Auta z FSO w kraju i na świecie - Strona 38

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po czym to określiłeś?

Ma Kolega racje!
tablice rej Dominikana

A co on ma za nazwe - FSO Omega?

Grzech:
masz jeszcze jakies fotki?

Pozdrawiam
Adamus

Niestety nie - na reszcie fotografii tego pana są jakieś budynki i inne równie nieciekawe krajobrazy.

kuźwa mnie to jedno zastanawia skąd oni części biorą do poldków po drugiej stronie oceanu,ebay,allegro czy lokalni producenci robią?

Anglia
www.flickr.com/photos/16726359@N08/

Ameryka Południowa
www.flickr.com/photos/amor8/3232928616/sizes/o/

Dokładnie to mi to na Kolumbię wygląda. Tam ludzie normalnie jeżdżą, a u nas narzekają że części ciężko dostępne i dlatego Polonezem się już nie da.

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2011-02-19 04:46:34 ]

Może silnik ma po swapie, a Argentyna robiła przecież 125tki

Porcja poldków i df-ów za granicą
Ale zgnił

Francja

Bardzo ciekawa fotka

Kolumbia

Ciekawostka emblemat poloneza na chevrolecie USA

Podejrzewam że francja

Poldek rocznik 1986 fotka zrobiona w 1994

Kij wie jaki kraj grunt że nie polska

Argentyna

podsumowanie
www.flickr.com/photos/58984389@N04/

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2011-05-29 12:52:50 ]

Jak było, to będzie jeszcze raz.

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2011-05-29 12:50:53 ]

Nie pamiętam czy to już było...

noo, i zawsze można zaprząc wielbłąda i zrobić poldka pustynnego swoją drogą ciekawe dlaczego akurat polonezy ci Egipcjanie tak polubili...

Cytat:
2011-05-07 08:53:51, DoliN pisze:
Nie pamiętam czy to już było...

Było i jest gdzieś na początku.

Kilka ciekawych zdjęć na aukcji

Mój FSO Caro 1.5 w UK:

[ wiadomość edytowana przez: sherves dnia 2011-07-27 20:45:36 ]

Ciekawe połączenie elementów. Instalacja elektryczna starego typu, zegary starego typu, nadwozie Caro, zawieszenie szerokie, metalowe klamki w środku, fotele od Caro, a do tego pod maską silnik z wtryskiem.

Te parapety to one są oklejone czymś drewnopodobnym czy wykonane z takiego materiału? Jak to z nimi jest?

jest sprzed 96 napewno...
a wkład kiery ma nowszy

[ wiadomość edytowana przez: bee997 dnia 2011-07-27 21:49:46 ]

Te drewnopodobne nakładki, to dodatek fabryczny na UK czy własna inwencja? Z tyłu też są?

Najpewniej autko pochodzi z 1994 r., ale wszelkie watpliwosci rozwieje VIN - kolego sherves poprosimy o VIN

Pozdrawiam
Adamus

A ja raczej obstawiam 93 - mam podobny zestaw: "szerokie" Caro ze starą instalacją i wlotem na masce.

Pierwsza litera N na tablicach oznacza rejestrację między 1 sierpnia 1995 a 31 lipca 1996. Ale nie wiadomo ile w salonie stał.

Rok rejestracji 1996, na wszystkich szybkach "trójeczki" więc 1993. Trochę postał w salonie. Mam do niego wszystkie dokumenty po pierwszym i ostatnim właścicielu,który niestety zmarł.Wszystkie faktury na naprawy,kwity przeglądów, nawet kwit zakupu jest W 96 roku ktoś dał za niego 4770 funtów A dystrybucją FSO zajmował się Foden (marka angielskich ciężarówek)
VIN podam wkrótce, dziś już za późno
Te niby "drewno" na drzwiach to czyjaś ingerencja ale nie usuwałem tego bo dobrze wygląda i nakładki są idealnego rozmiaru. W tyle też są.

[ wiadomość edytowana przez: sherves dnia 2011-07-29 01:45:29 ]