MotoNews.pl
3 DZIAŁ ---- KADETT C (28536/267) - Strona 35

DZIAŁ ---- KADETT C - Strona 35

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no no dawno tu nie zagladałem i widze że nasza wesoła rodzinka sie systematycznie powiększa a co to bedzie na wiosne
Pozdrwionka mocne dla wszyskich

Cytat:
Kinga Wysłany: 2004-11-22 09:53:52

Patka - oprócz Agi masz jeszcze jedną siostre ;D
Dostałam City'iego a GT się nadal remontuje....Więc teraz mogę już śmigać nadal w oplowym klimacie

Kinga -nawet niewyobrazasz sobie jak sie ucieszylam gdy Forescik zacytowal mi Twoje słowa na GG
no Ty mój wzór jeśli chodzi o klubowiczki

a poza tym wiedzialam ze ten prospekt pani obok City-iego z papierami w dłoniach działa własnie na sekretarki -co dwie to nie jedna -znaczy sie ze teoria moze juz byc poddana badaniu

pozdrówki RODZINKO

Cytat:
YANNOSICK Wysłany: 2004-11-24 11:13:21

JEZUUUUUUUUU !!! Niedługo będziemy w mniejszości Panowie.

Braciszku -przecie jako siostra wróżąca przepowiadałam tę możliwość na jednym ze zlotów

jak dobrze że jesteście...

[ wiadomość edytowana przez: patkasunny dnia 2004-11-24 18:55:52 ]

Po pierwsze: Pozdrowionka ELBLĄG-C-BROTHERS....
Po drugie: Wczoraj pół nocy zamiast w pracy przesiedziałem z Luz'em w mym garażu... składanie Kadzia trwa, są efekty ale też i straty:
1) ucięte pół palca Luz'a wykonane za pomocą gómówki,
2) spalone pół kciuka Luz'a wykonane za pomocą wiertarki,
3) boląca głowa Luz'a i "susza w gębie" - to przez nadmiar browarka podczas pracy

..... dobrze że szkody i urazy nie dotyczą mnie

Pozdrowionka dla Wskrzeszaczy staroci

Cholera, kciuk mnie nadal napier.... a reszta wraca już do normy

Cytat:
Luz Wysłany: 2004-11-25 21:27:00

Cholera, kciuk mnie nadal napier....

daj -ucałujemy, podmuchamy -będzie dobrze -do rana się zaleczy

a mysleliscie o zamontowaniu ogrzewania silniczka na zime? -zacxzelam sie zastanaweiac nad takim pomyslem -co prawda na te zime mi nie bedzie raczej potrzebny ten patent ale na przyszlosc -kurcze mam tyle pomyslow -chyba nie zloze tego kadecioka...

w 1.2 na zimę warto zakładać na trasę kartonik za grila, przed chłodnicę... Czaki wymyślił patencik: mouje kartonik tylko u dołu, jak jedzie to karton lekko opada, wpuszczając normalnie powietrze na chłodnice, gdy osiągnie pewną prędkość, wówczas kartnik się unosi samoczynnie od pędu wiatru zasłaniając tym dopływ mroźnego powietrza i nadmierne chłodzenie jego silnika od wycieraczek .... BIGBLOCK górą

A propose Czakiego chyba widziałam jego auto na holu...Coś się stało?!

Patka jakim wzorem?! Co ze mnie za wzór...auto wiecznie w remoncie - moja rodzinka śmieje się, że jedno jest pewne : "Kinga w wypadku samochodowym nie zginie bo auto będzie u...(tu nastepuje wymiana nazwy fachowca)" i dziki rechot... Ale ja im jeszcze udowodnię !

[ wiadomość edytowana przez: Kinga dnia 2004-11-26 10:46:59 ]

Cytat:
2004-11-26 10:29:12, Kinga pisze:
A propose Czakiego chyba widziałam jego auto na holu...Coś się stało?! (...)

silnik wyjmował, grzebał w nim i wkładał ostatnimi czasy

POZDRÓWKA

Cytat:
2004-11-25 22:14:16, patkasunny pisze:
daj -ucałujemy, podmuchamy -będzie dobrze -do rana się zaleczy

Już mi lepiej wystarczyły dobre chęci i pomogło
dziękuję

yyyyy..

nie mam nic więcej do dadania...

eej wykidajlo, nie krzyw sie, mi sie podoba ten off-road'owy kadeCik

pzdr

Cytat:
- moja rodzinka śmieje się, że jedno jest pewne : "Kinga w wypadku samochodowym nie zginie bo auto będzie u...(tu nastepuje wymiana nazwy fachowca)" i dziki rechot... Ale ja im jeszcze udowodnię !

moi szefowie mnie tez namawiali bym sobie inne auto kupila -przede wszystkim "nowsze" i "zapomniała o tym staruszku" -ale gdy wypowiadałam stanowczo -"nie, nigdy nie oddam, nawet nie sprzedam, bedziemy razem jeszcze jezdzić" to szybko zakonczyli sami dyskusje i ja im na wiosne jeszcze udowodnie

ten sie smieje kto sie smieje ostatni -ja se sama pod maska podłubie a oni juz nie hehehe i ciagac ich za soba napewno tyz nie bede

Cytat:
2004-11-26 11:45:15, Forest pisze:
yyyyy..
nie mam nic więcej do dadania...

Kojarzy mi się z babeczką z silikonami - ma coś w sobie.....

Cytat:
2004-11-29 09:41:40, Aga----m-o-r-v-a pisze:
Kojarzy mi się z babeczką z silikonami - ma coś w sobie.....

hmmmmm ciekawa interpretacja....
a z czym kojarzy Ci się ten Kadi??? ....
był juz nawet plan żeby robić tak też mojego... .. oczywiście nie aż tak hardcorowy..

Forest, jeśli dasz radę, to trzymaj się swojego planu, bo jest dobry

(Mam nadzieję, że mi też uda się w końcu doprowadzić KadeCika do podobnego stanu...)

p o w o d z e n i a ! ! !

Za poźno..... kolejny Kadi może przejdzie taką modyfikację
Moje limo jest juz pomalowane... teraz dostaje nowe, lepsze zawieszenie (niskie, twarde)... lepsze hamulce, skrzynia biegów... nagłośnienie, tapicerke, fotele.... itd itp...

Łeee fajny!!
Tylko tyle rzeźby przy tym, że nie wiem czy ktoś w naszym kraju się podejmie... pry umiejętnościach i chęci pracy rodzimych Fach-Manów.
Pozdrowienia dla wszystkich!

czy ktos ma pojecie jak mozna do City'ego wyczarowac uszczeleczki pod szybki (najlepiej wszystkie )

z gory dzieki za podpowiedz

Cytat:
2004-11-29 20:12:10, patkasunny pisze:
czy ktos ma pojecie jak mozna do City'ego wyczarowac uszczeleczki pod szybki (najlepiej wszystkie ) z gory dzieki za podpowiedz

Mały pryszcz patuniu.
www.jacky.com.pl