♦LUBELSZCZYZNA♦ - zorganizujmy spocik :)▲& - Strona 39

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-12-16 16:55:55, benny_pl pisze:
Arsen to daj jakies namiary tel, gg czy cus ;] bo nie pojade do jastkowa tylko poto zeby potem sie zastanawiac 'cholendra no i co dalej' ;]

potem w lewo koło szkoły potem, w prawo pod różowy blok i juz...

hmm no ale tel moglbys podac Arsen :] chociazby na priv .. pozatym to narazie niebardzo wiem kiedy mial bym czas podjechac... jakos sie zgadamy narazie jezdze :]

pozdrawiam
benny

ps. ile mniejwiecej pali Samara 1300 benzyny? tylko nie piszcie mi danych katalogowych bo w nie nikt nie wiezy tak z 8 po miescie sie miesci ?

pytam bo mi sie podoba
http://www.moto.allegro.pl/item149446818_lada_samara_1985_super_blacha_bcm_polecam_.html

tylko musowo podjechac i zobaczyc czy zeczywiscie ta blacha taka dobra...

witam po krótkiej przerwie jestem cały i zdrowy, aklimatyzuje sie bo tu jest calkiem inne cisnienie i zapach powietrza, juz drugi dzien sa mgly, biegamy z ania po agencjach i szukamy dla mnie roboty, ludzie tu zyja innym tytmem, nikt sie nie spieszy, obcy ludzie mowia hello na ulicy, dobrze bedzie damy rade, jak na razie Łady nie widziałem rzadnej, duzo BMW, Mercedesow, i do groma Fordow.przesle wam kilka fotek jak troche ochłone. Obiecane zdjecie dla Sparkiego tez przesle. jest tu duzo Polaków których mozna poznac od razu. Pozdrawiam lubliniaków Ładowiczów.

Fajnie że się odezwałeś, pamiętaj o rozsławianiu LKP
klikaj foty i slij do nas!!!
Trzymaj sie Cieplutko!!!
I Wesołych Świąt!!!!

Cytat:
2006-12-19 13:46:55, arii82 pisze:
Fajnie że się odezwałeś, pamiętaj o rozsławianiu LKP klikaj foty i slij do nas!!! Trzymaj sie Cieplutko!!! I Wesołych Świąt!!!!

No własnie Wesołych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, wy to przynajmniej na snieg mozecie liczyc bo ja to na pewno nie zobacze w tych stronach, cale szczescie ze nie bede musial jesc ich wstretnego puddingu ale zeby znowu zjesc karpia to musze go sobie sam zlapac w stawie . chyba ze pani z litewskiego sklepu (jedyny akcent wschodni)postara sie o karpiszczaka.

Cytat:
2006-12-18 18:16:51, benny_pl pisze:
hmm no ale tel moglbys podac Arsen :] chociazby na priv .. pozatym to narazie niebardzo wiem kiedy mial bym czas podjechac... jakos sie zgadamy narazie jezdze :] pozdrawiam benny ps. ile mniejwiecej pali Samara 1300 benzyny? tylko nie piszcie mi danych katalogowych bo w nie nikt nie wiezy tak z 8 po miescie sie miesci ? pytam bo mi sie podoba http://www.moto.allegro.pl/item149446818_lada_samara_1985_super_blacha_bcm_polecam_.html tylko musowo podjechac i zobaczyc czy zeczywiscie ta blacha taka dobra...

beny wiem gdzie jest zezłomowany fiacior z silnikiem 1,5 i skrzynia 5 biegowa.. stan kanta był poprostu ideał jak go złomowali jak cos to podam dokładny namiar na priv pytaj

Arsen : napisz na gg 3911032 albo tu.. i czy dalo by rade w calosci go odkupic...

a pozatym darmowe anonsy Wam przynosze :]
wazne do piatku wykupilem z tel. mamy :]

tel: 604157157
haslo: lada

pozdrawiam i czekam na info o Fiacie :]
benny

i wesolych swiat

Cytat:
2006-12-19 23:19:51, benny_pl pisze:
Arsen : napisz na gg 3911032 albo tu.. i czy dalo by rade w calosci go odkupic... a pozatym darmowe anonsy Wam przynosze :] wazne do piatku wykupilem z tel. mamy :] tel: 604157157 haslo: lada pozdrawiam i czekam na info o Fiacie :] benny i wesolych swiat

beny dzis to zniego zostanie ntylko silnik i ine podzespoły bo własnie jest rally cross na szrocie jak zawsze blacharkie nie bedzie a był piekny ale skrzynie silnik da rade załatwic w kurowie stoi na szrocie jest zezłomowany wiec bez papierów

tzn juz go pewnie nie ma

no i jak mozna sie z tego cieszyc
pozatym ja niemam kiedy nawet tam pojechac do 16 pracuje to juz tam pewnie zamkniete a najbardziej to mnie interesowal w calosci jak byl taki ladny... silnik pewnie skoro mial skrzynie 5 to mial polonezowy wiec malo mnie to zadowala pozatym jak nim sie obijali to pewnie i jezdzili po czyms poobijali miske i skrzynie od dolu to juz gowno warte tylko patrzec jak zacznie cieknac taksamo bylo u mnie jak najechalem na ten kraweznik a na cholere mi cieknaca skrzynia znow zajezdzi sie w 3 miesiace

poprostu HAMSTWO! powinni karac za niszczenie takich porzadnych samochodow nie moga sie rozbijac jakimis golfami albo innym gownem...

tak wiec ja mam zalobe po umarlym Fiacie....

pozdrawiam...

