| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-12-08 00:01:48 Pewien facet został członkiem bardzo ekskluzywnego klubu nudystów.
Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć. Rozebrał się i poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną blondynkę i momentalnie mu stanął. Blondynka to zauważyła podeszłaipyta: - Wzywał mnie pan? Facet na to: - Nie, o co chodzi??? Blondynka uśmiechnęła się i mówi: - Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest takazasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywał Nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia blondyna zrobiła gościowi loda. Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili pojawił się wielki zarośnięty koleś ipyta: - Wzywał mnie pan? Facet na to: - Nie, o co chodzi??? Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi: - Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał. Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wyruchał nowego członka klubu nudystów. Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga recepcjonistka: - Czym mogę służyć? > Facet na to: - Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. > Możecie zatrzymać 500$ wpisowego Recepcjonistka na to: - Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!!! - Słuchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc,ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-12-08 21:35:24 Nieznany dotąd nikomu zawodnik w sokach narciarskich Marcin Wajda z klubu Tornado PGR Czarnorzeki prezentuje światu nową sylwetkę opracowaną w Zakładzie Aerodynamiki Pa¨˝stwowego Gospodarstwa Rolnego w Czarnorzekach. Sylwetka jest przeznacona do lot¨®w narciarskich na wielkiej krokwi, a charakteryzuje się niezwykłym kątem natarcia, zwiększeniem powierzchni nośnej poprzez usytuowanie rąk z przodu ciała oraz (co wydaje się nam dziwne) skrzyżowaniem
Nóg. Na zęciu: Marcin Wajda w momencie wyjścia z progu: skoczek |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-12-09 12:15:40 Panna młoda i jej mąż udali się w noc poślubną.... Leżą sobie w łóżeczku, atmosfera przepiękna, nagle:
- Kochanie, jestem jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia o tym seksze, seksie, czy jak mu tam. Możesz mi to najpierw jakoś tak po ludzku wytlumaczyć? - Oczywiście dziubeczku mój kochany Ty. Ujmijmy to tak, to co masz między nogami to więzienie, a to co ja mam między nogami to więzień. To co robimy to wsadzamy więźnia do więzienia. I tak kochali się po raz pierwszy. Mąż z błogim uśmiechem na twarzy padł na poduche, żona zachwycona całymi igraszkami mówi: - Słoneczko... więzień uciekł z więzienia. - No to trzeba go zaaresztować kolejny raz. Spróbowali tego w innych pozycjach itd itd. Mąż po którymś razie pada na poduche, resztką sił sięga po papierosa, nagle słyszy: - Kochanie, nie wiem, może mi się tylko wydaje, ale więzień znów uciekł. Mąż dobitnie wk****y krzyczy: - On nie dostał k***a dożywocia, nie ?! |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-12-09 12:17:37 Koniec roku szkolnego. Pod wieczór matka zagląda do pokoju córeczki i znajduje na lóżku następujący liścik:
Droga Mamo! Nareszcie koniec szkoły. Dla mnie już na zawsze. Jestem od dawna zakochana i postanowiliśmy z moim chłopakiem wreszcie "się urwać". Wiem, że Tobie się to nie spodoba ale on jest taki słodki! Te jego tatuaże i piercing na każdym kawałku ciała...A ten jego motocykl! Ali ( tak nazywa się mój miły) twierdzi, że jazda na nim w kasku to grzech. Ali jest kompletnie na moim punkcie zwariowany.Mówi,że go uratowałam, bo ten alkohol by go w końcu zabił... Aha, i najważniejsze. Będziesz miała wnuka! Tak się cieszę! Kolega Alego ma gdzieś w lesie drewnianą chatkę. Trzeba ją wyremontować i nie ma w niej światła ani wody ale to będzie nasz nowy dom. Nie martw się! Bądziemy mieli z czego żyć. Ali ma kapitalny pomysł. Będziemy uprawiać marihuanę i sprzedawać ją w mieście. Ma być z tego kupa forsy. Tak się cieszę! I nie martw się proszę. Wkrótce będę miała 14 lat i naprawdę mogę na siebie sama uważać. Mam tylko nadzieję, że szybko pojawi się ta szczepionka przeciwko AIDS. Alemu bardzo by to pomogło... Twoja ukochana córeczka. P.S. Wszystko bzdura! Jestem u Krychy i oglądamy telewizję. Chciałam Ci tylko uświadomić, że są gorsze rzeczy niż to świadectwo, które znajdziesz na nocnym stoliku. Buziaczki! |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-12-11 17:12:39 Wraca do domu facet z owcą pod pachą. Otwiera mu żona.
Facet: - To jest ta świnia którą posuwam. Żona: - Głupku, to nie świnia tylko owca. - Zamknij się, mówiłem do owcy |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2004-12-11 23:36:33 Moze to i nie kawal ... ale fajny teskt:
Jechal chlop przez pole .... kolo mu skrzypialo .... chcial je naoliwic .... jaja mu urwalo |
paweldm Pełnoprawny Klubowicz Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2004-12-13 19:00:26 Kiedy jest największa kolejka w wojsku do kibla??????
Kiedy czeka generał i podporucznik. Generał długo szuka, a podporucznik długo leje. |
zbiggniew ASTRA II KOMBI Chorzów | 2004-12-15 00:17:21 Chłopak odprowadza swoja dziewczynę do domu po imprezie.
Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: -Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczke.. . -Tutaj? jesteś nienormalny . -Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie.. . -Nie! a jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna.. . -Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto.. . -Nie, a jak ktoś będzie wychodził. . -No dawaj nie bądź taka... -Powiedziałam ci ze nie i koniec! -No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia . -Nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: -Tata mówi ze już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laske do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. a jak nie, to tata mówi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery! |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-12-19 15:25:41 Mały Jasiu siedzi na kolanach Św. Mikołaja. Ten swoim wielkim paluchem celuje w nos Jasia - i mówi
- A ja wiem co Jasiu chce na Święta! ZA-BAW-KE Hohoho! - e, odpowiada Jasiu. Więc znowu Mikołaj wskazuje paluchem na Jasia i mówi - Już wiem! Jasiu chce CU-KIER-KI! Hohoho! - e, odpowiada Jasiu. - To co, kurna, chcesz? Pyta trochę zmęczony Santa /w końcu cały wieczór chodzi od domu do domu/. - Chcę taką małą, śliczną CIP-KE! I nie próbuj mi kłamać że jej nie masz w worku, bo ją czułem na twoim paluchu! |
OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2004-12-19 18:21:35 |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-12-20 23:40:00 Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególnośći jego zbyt
> częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. > Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do > domu i padł nieprzytomny na łóżko. > Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - > wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób aby kawałek > wystawał na zewnątrz. > Rano, jak zawsze mąż aby poczuć się lepiej wszedł pod prysznic. > Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co....Co to jest? > Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... > Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. > Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni , żona pyta: > - Jak się wczoraj bawiłeś? Jak mają się Twoi koledzy ? > Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada: > - Koledzy? Ja, już kur..., nie mam kolegów ! |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2004-12-21 22:13:13 podesłał mi to Adrian_M, ja tylko wrzucam tutaj, POCZYTAJCIE SAMI |
Quattro Forumowicz Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-12-22 16:51:51 JAK ZAAPLIKOWAĆ KOTU TABLETKE
1. Weź kota na ręcę, pogłaskaj, zrelaksuj i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowle. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko trzymając tabletke w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy pysk wpuśc tabletke, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć. 2. Podnieś tabletke z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz. 3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamłaną już tabletke. 4. Wyjmij nową tabletke z opakowania otocz kota lewym ramieniem jednoczesnie trzymając lewą reką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletke tak głeboko jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu. 5. Wyciągnij tabletke z akwarium a kota z garderoby. Zawołaj żone do pomocy. 6. Przyduś kota do podłogi klinując go między kolanami jednoczesnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzymie głowę kota jednocześnie wpychając mu drewnianą linijke miedzy zęby. Następnie wsuń tabletke wzdłuż linijki między rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia. 7. ściągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nową tabletke. Zanotuj sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później. 8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, zeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletke w środku plastykowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wciśnawszy rurke między rozwarte zęby mocno dmuchnij tabletke do środka. 9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij jedną butelkę piwa żeby pozbyć się nieoprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie rozdrapane ramię, a następnie przy pomocy ciepłej wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu. 10. Przynieś kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następną tabletke. Przygotuj następną butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak żeby przez szczeline wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczką od herbaty i przy pomocy gumki "recepturki" strzel tabletką między rozwarte zęby. 11. Przynieś śrubokręt i przykręc wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wyopij piwo. Weź butelke wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec.Przemyj policzek wódką w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból. Podartą koszule mozesz już wyrzucić. 12. Zadzwoń po straż pożarną, zeby sciągneli tego pier... kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulice.Wyjmij kolejna tabletke z opakowania. 13.Skrępuj tego drania przy pomocy sznurka od bielizny zwiazując razem przednie i tylne łapy, a nastepnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze.Wciśnij tabletke kotu do gardła popychając ją dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej.Już nie musisz być delikatny.Przytrzymaj głowe kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła żeby spłukać tabletke. 14.Wypij pozostałą wódkę z butelki.Pozwól żonie zawieść się na pogotowie.Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka.Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół. 15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanata z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie maja chomików. JAK ZAAPLIKOWAC PSU TABLETKE 1.zawiń tabletke w plaster szynki i zawołaj psa |
brasil Forumowicz Omega B Lublin/Niemce | 2004-12-22 23:20:58 Pewien student umarł i poszedł do piekła. Diabeł przywitał go i
spytał jakie piekło wybiera: normalne czy studenckie? Ten wybrał normalne. Gdy się tam znalazł okazało się, że trwają tam imprezy do rana, są panienki i leje się alkohol, ale rano przybywa diabeł i wbija każdemu gwóźdź w tyłek i tak codziennie. Wobec tego student zdecydował się wkrótce na przeniesienie do piekła studenckiego. Tam rownież imprezy itd., ale rano nie pojawia się już diabeł. Tak mija kilka miesięcy, aż pewnego dnia przychodzi diabeł z koszem gwoździ. Student zaskoczony pyta: - Co jest?! - Sesja student, sesja! |
KrzyH80 Vectra B 1.6 16V Kraków | 2004-12-23 10:19:27 Synek wszedł do sypialni rodziców w momencie gdy ojciec zakładał prezerwatywę. Próbując ukryć swą erekcję ojciec położył się na łóżku i zagląda pod nie.
- Co ty robisz tato? - Emmm... szukam kota, widziałem że wchodził pod łóżko. - I co, chcesz go wyruchać? |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2004-12-23 12:14:31 Jak niedostaniecie doprego prezentu to zerknijcie tu Mikołaj
|