| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-11-16 19:52:26 Budzi się niedźwiedź ze snu zimowego i ma straszną ochotę na sex.
Zastanawia się moment i budzi swojego kompana, aby mu coś doradził, bo mało go nierozerwie. Koleś na to – Idź do niedźwiedzicy to Ci da i po kłopocie. -Czyś ty oszalał jak ją obudzę to mi będzie gderać przez całe lato, że się niewyspała, ale mam pomysł odwróć się a ja Cię szybko puknę od tyłu i będzie spokój. -Czyś ty zgłupiał na stare lata,po pierwsze to nie jestem pedałem,a po drugie jakby nas zajączek zobaczył to momentalnie cały las będzie wiedział i wstyd jak cholera. - No bądź, że kumpel pomóż w biedzie, drzwi zamknięte nikt nie wejdzie a przecież nikomu nie powiem. -No dobra tylko szybko. Podczas stosunku jeden patrzy w okno a tam zając przyklejony do szyby z wielkim uśmiechem na twarzy. -Za nim musimy go dorwać zanim komuś powie Pędzą za zającem przez las, on w krzaki oni za nim, on przez pole oni za nim,przegnali tak dobre parę kilometrów aż tu zajączek się potyka i wpada do rzeki. Jeden wkłada łapę do wody i go szuka,po chwili mówi – Mam go teraz już nic nie powie.Wyciąga łapę z wody,patrzy a tu bóbr,zdziwiony pyta. -A gdzie zając A bóbr na to. -Utopił się pedale. |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-11-16 21:04:58 Spotyka Jasio stara nauczycielke z liceum po latach
- No co u ciebie slychac Jasiu, co porabiasz? - A wie Pani, chemie wykladam. - Niemozliwe, a gdzie Jasiu? - W "Biedronce". |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-11-16 22:53:57 Pewna świeżo poślubiona skarży się swojej matce na męża.
- Mamusiu, weszliśmy do łóżka a on się wziął za czytanie... - I co? Nic? - Nic, w ogóle na mnie nie zwraca uwagi... - Muszę sama to sprawdzić - rzekła mamusia i umówiła się z córką, że tej nocy ona wlezie do łóżka zamiast córeczki... Jak postanowiły tak i zrobiły. Młody małżonek jak zwykle wielce zaczytany nie zauważył, że obok niego położyła się teściowa... Leżą a on czyta... W pewnej chwili teściowa czuje rękę młodego żonkosia błądzącą coraz niżej po jej ciele, czuje że wślizguje się pod majteczki i dotyka jej cipki... Wyskoczyła więc teściowa z łóżka i biegnie do córki... - Ależ córeczko co ty opowiadasz... Ledwie się obok niego położyłam już mi zaczął wpychać łapę pod majtki... - Tak, tak - mówi rozżalona córka - on tak ciągle... palec zamoczy, stronę przewróci... |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-11-16 22:55:34 Mąż zwraca się do żony:
- Kochanie, przyniesiesz mi herbatę? Żona (zalotnie): - A czarodziejskie slowo? Mąż: - Biegiem! |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-11-16 22:57:49 Dziadek do wnuczki: - Jak sie nazywa ten Niemiec co mi wszystko chowa? - Alzheimer dziadku. |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-11-18 22:22:40 Mnisi zorganizowali konkurs na degustację alkoholu. Pierwszy
wystartował zakonnik z Niemiec. Dostaje piwo. - Hmm, piwo jasne.... warzone w południowej Bawarii,.... hmm.... z chmielu zebranego w 1998r. Oklaski, wiwat. Jako następny do testu podchodzi zakonnik z Francji, któremu jurorzy dali do rozpoznania wino. - Wino czerwone.... rocznik 78, może 79,... wyprodukowane w okolicach Bordeaux. Trzeci w kolejności startuje mnich z Polski. Sędziowie chcieli z niego zakpić i dali mu bimber. Polak wychylił kieliszek i stanowczo stwierdza: - Żytnia! Na to sędziowie: - Nie, brat się chyba pomylił... A Polak: - Chwilunia, chwilunia - Żytnia 12 m 4!!!
