WARSZAWA - spotkania w Kliprze - Strona 35

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ASO Prędki

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

zamieszczam część rozmowy z nudy

Cytat:
Ja
tak sobie myśłe gdzieby tu się spotkaczamiast klipra
jakieś spotkankow plenerze??

Cytat:
Fiacior125
Znasz jakies ciekawe miejsce, gdzie nie przeszkadzalibysmy za bardzo nikomu?

Cytat:
Ja
Gwiaździsta róg podleśnej. jest tam parking, w bliższej okolicy nie ma domów, jest jeziorko, ławeczki. Wszystko to co jest potrzebne w ciepły wieczór.
Przemek, jak się mylę to mnie popraw

Cytat:
dr. Przemek
Zasadniczo wszystko się zgadza. Od skrzyżowania jakieś 200m w stronę Wisłostrady, trzeba minąć pętle i zaraz za nią po prawej stropnie jest parking. Na końcu parkingu ogródek piwny. Na tym parkingu sporo czasu spędziłem/spędzam kombinując przy samochodzie. Kiedyś nawet wróciłem stamtad bez klocków hamulcowych bo zacisk stanął tak, że nie dałem rady wcisnąc tłoka (ale to w Uno). Inna sprawa, że teraz dużo ludzi tam przyjeżdża ale w czwartek wieczorem powinniśmy się pomieścić.

Cytat:
A dla jadących Wisłostradą, interesuje nas pierwszy skręt za mostem Grota oznaczony Bielany, Gwiaździsta, zjeżdżamy, droga pnie się w górę i ma łuk w lewo, na szczycie łuku skręcamy w lewo na parking.

Cytat:
Qbk
Dla mnie i Żony bomba - to co?? Około 2100??

Wieć pytanie dla pozostałych, CO WY NA TO?

Cytat:
2005-07-14 11:30:12, Jojo pisze:
zamieszczam część rozmowy z nudy Wieć pytanie dla pozostałych, CO WY NA TO?

ZAJEBISTA SPRAWA, JA WCHODZĘ W TO

ORAJ! To dziś zmiana miejsca pobytu. Parking na Gwiaździstej. Jak ktoś nie czyta forum to ma w plecy jednego spota

-----------------

Cytat:
2005-07-14 12:05:05, OLO pisze:
ORAJ! To dziś zmiana miejsca pobytu. Parking na Gwiaździstej. Jak ktoś nie czyta forum to ma w plecy jednego spota

Ja przeczytałem za Admirała i za Rysia

Bosze, nie dość że jestem wielki (czytać dobrze zbudowany w szerz), to jeszcze czytam za niewiele mniejszych... Jakby tak nas zebrać do qpy we trzech, to nie wiem co nam dałoby radę....

przypominam o zmianie dzisiejszego spotkania

Jeszcze prysznic i jadymy...

ja też zaraz wychodze

Ja odpadłem. Aparat zapłonowy powiedział spie..., a wczoraj padł mi moduł od elektronika. Aparat już reanimowałem, ale sklerotyk zapomniał ustawienia wałka na ząbkach.

Cytat:
2005-07-14 12:05:05, OLO pisze:

Cytat:
2005-07-14 20:15:56, Jojo pisze:
przypominam o zmianie dzisiejszego spotkania

Mogliście mnie zawiadomić. Zrozumcie - ja jestem człowiek pracy i nie mam dostępu do netu. Tylko wieczorem jak wrócę do domu. A tak dymałem niepotrzebnie Do Klipra a potem do Wola Parku, bo naiwnie myślałem, że tam was poniosło.

Cytat:
2005-07-14 23:32:30, Janio pisze:
Mogliście mnie zawiadomić. Zrozumcie - ja jestem człowiek pracy i nie mam dostępu do netu. Tylko wieczorem jak wrócę do domu. A tak dymałem niepotrzebnie Do Klipra a potem do Wola Parku, bo naiwnie myślałem, że tam was poniosło.

Janio, musisz zanabyć jednego czytającego forum za Ciebie :-/

A ja kurwa czekałem na Was we czwartek pod Kliprem.
Ale ze mnie cipa jest normalnie. Czekałemm czekałem i nic.
Nie mogliście jakiegoś spota puścić na maila do WGU???

dziś mnie raczej nie będzie, wielu osób też podobno ma nie być.

Sorry za zamieszanie ale gdzie dziś chcecie się spotkać. Kliper, park (tam gdzie ostatnio) , a może ktoś ma inny pomysł na spotkanie pod dachem

Jest dzisiaj w ogole jakis spot w wawie ??
Jeśli tak to gdzie i o której o ile nie jest to jakis tajny spot

Pod Kliprem - Olbrachta za Biedronką. ok 2000

-----------------

To ja jade do Klipra
Ale ja bede przed 22.00

[ wiadomość edytowana przez: Martini81 dnia 2005-07-21 17:37:31 ]

W picze sie zdecydujcie i niech ktoś weźmie telewizor, bo 22:45 jest Prywatne śledztwo.

Spot uwazam za wielce owocny Fajnie bylo zobaczyc Wasze twarze tak zupelnie spontanicznie Ale po ciemku po W-wie sie tragicznie jezdzi, wszyscy jada za wolno

No co chcesz?? - toć to domena polskich kierowców - spadnie parę kropel i od razu wszyscy jaa 40...