MotoNews.pl

I jeszcze jedno o v max garbatej kluseczki - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest już chętny

Szybki juz wczoraj dostal skierowanie do sanatorium. Wyjazd wkrotce

dra ty to wiesz jak mnie rozbawić do łez

Cytat:
2005-11-18 23:03:10, fomin pisze:
no i pojechali gościa................................... może zakuma dopuki tu jeszcze jest że nikodem go pozdrawia

Jakoś mam to w dupie, co piszecie.
A pozdrawiać to sobie możesz kogo chcesz i kiedy chcesz.

I jedyne, co można poczytać, na tym forum, to wypowiedzi w dziale Porady gdzie wypowiadają się normalni użytkownicy. I tematy są zamykane, żeby ludzie bijący piane i umiejacy tylko nawrzucać na innych nie rozpierdzielali tamtych tematów.

Widze, że wystarczy napisać coś co jest nie po myśli ogółu czyli np. że X20SE jedzie 200 a X20XEV 210 i już się zaczynają obelgi, wrzuty na taką osobe, ale z drugiej strony nie dziwie się, że nie wierzycie w takie osiagi na Pb skoro jeździcie 2.5 V6 z LPG II gen.

No już koniec
DrA zepsujesz weekend

Zupper, widzisz jakiego zamieszania może narobić taka niewinna kluseczka.

no to ........ my już dziękujemy za uwage
pozdrów nikodema

Co ty... Poniedzialek najwczesniej

drta zaraz sie posikam jak to kolega napisał prędzej
ciesze sie niezmiernie
robercik i szuwarek pewno tyż!

Cytat:
2005-11-18 23:15:21, spychu pisze:
Jakoś mam to w dupie, co piszecie. A pozdrawiać to sobie możesz kogo chcesz i kiedy chcesz. I jedyne, co można poczytać, na tym forum, to wypowiedzi w dziale Porady gdzie wypowiadają się normalni użytkownicy. I tematy są zamykane, żeby ludzie bijący piane i umiejacy tylko nawrzucać na innych nie rozpierdzielali tamtych tematów. Widze, że wystarczy napisać coś co jest nie po myśli ogółu czyli np. że X20SE jedzie 200 a X20XEV 210 i już się zaczynają obelgi, wrzuty na taką osobe, ale z drugiej strony nie dziwie się, że nie wierzycie w takie osiagi na Pb skoro jeździcie 2.5 V6 z LPG II gen.

A co ty myślisz że ja na opale ją odpalam Pb w baku jest
A to co masz w dupie to właśnie ten szpadel

[ wiadomość edytowana przez: robert1x dnia 2005-11-18 23:37:55 ]

I se poszedl... a ja mam dwa piwa jeszcze

Jutro jak zdarze przed noca to bedzie watek

Achac i ochac mi w nim... i sie zachwycac... bo jak nie to zdroje czekaja

a ja właśnie kończe henryka i jakoś mi sie smutno zrobiło . nie powiedział mi fomin ty .............
i byłby komplet

A mogę ja ci napisać

możesz

Nie będę taki bo nie przyjedziesz

.....a ja liczb do Multi nadal nie mam,znowu będę musiał trafiać i chybiać.

ale mi dyskusja umknęła

skierowanie już jest, teraz trzeba poczekać na zatwierdzenie przez lekarza prowadzącego i pacjent może udać się niebawem do sanatorium

Cytat:
2005-11-18 23:46:17, MEGA_3 pisze:
ale mi dyskusja umknęła skierowanie już jest, teraz trzeba poczekać na zatwierdzenie przez lekarza prowadzącego i pacjent może udać się niebawem do sanatorium

No to dzie był oj działo się

robercik ty mnie bestio polubiłeś???????
b........z wrocka?

Patrz a inni tylko obserwowali
Bali się druciarza czy co