|
egoon Forumowicz omega B carawan lublin | 2004-11-18 23:38:03 jeśli nie masz w domu lornetki, noktowizora itp. nie zaglądaj tu
http://sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=959&L1=8&L2=0&L3=0&Page |
KrzyH80 Vectra B 1.6 16V Kraków | 2004-11-19 09:27:34 Lezy sobie gosciu na plazy. Podchodza do niego jakies ekstra laseczki w strojach bikini, a jedna z nich mowi:
- Jak puscisz baka, to sciagamy staniki. Gosc zdziwiony troszke, niemniej baka sprzedal. Dziewczyny zgodnie z umowa sciagnely staniki. Po chwili pojawila sie nastepna propozycja: - Jak jeszcze raz puscisz baka, to sciagamy majtki. Gosc : prrrruuuuuukkk. - A teraz jak puscisz serie bakow, to bedziesz mogl nas podotykac. No to gosciu: prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle slyszy: - Kowalski, kurwa, nie dosc, ze spicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie!!! |
Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2004-11-19 22:01:25 Pewna kobieta, pod wpływem filmu "Czterej pancerni i pies", napisała w ogłoszeniu
matrymonialnym: "Poszukuję mężczyzny tak przystojnego jak Grigori, tak miłego jak Janek, silnego jak Gustlik, odważnego jak Tomek i wiernego jak Szarik. Po miesiącu dostała odpowiedź: "Droga pani, co prawda nie jestem tak przystojny jak Grigori, miły jak Janek, silny jak Gustlik, odważny jak Tomek i wierny jak Szarik, ale za to... lufę mam jak RUDY!!! |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-11-19 22:44:13 Do szpitala na oddzial chirurgii przygiega gosciu z obcietymi
wszystkimi palcami w obu dloniach. - Nieszczescie panie doktorze! Obcielo mi wszystki palce!! Lekarz oglada i mowi: - Nie jest zle, ciecia sa gladkie da sie paluszki przyszyc i bedzie pan jeszcze na pianinie gral. Niech pan da te paluszki. - Ale ja ich nie mam.... - Jak to pan nie ma? W XXI wieku chirurgia jest zaawansowana, ze czyni cuda! A pan nie przyniosl palcow!?!?!?! - A jak ja je kurwa mialem pozbierac???? |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-11-19 22:45:52 Siedzi sobie duzy Jasiek w jednostce w Iraku. Któregos dnia przyszedl
do niego list od dziewczyny: - "Kochany Jasku, niestety nie moge byc juz dluzej z Toba. Ta odleglosc jest za duza, a do tego zdradzilam Cie dwa razy, wiec sam widzisz ze to nie ma sensu. Dlatego prosze Ciebie, abys odeslal mi to zdjecie, które Ci kiedys dalam na pamiatke - Buziaki Małgosia" . Jaskowi przykro sie zrobilo, ale co mial zrobic. Wzial swoje zdjecie i zaczal chodzic po jednostce i zbierac od chlopaków zdjecia ich dziewczyn, sióstr i w ogóle wszystkich dziewczyn jakich zdjecia mieli. Uzbieralo sie tego ze 60 sztuk, wiec Jasiek zapakowal to wszystko w koperte i wyslal do Małgośki. Kiedy Małgosia otworzyla list, wszystkie zdjecia wysypaly sie na podloge, a pomiedzy nimi byla notatka: -"Kochana Małgosiu, niestety nie moge sobie Ciebie przypomniec, dlatego wyswiadcz mi te przysluge i wybierz sobie swoje zdjecie a reszte odeslij mi do jednostki - Buziaki Jasiek" |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-11-19 22:47:08 Autentyczne fragmenty ofert pracy: 1. "Do kopania rowów z doświadczeniem" 2. "Kucharza - tytana pracy" 3. "MAŁO INTELIGENTNYCH ZATRUDNIĘ" 4. "Zatrudnię samochody do przewozu zrzyn i trocin. Praca całoroczna" 5. "Sprzątaczkę z doświadczeniem i wyższym wykształceniem" 6. "Sprzątaczko-sekretarkę zatrudnimy" "Kosmetyczkę wnętrz" 7. "Kucharkę ze znajomością języka hiszpańskiego" 8. "Sekretarkę na gwałt" (!!!!!!!) 9. "Studenta V roku studiów, uregulowany stosunek do służby wojskowej, do hurtowni. Praca trudna i źle płatna" 10. "Samotnego do kurnika. Od zaraz." 11. "Myślącego mechanika samochodowego" 12. "Do hotelu w dziurze nad morzem na pokojówki osoby z wykształceniem średnim i znajomością języków obcych" 13. "Panią na 1/2 etatu do rożna" 14. "Do apteki - dwóch mężczyzn, najlepiej małżeństwo" 15. "Zatrudnię rodzinę do pracy w oborze. Wymagane doświadczenie." 16. "Uczciwego prawnika oraz zdrowego psychicznie informatyka zatrudni biuro adwokackie" 17. "Bezpruderyjną panią do kserowania nocami" 18. "Z ciemna karnacja do sprzedaży kebabu" |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-11-20 15:44:28 No to teraz z pamiętnika komunisty:
Dzień 1. Otwieram okno – Lenin Dzień 2. Czytam gazetę – Lenin Dzień 3. Włączyłem telewizor – Lenin Dzień 4 Włączyłem radio – Lenin Dzień 5 Boje się otworzyć konserwę |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-11-20 15:48:11 -Generał na apelu mówi do żołnierzy:
- Żołnierze - wódka zabija! A oni mu na to: -My się śmierci nie boimy! |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-11-21 21:53:36 Przychodzi maz do domu i zaraz na wejsciu dostaje od zony w leb. - Za co kochanie? - pyta maz. - Pranie robilam i z twoich spodni wyciagnelam karteczke, a na niej jakas Klara i jakies cyferki, - Alez kochanie, bylem na wyscigach konnych i Klara to nazwa konia a cyferki to numery gonitw - tlumaczy maz. Za tydzień przychodzi maz do domu i na wejsciu dostaje dwa razy w leb od zony. - Ale za co kochanie? - Twój kon do ciebie dzwonil !!! |