Moja glebogryzarka - Strona 4.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-11-14 21:23:17, florek102 pisze:
schowia głębiej pod auto mugena bo już mnie znudził i może poleci środkowy [ wiadomość edytowana przez: florek102 dnia 2006-11-14 21:30:35 ]

No i jak wywaliles ten srodkowy?? Jak wrazenia z jazdy, fest glosno w srodku???

świetnie wyszły te felgi i wiem ile pracy kosztowały kolege. No i wiem że układ tera jest przelotowy i idą ładne płomenie z wydechu Respekt dla kolegi

Cytat:
2006-12-18 18:22:58, Gofer pisze:
No i jak wywaliles ten srodkowy?? Jak wrazenia z jazdy, fest glosno w srodku???

tak jak pisze romeos wydech mam przelot i łogień z dupy a co najlepsze nawet flamer dotego niejest poczebny
A w środku niema tak wcale głośno ale na zewnatrz to jest bajka dla maniaka takich żeczy

a ja powiem ze mnie sie malowanie tych falg nie podoba....albo cale w grafit albo trzeba bylo zostawic sreberko (chrom)...chyba ze to wina nedznej jakosci fot.

dla mnie bomba fele

Moim zdaniem fele wyszły super.

Cytat:
2006-12-18 22:44:46, BUGZ pisze:
a ja powiem ze mnie sie malowanie tych falg nie podoba....albo cale w grafit albo trzeba bylo zostawic sreberko (chrom)...chyba ze to wina nedznej jakosci fot.

spokojnie BUGZ foty sa fest kiepskiej jakości bo były w nocy robione telefon i jak by tego było mało to już w nocy więc nawet światła za specjalnego niebyło tera jak będzie fajna pogoda tp wezne je na światło dzienne by cyknąć pare fot

teraz myśle czy sie niebrać za ogarnięcie pożądku pod maską a mianowicie czy niewypolerować dekla zaworów,kolektora ssącego,przepustnicy i koszyka alternatora okaże sie wszystko jak z czasem będe stać

Cytat:
2006-12-18 22:16:28, florek102 pisze:
tak jak pisze romeos wydech mam przelot i łogień z dupy a co najlepsze nawet flamer dotego niejest poczebny A w środku niema tak wcale głośno ale na zewnatrz to jest bajka dla maniaka takich żeczy

Bo ja zamontowalem sobie koncowy z ultera, ale strasznie cicho i nie wiem czy wywalic ten srodkowy.
Masz dojscie do spawarki jakby co

no cuż spawarke mam ale co ino żygo a nie heftuje zasłaba jest

dzisiaj była mała przymiarka i niewiem czy lepiej z dekielkiem czy bez

[ wiadomość edytowana przez: florek102 dnia 2006-12-21 23:22:56 ]

moim zdaniem z dekielkami jest o wiele ładniej,ja bym je zostawił

gdyby te felgi byly nieco wieksze to bylo by niemal idealnie ale i tak jest pieknie!! swietna robota!!

no gdyby to było już chociarz te 16" to by było fgest git ale wsumie wole 15 i może naciagne na nie jakies niskoprofilówki by go ściagnąc jeszcze do gleby

felgi fajne szkoda ze nie 16-17" wtedy by było kozak. a oponki moim zdaniem za szare, trzeba je czernidłem potraktowac, bo tak to fele ciemniejsze jak opony.

Cytat:
2006-12-22 08:37:53, fryszard pisze:
a oponki moim zdaniem za szare, trzeba je czernidłem potraktowac, bo tak to fele ciemniejsze jak opony.

no to jest fakt opony leżały kupe czasu w garażu i ich nawet nieprzeyarłem

no felgi spoko ale lepiej by sie prezentowaly na niskim profilu i oczywiscie z dekielkiem

dzisiej moja glebogryzarka zagryzła troche betony a że jest on twardzszy wywaliła sie wniej 15cm dziura
Dobre że auto jeszcze normalnie pali i że korbowody są caluśkie bo ino tego by mi jeszcze brakowało

co wy robicie z tymi autamiiiiii?????????????????????????????????????

szkoda godać