| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zvierzak Forumowicz (C16SE) & SV650 Świdnik | 2005-04-19 12:33:33
czemu nie tylko coś sie pogoda pierdzieli. |
Rodzyna Opel KadEt 1.6 Lublin | 2005-04-21 09:25:01 Oj nie marudzić
Moglibysmy zrobić zlocik na placu zamkowym tak po godz 20 ?? Np o 20:30 ?? w sobote ![]() |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2005-04-23 19:18:25 jest sobota, godzina 19.15 a odzewu brak
albo Rodzyna bedzie sama zlotowa albo ktos tu szykuje niespodzianke. ja tam w cuda nie wierze. co sie z Wami dzieje ludziska?? nie macie chwili zeby zajrzec na siec i klinkac cos czasem... jak tak dalej pojdzie to zmienie region na np A Coruna zamiast Lublin. Jesli nie tak drastycznie to moze na mazowieckie... kurde noga, no nie moge... zyc troche! pzdr ![]() |
Marek_C_limo Pełnoprawny Klubowicz Ford Mondeo ; Opel S ... Lublin | 2005-04-23 19:34:43 MILI PAŃSTWO
serdecznie pozdrawiam ze słonecznej holandii. Siedze tu juz od dłuższego czasu i m.in to bylo powodem mojej nieobecnosc na forum.sccodie mam chyba do ciebie najblizej z calego OKP. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. i do kiedys |
BartoszFurdal Forumowicz Rekord C 1971 w wers ... Nałęczów/Edinburgh | 2005-04-24 19:54:50 cześć ziomale!!!!!!!!!
troche zaniedbałem forum, a to wszystko przez to że szykuje małe co nieco... tzn OPEL REKORD c 1971 P.S. rekordzik niedługo będzie jeździł ale cały remont pochłania dużo gotówki...niestety autko będzie jeździło ale bez opłat, rejestracji & przeglądu...nie starczy środków ale damy rade. A najgorsze że nie mam do niego konkretnych felg.....a to najbardziej boli....ale pomyślimy.....pozdrawiam.....
nie martwcie sie jeżdze nadal moją "cytrynką" - czyli opel kadett c....na 3 cylindrach to na 3 ale śmigam.... |
Rodzyna Opel KadEt 1.6 Lublin | 2005-04-24 20:43:00 W końcu zlot sie nie odbył bo jka nikt nie potwierdzil swoej obecności to wiesz bez sensu zebym z Arturem jechala na darmo..
Co sie z Wami do jasnej cholery dzieje ludzie ??:> |
warpi VW Golf MK2 Międzyrzec Podlaski | 2005-04-25 19:55:25 Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci, co tam jak tam ?? zyjecie jeszcze heheh ?? ja mam mały zawał na uczelni i nie wiem kiedy wpadne tutaj znowu ale postaram sie jak naszybciej
Pozdrawiam wszystkich |
brasil Forumowicz Omega B Lublin/Niemce | 2005-04-27 15:36:12 Echhh.... Wiecie co?? Szkoda już gadać.....
TOTALNY BRAK CZASU!! Nie miałem bardzo nawet kiedy na Forum zajżeć, nie pisząc już nawet o jakimś spotkanku... W szkole urwanie głowy - egzaminy gimnazjalne i maturalne, dodatkowo moje studia, praca wokół domu, wesela, chrzciny, no i jeszcze Wiosna !!
Niesamowicie mi brak czasu, nawet dla siebie samego i dla samochodzika również! Z tego co mi się udało, to wymieniłem długie końcówki, tuleje w wahaczach i łączniki stabilizatorów z przodu!! Ale i tak dopiero po 2 dniach pojechałem na zbieżność, bo nie miałem kiedy!!
Pewnie u Was, z tego co widzę podobnie.... Pozdrawiam!! |
Rodzyna Opel KadEt 1.6 Lublin | 2005-04-28 08:11:23 No ja też ostatnio nie mam czasu SZKOLASZKOLA SZKOLA Koniec roku, trzeba sie zabrac porządnie za nauke... Ale jakos na forum staram sie byc systematycznie
Ja na zlocik do WLKP chyba nie jade Bawcie sie dobrze......... |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2005-05-02 18:31:55 no i dzial LUBLIN umarl... |
brasil Forumowicz Omega B Lublin/Niemce | 2005-05-02 22:53:25 Lublin nie umarł, tylko zapadł w jakąś dziwną śpiączkę Wiosenną!! Często zaglądam na Forum OKP, a tym bardziej na Lubelskie, ale zawsze jest to samo, czyli NIC!!
