07 Zgłoś Się - i inne polskie seriale - Strona 40

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To ja pozwolę sobie zadać jedyne słuszne pytanko. Kiedy będzie wersja cyfrowa ???

Cytat:
2005-09-10 10:44:53, Raptor_PTK pisze:
Tak wogóle to od kiedy akwarium to borewicz

I od kiedy duży fiat to borewicz?Zresztą ten "borewicz" w TV miał przód z przejścówki.

To wszystko nieważne... Najgorsze jest to że najpierw takie zapowiedzi ostre, a potem tylko 1 aaltonen pokazany pewnie z 16 różnych ujęć.

I z 16 róznych podejść

stary Zientarski o akwarium: " prosze państwa, identycznym właśnie modelem Poloneza poruszał się Bronisław Cieślak w serialu 07 zgłoś się..." buahaha To jakaś moda na akwarium- inż Talar też jeździł akwarium imho kremowym, i to w '78 roku

BTW, poldek którym jeździł Cieślak w Pasjonatach prezentuje się calkiem ładnie, nie wiem czy to nie ten jeździł w migawce w programie "Legendy PRL"- też miał gdańskie rejestracje. Czyj to ?

a o 125p Borewicz pisali też w auto świecie w pewnym artykule

W sumie nie wiem czy ktoś pisał o tym filmie,ale jest jeden obraz z Bronisławem Cieślakiem który można śmiało nazwać że jest taki sam jak 07-Zgłoś się, film nosi tytuł "Zły" i jest identyczny jak serial spokojnie mógłby być jedną z części serialu.Bronisław Cieślak gra tam tak samo oficera Milicji i pracuje nad snajperem strzelającym do przypadkowych ludzi.

Nie "Zły" tylko "Wściekły". Było o tym fimie tutaj.

ma ten film ktoś na jakimś nośniku??
przyznam że nie widziałem

Patrząc sobie na emulku jakieś mp3 o tytule 07 Zgłoś Się znalazłem inną wersję (orginał) i jeszcze jakiegoś DJ Mutka. Ta pierwsza wersja jest fajowa, a ta druga to już nie daje tych samych klimatów, ale da się posłuchać. Jeśli ktoś chciałby, którąś z tych wersji to proszę pisać na priva.

Cytat:
2005-09-11 01:00:20, daniel pisze:
ma ten film ktoś na jakimś nośniku?? przyznam że nie widziałem

Mam - chyba w DVD. Jak chcesz to trza bedzie znaleść jakiegośkuriera, coby Ci to zawiózł...

Cytat:
2005-09-14 21:25:51, Qbk pisze:
Mam - chyba w DVD. Jak chcesz to trza bedzie znaleść jakiegośkuriera, coby Ci to zawiózł...

ja poprosze - kurier L.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

z ciekawostek - inżynier Talar mieszkał kiedyś na Szanajcy, klatkę obok mnie. Chodziliśmy czasem na wódkę

Cytat:
2005-09-14 21:31:21, OLO pisze:
kurier L.

L jak ...?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

L jak Lucy

Cytat:
2005-09-14 21:47:14, OLO pisze:
L jak ...?

Lindewóz??

L jak Lala

Mak, a ja myślałem,że mieszkał na Złotej

nie martw się - całe życie się czegoś uczysz

Błagam, tylko nie mówcie,że nienazywał się Talar, a np Borkowy. Całe dziecinstwo wtedy strace

ba! powiem więcej - kiepski z niego zawodnik przy wódce, bueheheh