MotoNews.pl

Ciekawostki z Allegro i inne - 2008 rok - Strona 35

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To pewnie w tej książce jest o tym, ze "gdyby tu było przedszkole w przyszłości" i "gdyby tu pańska matka"...

Z podobnych pozycji mam poradnik dla pracowników technicznych tp s.a. traktujący o tym, jak należny postępować w kontaktach z klientami.

Cytat:
2008-06-24 18:32:51, Rys1977 pisze:
blotnik przedni do klasyka

Ten sam sprzedajacy:

Zderzak Tył Klasyk

Chodzi mi o fiacika ze zdjecia ktory wedlog mnie wyglada swiezo tylko pytanie czy pic na wode czy tez odrestaurowany ale wlasciciel w trakcie stracil sily ew. ma problemy z pojazdem lub finansowe.
Moze warto zapytac czy reszta nie jest na sprzedaz?

wlasciciela znam, kupil lepsze zderzaki, wiec gorsze sprzedaje

ladny zolty borek

bardzo ladna C klasa z oryginalna szafa bez obrotka

Cytat:
2008-06-26 08:44:45, Rys1977 pisze:
bardzo ladna C klasa z oryginalna szafa bez obrotka

"KUPIŁEM GO 3 DNI TEMU OD I WŁAŚCICIELA KTÓRY MA 77 LAT"

mógł dopisać że kupił na handel i pewnie nałożył 500% marży

1. Auto dobre na lachony pod wiejska remiza :

Jedyny taki wersja remiza. uwage zwraca pan kierowca w odpowiedniej bluzie czy tez kurtce

2. Remiza ciag dalszy . Zawsze inaczej wyobrazalem sobie tjunink optyczny:

Polonez tuning tanio

3. Prosze o wyjasnienie skad i czemu tak wysoka cena za tak skasowanego poloneza? czy jest to oplacalne nawet na czesci ? sorki za glupie pytanie ale juz troche czasu nie siedze w FSO.

Atu 1996 uszkodzony

[ wiadomość edytowana przez: karlo dnia 2008-06-26 14:51:50 ]

Cytat:
2008-06-26 14:51:16, karlo pisze: Atu 1996 uszkodzony [ wiadomość edytowana przez: karlo dnia 2008-06-26 14:51:50 ]

chyba kierowca bez pasów jechał... baniakiem wyrżnął w szybę... dziwnie pęknięta jest

Cytat:
2008-06-26 14:51:16, karlo pisze:
...(ciach)... 3. Prosze o wyjasnienie skad i czemu tak wysoka cena za tak skasowanego poloneza? czy jest to oplacalne nawet na czesci ? sorki za glupie pytanie ale juz troche czasu nie siedze w FSO. Atu 1996 uszkodzony [ wiadomość edytowana przez: karlo dnia 2008-06-26 14:51:50 ]

pefrekcyjnie nadaje sie do staranowania kolejnego auta tym razem za duzo wieksza kase i odzyskanie kasy od ubezpieczyciela.

sugerowany scenariusz:

(1) kupujesz bryke za 100 tysi
(2) jedziesz po pijaku i wjezdzasz w slub/plot/drzewo
efekt - nie masz ubezpieczenia, wiec

(3) kupujesz poloneza - bitego taniej
(4) pozorujesz dzwona
(5) odzyskujesz ubezpieczenie

(6) sprzedajesz bryke jako niebita

BTW jednym z rozwiazan jest wjechanie w ciagnik rolniczy (twarne i mocne) do tego OC traktora to 50 zlotych rocznie, tak wiec nawet przy zwyzce OC jest to "oplacalne"

BTW2 samochod moze zawsze zginac

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T700231 za takie piniądze toz to trup

Może komuś o 1 zero się pomyliło

Cytat:
2008-06-26 17:36:50, draiwer5 pisze:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T700231 za takie piniądze toz to trup

Przecież to ogłoszenie z auto-komisu to co się dziwić...

- Kolego Putekm - nie pomyliło - przecież to jest nowe auto.

Cytat:
2008-06-26 20:14:36, Koot pisze:
Kolego Putekm - nie pomyliło - przecież to jest nowe auto.

To nie jest nowe auto - to jest samochód "picowany" przez znaną już "firmę" uprawiającą taki proceder,
sama treść aukcji jest na tyle zabawna że trzeba być niespełna rozumu aby w takie rzeczy wierzyć

A czy ja mówię że on nie jest picowany? Ja tylko wysokość ceny wyjaśniam.

Koocie - cena to MEGA KOSMOS jezeli myślą że za takie pieniądze znajdą amatora fiata - to tylko polski fiat ! żadna rewelacja i perełka, to też się chyba głowami zamienili

Odkąd poznałem historię zamiany Zastavy 1100 z podłogą składającą się wyłącznie z laminatu na w 100% sprawnego Stara i Żuka palącego na trzy cylindry na wielką ciężarówkę Tatrę bodajże to jestem w stanie uwierzyć w każde napalenie się kupującego...

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-06-26 22:08:16 ]

Panowie napiszcie cos wiecej o nich o picowaniu warto żeby ktos to pzreczytał nim ktos mający kase popełni ten bląd

Dołaczam sie do prozby o napisanie o tym picowaniu. Szkoda aby kto niepotrzebnie kase utopil.

Swoja droga dobrze wykonany pic ale zastanawia mnie co w tym wypadku z dokumentami skoro nigdy nie rejestrowany. Ciekawe czy jest na to jakies potwierdzenie.

Poldek Kupa - badanie rynku - jak widać chyba nie podniosło morali.

Cytat:
2008-06-27 11:12:38, Lajka pisze:
Poldek Kupa - badanie rynku - jak widać chyba nie podniosło morali.

A widzisz bo zabrakło "prawdziwych" licytujących Hetmana, Bieniowatego itp

Ciekawe co teraz? Czyżby trzeba będzie sie przyzwyczaić do myśli że kupa jest warta tylko 15 koła nie no to byłby skandal

Tak to jest jak się wystawia samochód w okresie okołowakacyjnym. Na wiosnę powinien był to zrobić. Notabene 15000 za Poloneza to też wcale nie jest zły wynik.