MotoNews.pl

Filmy, filmiki, videoklipy ... (Stary) - Strona 36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Max 300km/h i to rodzinnym sedanem ....... no prawie.

800 mil na jednym zbiorniku

[ wiadomość edytowana przez: Wilu dnia 2006-01-17 22:21:54 ]

Cytat:
przypomina mi się Wings of Fury...

grałeś ? Ja w to jeszcze na amidze 1200 zapylałem. Coś piknego

ja na sześcsetce

to jest wątek z filmami a nie o grach niech ktos w końcu zamieści jakis filmik bo nie wytrzymam

No to proszę

Cytat:
2006-01-15 20:40:31, vazyl pisze:
Max 300km/h i to rodzinnym sedanem ....... no prawie.

Bardzo fajne auto - typowy cicho-ciemy. Tylko dostan jakakolwiek czesc do silnika

A tak chodzi Oma 3.0 24v - 200kmh

Na nasze drogi też wystarczy, żeby niejeden się naciął, w końcu to tylko stara Omega Nikt nie przypuszcza że może być 200KM pod maską. W każdym bądź razie do punktowania cwaniaków - idealna

ufo crash

fajnutka oma kurde zoś się zamkneło

Nie denerwujcie mnie nawet tymi omesiami, bo właśnie waham się nad 3.0 24 A jeszcze katujecie mnie przyśpieszeniami

Cytat:
2006-01-21 22:49:45, Wujek-Kajtek pisze:
Nie denerwujcie mnie nawet tymi omesiami, bo właśnie waham się nad 3.0 24 A jeszcze katujecie mnie przyśpieszeniami

Przed Xantią miałem plan aby taką sobie nabyć, ale po którejśtam wycieczce w celu oglądania "fajnie wypicowanej kupki złomu wyglądającej jak Omega 3000" dałem sobie siana. Za dużo młodych dresów ujeżdżało te auta i trzeba na prawdę dobrze poszukać żeby nie wtopić kasiorki. Ale reasumując baaaardzo fajna furka.

Furka jest baaardzo sympatyczna - miałem przyjemność powozić taką przez rok - 3.0 24v w caravanie z automatem. Niestety, tak jak powiedział Vazyl - ciężko znaleźć już dobry egzemplarz - z reguły są wyjeżdżone... Z moją też było sporo problemów (remont silnika na dzień dobry ), kupę kasy i nerwów się przez nią straciło... Podsumowując - nie było warto. Na pewno nie z tym egzemplarzem....
Z tego co zauważyłem, jak trafia się jakiś przyzwoity egzemplarz, to cena jest poprostu kosmiczna...

Pozostaje tradycyjne 2.0, ale to już nie to samo

i łup w słup... przy 200km/h

piekna kompilacja driftu

a tu drift zakończony, niepowodzeniem to chyba źłe dobrane słowo

Drastyczne!

Pamięta ktoś TEN odcinek?
Borewicz

Kojarzycie z Wawra 2004 motyw przeciągania liny z białym Kant'em? To był niejaki pwr79... A wiecie co zrobił na prace dyplomową?
>> KLIK <<
Dobre czy nie?

bardzo dobre !