Fakt, nie każdy ma czas teraz na spoty, (ja np. JESZCZE nie mam za bardzo), no ale, na naklikanie jakiegoś posta, każdy chyba by znalazł chwilkę... Tak przynajmniej mi się zdaje i nie chodzi mi tu o "nabijanie" postów!! Nikt tu nie pisze, nie udziela się, a przecież sam ze sobą nie będę klikał na "Naszym" forum!! Pzdr...
PS. scoodie ale masz fajnie, bo jeszcze cieplej niż u Nas!! |
Rodzyna Opel KadEt 1.6 Lublin | 2005-05-03 18:00:40
No przepraszam bardzo Withs.....ja zawsze cos pisze ! Wiec ja jestem czysta
PS. Kiedy jakis spocik ?? |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2005-05-04 11:50:34 co tam w Waszych glowach nt. spotu w Kwiejcach?? wybiera sie ktos oprocz mnie??
pzdr ![]() |
BartoszFurdal Forumowicz Rekord C 1971 w wers ... Nałęczów/Edinburgh | 2005-05-04 15:14:02 pozdrawiam!!!
ostatnio ja też zaglądam ale mam pełne ręce pracy tzn...robie mojego oldtimera OPEL REKORD c, jeszcze troche pracy zostało
poluje teraz na felgi i myśle nad tymi....http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=49368458 ale to znowu wydatki, nie wiem czy skończe prace nad nim jak je kupie, znowu prace stanie..........chyba że sprzedam moje żółte maleństwo czyli kadetta c city........wtedy będą i felgi i samochód będzie śmigał..... P.S. wiem że pieniądze to nie wszystko ale wszystko bez pieniędzy to.......nie nie napisze tego jeszcze mam jedna ewentualność brat w Anglii.....może ma prare funtów na zbyciu....hi hi..... a brak czasu....no właśnie ja np pracuje w Barze i jestem Barmanem a nie wiem czy wiecie że w tej pracy nie chodzi sie na 8 godzin od...do... jeszcze teraz po tym długim weekendzie, jestem taki skonany......ale niech tylko rekord sie zrobi....a i zapomniałem jak wy organizujecie spoty to akurat wtedy kiedy ja mam najwieksze kokosy w pracy czyli weekend zmora wszystkich tych którzy świadcz usługi typu - kelnerskie, barmanskie czy inne...jeśli wiecie o co chodzi to nie krzyczcie na mnie.... pozdro 600 "OPEL KLUB POLSKA rules" a dział oldtimer już niedługo wzbogaci sie o jeszcze jeden ładny okaz......cześć pozdro słoneczna Hiszpanio |
BartoszFurdal Forumowicz Rekord C 1971 w wers ... Nałęczów/Edinburgh | 2005-05-04 15:15:33 jejku aż tyle napisałem.......... |
brasil Forumowicz Omega B Lublin/Niemce | 2005-05-04 16:50:29 A w jakim barze Bartek pracujesz???? |
Rodzyna Opel KadEt 1.6 Lublin | 2005-05-04 20:59:00 No No Bartek pochwal sie gdzie tak cieżko zarabiasz pieniadze. Może byśmy kiedyś wpadli z chlopakami coś przekąsić i przy okazji umilić Ci czas............ ehhe
scoodie, ja do Kwiejca niej ade bo w tym czasie wywiewa mnie do Sopotu......... |
BartoszFurdal Forumowicz Rekord C 1971 w wers ... Nałęczów/Edinburgh | 2005-05-06 01:25:30 pracuje w Atrium!!!
czyli bar kręgielnia basen pozdrawiam.....i zapraszam P.S.oczywiście zapraszam na tygodniu bo w weekendy nie liczcie na szybką i miłą obsługę.....ha ha ha.... trzymajcie sie klubowicze Scoodie pozdrawiam, nasz region żyje..... a nie wiecie co sie dzieje z Markiem C limo.... pozdrawiam go szczególnie bo dzięki niemu jestem członkiem OKP...pozdro 600... |
BartoszFurdal Forumowicz Rekord C 1971 w wers ... Nałęczów/Edinburgh | 2005-05-06 01:29:46 pracuje w Atrium!!!
czyli bar kręgielnia basen pozdrawiam.....i zapraszam P.S.oczywiście zapraszam na tygodniu bo w weekendy nie liczcie na szybką i miłą obsługę.....ha ha ha.... trzymajcie sie klubowicze Scoodie pozdrawiam, nasz region żyje..... a nie wiecie co sie dzieje z Markiem C limo.... pozdrawiam go szczególnie bo dzięki niemu jestem członkiem OKP...pozdro 600... |