Filmy, filmiki, videoklipy ... (Stary) - Strona 39

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
remont silnika Dodga

Nie chciałbym mieć tak wyremontowanego silnika. Dla mnie to tam trochę śrub była ledwo dokręcona. Po za tym, co to za remont gdzie blok nówka sztuka, tłoki nówka sztuka, wał nówka sztuka wszystko qrfa fa nówka sztuka . Można nawet w garniturze taki remont przeprowadzić . Zazdroszczę mu tego stojaka na silnik fajna sprawa.

[ wiadomość edytowana przez: Janek_125p dnia 2006-02-03 00:18:05 ]

jazda z "trzymanką"

muza

Musiało bolec

Click here to see Video Polska myjnia ?

klakson

Cytat:
2006-02-04 23:36:39, Maverick-Junior pisze:
klakson

Czad!!!
To chyba z jakiejś lokomotywy?

To z przodu to Turbina ? To chyba Garet 9000 . Wymiata

Bez jaj nie wiedziałem, że Ci Amerykanie są aż tak głupi!!!. Idealnie pokazany wzorzec Amerykanina. Normalnie szczyt głupoty.

[ wiadomość edytowana przez: Janek_125p dnia 2006-02-05 01:44:01 ]

Cytat:
2006-02-04 23:36:39, Maverick-Junior pisze:
klakson

To jest to co mi się marzy . Póki co mam dodatkowe trombki, ale one brzmią jak trombki (barwa głosu zbliżona do normalnego klaksonu, ale oczywiście jest dużo głośniej).

Cytat:
2006-02-05 01:20:38, Janek_125p pisze:
Idealnie pokazany wzorzec Amerykanina. Normalnie szczyt głupoty.

Oni dokladnie to samo powiedzieliby o Polakach (polish jokes). Najpierw tam pojedz albo tu poznaj troche Amerykanow to zmienisz zdanie, tak samo jak oni zmieniaja o nas jak tu przyjezdzaja.

taki klakson bajer sprawa

Sam od jakiegos czasu szukam jakiejs lepszej trabki do swojego 318p. Taka, jak w tym filmie by sie nadawala

lotus czy caterham...ale i tak szczena opada

Cytat:
2006-02-05 15:17:51, Hailstorm pisze:
lotus czy caterham...ale i tak szczena opada

Tam to KJSy sa dopiero pojebane... a my narzekamy na slupkolandie

Cytat:
2006-02-05 15:22:20, KiLeR pisze:
Tam to KJSy sa dopiero pojebane... a my narzekamy na slupkolandie

Ale chłopak jechał rewelacyjnie - przyznasz KiLeR, co?

niebieskie bmw

w trakcie filmiku widać niebieskie M3, to jest polak, nie pamiętam jak sie nazywa, ale jest reżyserem filmu "2Fast 2Real", nie wiem czy ktoś widział

Cytat:
2006-02-05 16:58:37, CAmaRO pisze:
Ale chłopak jechał rewelacyjnie - przyznasz KiLeR, co?

Owszem. Precyzja iscie zegarmistrzowska.

Co do klaksonu to wystarczy założyć od ciężarówki - mój znajomy miał w Trabancie - jak na mnie lekko zatrąbił żeby podwieźć kawałek, to uciekałem do rowu nie oglądając się za siebie. (Ze strachu)

Cytat:
2006-02-05 14:20:13, KiLeR pisze:
Sam od jakiegos czasu szukam jakiejs lepszej trabki do swojego 318p. Taka, jak w tym filmie by sie nadawala

W hameryce sprzedają takie zestawy po 350$.
W tym już jest 5 litrowy zbiornik ciśnieniowy, kompresor i reszte.

Trąbki

W Norauto na Puławskiej (przy Auchan) widziałem podwójne fanfary za ok. 50 zł, potrójne były za ~80 zł. Nie wiem czy grały jakąś piosenke ale były już w komplecie z kompresorem (małym).

[ wiadomość edytowana przez: Konrad dnia 2006-02-05 18:58:33 ]

Jak komuś już się udało opracować metodę zapisu na dysk filmików ze streetfire to proszę o podzielenie się nią z nami

Drugie pytanie: czy ktoś widział SAME trąbki bez kompresora na sprzedaż? Mam oryginalnie potrójną trąbkę, z czego 2 już szczezły były i piszczy jedna. No, półtorej.

[ wiadomość edytowana przez: Domel dnia 2006-02-05 19:21:54 ]