Cytat:
2006-12-20 21:26:14, benny_pl pisze:
no i jak mozna sie z tego cieszyc pozatym ja niemam kiedy nawet tam pojechac do 16 pracuje to juz tam pewnie zamkniete a najbardziej to mnie interesowal w calosci jak byl taki ladny... silnik pewnie skoro mial skrzynie 5 to mial polonezowy wiec malo mnie to zadowala pozatym jak nim sie obijali to pewnie i jezdzili po czyms poobijali miske i skrzynie od dolu to juz gowno warte tylko patrzec jak zacznie cieknac taksamo bylo u mnie jak najechalem na ten kraweznik a na cholere mi cieknaca skrzynia znow zajezdzi sie w 3 miesiace poprostu HAMSTWO! powinni karac za niszczenie takich porzadnych samochodow nie moga sie rozbijac jakimis golfami albo innym gownem... tak wiec ja mam zalobe po umarlym Fiacie.... pozdrawiam...

tam sie rozbija po płaskim to szchrot a i wszystkim od miasubiszi po trabanta

Siemka Ladowicze, w koncu wyszło słonce i jest cieplo, i nie ma mgiel, ide zaraz na spacer po okolicy szukac Ład ale najpredzej to złapię jakos nivke bo tu sa tereny wyzynne i grunt podmokly .Ciekawe co tam u mojej Ładki słychac...........

Arsen: akurat micubiszi mi nie szkoda ani zadnych tojot citronetow renulatow i innego gowna tez ale Fiata 125 to bardzo szkoda

Mendel: a gdzie Twoja Ladna stoi tam na ulanow? :> czy jej garaz zalatwiles albo parking strzezony?
niewiem czy robili exportowe Lady z kieronica ze zlej strony
maluchy robili to moze znajdziesz

pozdrawiam

Cytat:
2006-12-22 16:46:57, benny_pl pisze:
Arsen: niewiem czy robili exportowe Lady z kieronica ze zlej strony

w dryfield jest jeszcze hala produkcyjna

Cytat:
2006-12-22 16:46:57, benny_pl pisze:
Mendel: a gdzie Twoja Ladna stoi tam na ulanow? :> czy jej garaz zalatwiles albo parking strzezony? niewiem czy robili exportowe Lady z kieronica ze zlej strony maluchy robili to moze znajdziesz pozdrawiam

Benny jakbym ja mogl zostawic pod chmurka stoi sobie ladnie w garazyku w Garbowie od czasu do czasu jezdzi aby pierscienie nie stanely i hamulce. Chyba Rosjanie wogóle nie sa zainteresowani tym rynkiem bo jak do tej pory to nic nie widziałem nawet 112, Kaliny, o dziwo i Nivy. Pozatym angole to wybredny naród i wybrzydzaja nawet BMW, Merole a o dziwo zachwyceni są gównianym Fordem.

Ford to psuj to fakt ale ma fantazję, trochę jak auta włoskie, nie to co przypominające obciosane kamienie merce i bmw, czy vw.
DEx

No były Andrzejki a gdzie opłatek........... a może już był

ALARM GENERALE!!!!!!!!!!!!!!!!!

OGŁASZAM ALARM DLA MIASTA LUBLINA KTO JESZCZ ENIE SIEDZIE NIECH CZEGOŚ SIE TRZYMA... SWIETA MIJAJ A ROCZEK SIE KONCZY NIECHAJ NAS JAKIS SPOCIK POŁĄCZY!!!!!

trzeba sie spotkac po swietach... przed nowym rokiem nie??

Cytat:
2006-12-24 22:02:36, arsen pisze:
trzeba sie spotkac po swietach... przed nowym rokiem nie??

rozpatrzymy Twoją propozycję

Ja wiem ze człowiek nie czuje kiedy rymuje
wezme pod uwage te opcje

ano mozna
jutro bede wymieniac skrzynie biegow w Fiacie, i mam nadzieje ze zdaze przez zrobieniem sie ciemno...

znalazlem ciekawa propozycje dla kolegi szukajacego Ladnej Lady
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2042374

chyba tyle...

pozdravlenia wesolych zapozno swiat i wogole
benny