MotoNews.pl

Fotki - zapraszam do oglądania... (stary) - Strona 36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy było, ale rzuccie okiem na to

To się nazywa reklama marki

To dopiero nazywa zacheta do kupna KI(A)jowego auta

[ wiadomość edytowana przez: Mugen dnia 2004-07-02 01:18:50 ]

Dwie rejestracje:

I coś praktycznego

Cytat:

To jest właśnie poldek znajomego tylko z widzenia z Konina należącego do konińskiego klubu MCT KONIN... Wcześniej był koloru czerwonego... No i nie miał takich lamp... To dzieło powstalo kilka tygodni temu...

Czy ten Poldek nie jest deko złamany? Spojrzcie na linie pod szyba tylna a na drzwiach.. wyraznie tyl opada

Cytat:
2004-07-02 12:48:21, D0mel pisze:
Cytat:

To jest właśnie poldek znajomego tylko z widzenia z Konina należącego do konińskiego klubu MCT KONIN... Wcześniej był koloru czerwonego... No i nie miał takich lamp... To dzieło powstalo kilka tygodni temu...

Czy ten Poldek nie jest deko złamany? Spojrzcie na linie pod szyba tylna a na drzwiach.. wyraznie tyl opada

Załamał się tym co właściciel z niego zrobił

Też bym się załamał

Cytat:
2004-07-02 13:38:11, Grzech pisze:
Też bym się załamał

Nie ty jeden

Wy to się znacie na tuningu, nie powiem ...

Łamane samochody są teraz w modzie. W najnowszym GT będzie zajebiście złamany maluch. I do tego ten maluch będzie złamany wzdłuż (będzie miał taki kręgosłup jak Crossfire) Poczytajcie najpierw fachową prasę a nie tylko krytykujecie i krytykujecie ...

Cytat:

A stań kiedys za poldkiem z takiej perspektywy i zobacz czy każdy inny też nie będzie tak załamany

Cytat:
2004-07-02 21:36:58, -SerU- pisze:
Cytat:

A stań kiedys za poldkiem z takiej perspektywy i zobacz czy każdy inny też nie będzie tak załamany

dokładnie tak, kazdy poldek jest tak "załamany" tylko z tej perspektywy to bardziej widac

Cytat:
2004-07-03 12:27:38, pablo_fso pisze:
Cytat:
2004-07-02 21:36:58, -SerU- pisze:
Cytat:

dokładnie tak, kazdy poldek jest tak "załamany" tylko z tej perspektywy to bardziej widac

Nie tylko Poldek... 125'ka też nie jest prosta...

A tak z ciekawości to ktoś wie z czego te światła w poldku ??? bo jakoś znam je, ale nie mogę skojarzyć...

To są światla od ciężarówki. Zdaje się, że czeskiej produkcji.

Nienawidze tego rodzaju Tuningu,ale z drugiej strony jest to dla mnie,jak do tej pory, najładniejszy egzemplarz z tego rodzaju
Cholera, edytuję,bo "egzemplarz" się przez "rz" pisze,nienawidze również robić byków ortograficznych .

[ wiadomość edytowana przez: Nabauab dnia 2004-07-03 17:34:53 ]

hmmm, a mnie te swiatla kojarza sie z pewnym modelem ferrari-maranello!!!!sa podobne !!!!

Cytat:
2004-07-03 17:30:52, will pisze:
hmmm, a mnie te swiatla kojarza sie z pewnym modelem ferrari-maranello!!!!sa podobne !!!!

Są podobne ale nie sądze żeby ktoś wkładał światła z Maranello do Poldka...???

Dlatego chce wiedzieć z czego pochodzą...

Zajebisty fiacior!

Cytat:
2004-07-04 00:05:03, pudel pisze:
Zajebisty fiacior!

klik !

Cytat:
2004-07-04 00:05:03, pudel pisze:
Zajebisty fiacior!

Fajna stronka - warta dokładniejszych oględzin. Mają tam sporo interesujących fotek m.in. Poloneza 2000 3 - drzwiowego (nie coupe).

Maluch madafaka

Straszny odlot