MotoNews.pl
2 Fajny film widziałam/łem.... (105084/0) - Strona 37

Fajny film widziałam/łem.... - Strona 37

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-03-27 19:03:42, storm pisze:
Na jutro mam zaplanowany film "Kostnica", podobno straszny, ogladał to ktoś?

widziałem ten film , i powiem szczerze ze straszny to on za bardzo nie jest , taki sobie , zadna rewelacja , jak to w recenzjach pisze czasem "nic nie stracisz jak nie obejrzysz" ale obejrzyj sobie , są czasem w nim sceny ze mozna sie przestraszyc

i jak obejrzałaś tą Kostnicę ??

Zaczełam ale w połowie zasnełam

czyzbym miał racje co do tego filmu ze do najlepszych nienalezy ??

eee zaczynał sie fajnie.. ale nie doszłam do żadnego truposza jak go skoncze to Ci powiem czy uwazam jak Ty. A w kolejce do obejrznia czekaja "Samotność z sieci" oraz "Dom Usherow" na podstawie opowiadania Edgara Allana Poe.

wsumie truposzy tam mało , bardzie w co inne ludzie sie zmieniają ale nic nie mówie , ogólnie powiem ze widziałem lepsze horrory

a ja może dzisiaj dokończę Grę...wczoraj zasnąłem ale usprawiedliwione no byłem mocno wykończony

A ja właśnie obejrzałam "Samotność w sieci"

Cytat:
2007-03-30 22:58:13, storm pisze:
A ja właśnie obejrzałam "Samotność w sieci"

i jak
bo mam na dysku chyba od 3 miesięcy ale nie oglądałem jeszcze

a chyba fajne było...a może nie widzialem nawet

Cytat:
2007-03-30 23:40:07, Suchy pisze:
i jak bo mam na dysku chyba od 3 miesięcy ale nie oglądałem jeszcze

Hmmm, podejrzewam że nie spodoba Ci sie. Trwa około dwie godziny i niektórzy uważaja że nudny.
Mi jednak bardzo sie podobał, może dlatego że duzo z niego mogłabym przyrównać do swojego życia... i tylko się zdołowałam na noc.

Dzis na wesolo proponuje "Bruca Wszechmogącego" na Jedynce o 20.15.
Później fajny też bedzie film "13 piętro"

Cytat:
2007-03-31 07:25:46, storm pisze:
Hmmm, podejrzewam że nie spodoba Ci sie. Trwa około dwie godziny i niektórzy uważaja że nudny. Mi jednak bardzo sie podobał, może dlatego że duzo z niego mogłabym przyrównać do swojego życia... i tylko się zdołowałam na noc.

sama w sieci nie jesteś
patrz ilu nas tu

bruce wszechmogący jest fajny

a 13 piętro tez mi coś mówi o czym to??

hehe no tak..tylu Was a jakoby nikogo nie było a film nie do konca jest o samotności, bardziej o sieci... miłości i innych takich bzdurkach.

A "13 pietro" to taki film z gatunku s.f. i jak nie przepadam za takimi tak ten nawet mi sie podobał.
Ogolnie :
Programista komputerowy Hannon Fuller odkrywa coś niezmiernie ważnego i pragnie powiedzieć o tym swojemu koledze Douglasowi Hallowi. Wiedząc że ktoś go śledzi, zostawia list w swoim komputerze, który generuje równoległy świat, przypominający lata 30. Wkrótce Fuller zostaje zamordowany, a Hall oskarżony, jednak Hall chcąc się bronić musi rozwikłać przedziwną zagadkę.

13 piętro nawet dobry film , a filmów z tym Carreyem nie lubie bo głupka strasznego z siebie robi w kazdym filmie

A zauważyliscie że Pazura robi identyczne miny jak Carrey?

Cytat:
2007-03-31 19:41:04, storm pisze:
A zauważyliscie że Pazura robi identyczne miny jak Carrey?

tez oglądasz bruca właśnie??

Tak właśnie bedzie scena miłosna

Cytat:
2007-03-31 21:02:08, storm pisze:
Tak właśnie bedzie scena miłosna

juz po

teraz księżyc szkód narobił w japoni

i pies do kibla sie odlewa i wodę spuszcza

nawet się podtarł

ja cenie sobie Carreya od czasu jak obejrzalem Truman Show,

a dzis kupilem sobie pierwsze Taxi na DVD.