł ciekawy. Z resztą też tak miałem zrobić tylko bardziej "na okrągło" żeby nie był tak kanciasty z tyłu jak ten.

Cytat:
2004-06-27 12:04:59, -SerU- pisze:
Poldek z Tuning Party z Czech.

Większości z Was się pewnie nie spodoba ale dla mnie pomysł ciekawy. Z resztą też tak miałem zrobić tylko bardziej "na okrągło" żeby nie był tak kanciasty z tyłu jak ten.

To jest właśnie poldek znajomego tylko z widzenia z Konina należącego do konińskiego klubu MCT KONIN... Wcześniej był koloru czerwonego... No i nie miał takich lamp... To dzieło powstalo kilka tygodni temu...

A to to białe co kiedyś było samochodem to nie przypadkiem Nissan Patrol, tak mi jakos to na niego wygląda, tez był taki kanciaty i miał wlot na masce.

Cytat:
2004-06-27 12:04:59, -SerU- pisze:

Większości z Was się pewnie nie spodoba ...

Niepodoba
Ale ja jestem konserwatystą

Ja tam poldka ie krytykuje bo kazdy ma swój wizerunek auta i robi jak mu sie podoba ale jak dotych kółek z tyłu nie ma pod maska minimum 2,0 to

Taa, albo Toyot Land Cruiser. Fajne fele u poldeka.

fejnie zrobiony 2.0 dod maską to minimum

Z tego co wiem to narazie ten poldi ma 1,6 troszke dłubnięty..ok. 100 KM, ale w planie jest 2,0 po małych lub nieco większych modyfikacjach...
Aha, dobrze że nie pokazali fotki od przodu gdyż nieciekawie wygląda... Ma tzw. BAD LOOK ale całkowicie niepasujący do tego modelu.... Aluski to ATS 15"x7" z przodu i 15''x9'' z tyłu... Oponki 195/50.

powiem wam ze mi sie podoba ze wszystkim tak jak jest na fotkach i choć jestem zwolennikiem oryginału to ten samochodzik jest zrobiony w miare z głową . Pozdrawiam

Mnie też się podoba.
Tył ma naprawdę fajny i oryginalny .

Mi tez ogolnie bardzo sie podoba. Tylko te progi troche zbyt proste i za duze, ale kazdy montuje to co lubi .

ten wyklepany polonez, choc juz smiesza mnie te wszystkie przerobki, spojlerki, progi, plastikowa tandeta, wycieraczka w sztorc, poprzez te okragle swiatelka zwraca moja uwage.

No to jeszcze jedna ciekawostka:

reszta TU oraz TU

Miłego oglądania