07 Zgłoś Się - i inne polskie seriale - Strona 39

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja niezarejestrowałem, ale oglądałem dwa odcinki. Drugi odcinek mi się trochę bardziej podobał przez akcję Borewicza: chodzi o ti jak wkroczył z pistolecikiem (na kulki ) na tego wspólnika, kurde jak mi się to podobało.

Najfajniej to wyglądał trupek w kanałach

" A ten facet z jamniczkiem to kto? Pedał jakiś?"
" Panie Sroka, ja idę na rosół z domowymi kluskami do pewnej pani i bardzo nie lubię jeść zimnej zupy więc jak? "
"Nie wiem jak ksiądz,ale ja w partii nie jestem"
"Porucznik Jaszczuk, Dzieła własne, Tom I, strona pierwsza"
"Ale p.poruczniku,za co?- Za cichy chód po chodniku"
"Wie pan, kobieta dwa razy szaleje. Gdy dojrzeje i gdy siwieje"
"To co mi proponujesz to erotyczna pańszczyzna w wykonaniu naszych prababek "
"A ja myślałem że pan lody sprzedaje (Wasyluk do tajniaka w białej kurtce) "

A tak wogóle to niezła była scena gdy opryszek przejechał nożem po cycu żony lekarza

[ wiadomość edytowana przez: ALtus dnia 2005-08-27 13:33:37 ]

Motodrama - Kino Polska - 20:15.

Cytat:
2005-08-27 17:48:36, mati_lecha pisze:
Motodrama - Kino Polska - 20:15.

Całkiem przyjemna komedia, w ktorej można zobaczyć kilka fajnych scen z rajdowym klasykiem w roli głównej...

W sobote o 10 na polsacie w programie Zientarskiego "Pasjonaci" Bronislaw Cieslak bedzie jezdzil bialym borewiczem na torze.Trzeba obejrzec

Fajnie, dzis seans jakoś przed północą, a jutro jeszcze mój fan (Bronisław Cieślak) będzie jeździł borewiczem, o kurwa czuje się jak w raju! Dodam także, że niedawno ściągnąłem piosenkę ze Zmienników, całkiem przyzwoita jakość (o wiele lepsza niż na początku serialu [chyba ]) jeśli ktoś chce żeby mu przesłać tą piosenkę to niech wali na priva !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-09-02 20:59:30, jurek_j pisze:
a jutro jeszcze mój fan (Bronisław Cieślak)

To Ty masz swój fanklub i Cieślak się tak udziela?

Na dobranoc kilka "dynamicznych" scen wprost z "07", z udziałem polskich bryczek:

Pozdrawiam
Rafał

Cytat:
2005-09-02 21:02:21, Nabauab pisze:
To Ty masz swój fanklub i Cieślak się tak udziela?

Ojj chyba źle napisałem, chodzi mi o to, że ja go lubię dzięki rafikx za fotki bo są niezłe, a szczególnie kupka borewiczowska i ten "fiacior" czy co to jest .

Cytat:
2005-09-02 21:32:59, rafikx pisze:
Na dobranoc kilka "dynamicznych" scen wprost z "07", z udziałem polskich bryczek:

"Brązowy FIAT 125 - wóz operacyjny - proszę ułatwić przejazd"

Cytat:
"Brązowy FIAT 125 - wóz operacyjny - proszę ułatwić przejazd"

Jeszcze kilka ujęć "wozu operacyjnego" Mr. Borevitscha

rafikx

Cytat:
2005-09-02 09:59:48, BartekN pisze:
W sobote o 10 na polsacie w programie Zientarskiego "Pasjonaci" Bronislaw Cieslak bedzie jezdzil bialym borewiczem na torze.Trzeba obejrzec

owszem w sobote... ale następną....

co wystaje spod przednich drzwi na ostanim zdjęciu?kiecka sierżant Olszańskiej?

Mam dla nas smutną wiadomość . Już 07 Zgłoś Się nie będezie . Na jakimś forum wyczytałem, że nie będzie lecieć dla pewności wysłłaem list do TVP o następującej treści:
Witam! Wczoraj czytając pewne forum przeczytałem, że TVP nie puści dwóch ostatnich odcinków tego wspaniałego serialu. Jest to prawda czy tylko kłamstwo?

A na to babka z TVP odpowiedziała:

Witamy
Tak, to prawda.Emisja tego serialu była zaplanowana tylko do końca wakacji.

.

A to skur****** jak tak można
Pewnie puszczą jakieś bzdety których nikt ogląda.
Będę zamiast tego oglądał plejboja na polsacie

Cytat:
2005-09-02 09:59:48, BartekN pisze:

To już jutro

To Cieślak ma "Prawo Jazdy" przecież go złapali na bani....

no i juz po Pasjonatach...szkoda ze tak krotko bylo mowione o borewiczu...tylko wkurzylo mnie okreslenie 125p borewicz...
wspomniano tez o klulbach fiata i poldka...czyli nas
a teraz pytanie...czemu byl nosek a nie typowy borek...i kogo to auto...bo mowa byla ze z Gdanska gdzies kiedys go widzialem ale gdzie nie moge skojazyc

Fajny odcinek był. A DF'a, Borka i Warszawę wzięli od kogoś z klubu?
W sumie to nieprawda,że Leopard jest jedynytm polskim samochodem, bo jest jeszcze Lublin, Honker, Lanos i Matiz z pięknym znaczkiem FSO i oczywiście Clic .

Tak wogóle to od kiedy akwarium to borewicz