MotoNews.pl

S Z C Z E C I N - Spoty i nie tylko - Strona 373

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mateoos, jak Ty zdałeś matematykę w szkole?

Pamiętam, że w celu zdania kolokwium z całek o mały włos nie uśmierciłem swojej babci. Jakoś poszło, na trzy z minusem ale poszło.

Wiem, wiem, powinno być pięć do sześciu, ale ręce pisały, a łeb/głowa pomyślała, że max. 8 godzin i tak wyszło.

Niedziela pizza?

Ja odpadam tym razem, bo wpadnę w uzależnienie

Jestem za wyjazdem do berlina

następny weekend odpadam ale kolejny powinienem mieć wolny

Potrzebuję felgę stalową lub całe koło do Scenica - muszę zmontować sobie zapas bo kupiłem auto bez.
Może być tez dojazdówka.
Jeżeli ktoś z Was ma akurat na zbyciu lub podpowie mi gdzie szukać będę wdzięczny.

Też mam Renault ale kół na zbyciu nie mam. Najpewniej w Renault u rosiaka i na stobnie na szrocie car-gryf, lub tablica.pl lub aledrogo.

napisz konkretnie jakie koło potrzebujesz

Rozmiar: 6.0Jx15
Rozstaw śrub: 4x100
ET (odsadzenie): 43
CH (otwór centralny): 60
Sugerowane rozmiary opon: 185/65R15, 195/60R15, 205/55R15

może być bez opony, najważniejsza felga

Ostatnio facet kupował taką felgę stalową na Witkiewicza u oponiarzy, zapłacił chyba 40 zł.

Największy problem polega na tym, że ja w godzinach otwarcia takich "przybytków" nie mam jak tam pojechać dlatego myślałem, że może ktoś akurat ma i w bardziej dogodnym czasie mógłbym odebrać.
Nic jakoś trzeba będzie się zorganizować i wybrać na poszukiwania.

Na facebooku ktoś wrzucił zanim do domu wróciłem Nic wielkiego nikomu się nie stało, Poldek chyba kasacja. Mateoos, dzięki za wsparcie.

[ wiadomość edytowana przez: Maurer dnia 2013-12-04 14:30:42 ]

Szkoda Poldka i tych nowych końcówek drążków...
Arek może czas na jakiegoś młodszego Poldka
Kombi

[ wiadomość edytowana przez: -DLUGI- dnia 2013-12-04 17:01:21 ]

Jacek też chwilę po wymianie końcówek rozwalił Poloneza, może to jakieś fatum przyjdzie czas na oględziny, wizytę u diagnosty, okaże się, czy to tylko blacharka, czy coś więcej.

Darek, bierem tego kombi na spółę?

Szanowne Forum miłośników gastronomii, co powiecie na weekendowy wypad na burgera? https://www.facebook.com/grilledchickenburgers?ref=nf bohaterów Warszawy naprzeciwko Kerfura, wygląda nieźle.

Można spróbować. Może tak w sobotę wieczorem tym razem?

W sumie jestem bardzo za sobotą.

Widzę temat Meilenwerku upadł.... Powiem tak Mario jest zawsze chętny, więc gdyby powrócił jak bumerang rezerwuje miejsce. Hmm muszę chyba zacząć częściej tu zaglądać bo ostatnimi czasy zrobił się wątek kulinarny który jakoś mnie nie jara więc sobie odpuściłem ...Jak sobie wspomnę dawniejsze eskapady berlińskie ...ech Jestem zawsze zainteresowany takimi akcjami.... oto moje przesłanie . A tak na marginesie gdzie można od ręki założyć wieszaki gumowe do tłumika. Kurde próbowałem sam i poległem, za twarda guma albo ja już nie mam siły i bez podnośnika lub kanału nie dam rady. Skleciłem jakieś druciarstwo, ale na dłuższą metę ten numer nie przejdzie....

Temat Meilenwerku nie upadł - ode mnie z pracy mam już pięciu chętnych.

Arek ma pomysł na jakiegoś nowego hamburgera, ja jeszcze tam nie jadłem, generalnie możemy tam się wybrać.

Odnośnie kanału - Mario, gadaj z Długim - najlepiej dziś wieczorem

Proponuję wypad na tego hamburgera około 20:30 - 20:45. Kto za?