Muza w czasie jazdy - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-05-21 02:02:34, marcin032 pisze:
bardzo ostrej muzy słuchasz ja lubię trochę łagodniejszą p.s. ssstttrrraaassszzznnniiieee długi początek ale zakończenie super

chcesz mnie skatowac na smierc

Edit: Ta piosenka troche bardziej podchodzi pod twoj styl i mi sie podoba
http://rapidshare.de/files/14529793/Moby_-_Lift_Me_Up.mp3.html

A tu fajny dance
rapidshare.de/files/20741731/Starstylers_-_Keep_On_Moving.mp3.html

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-05-21 03:50:19 ]

Cytat:
2006-05-21 02:49:24, CzapCzap pisze:
chcesz mnie skatowac na smierc

Nie gadaj, kawałek jest superancki

Cytat:
2006-05-21 11:01:54, marcin032 pisze:
Nie gadaj, kawałek jest superancki

Jest Git ale to za ciezkie brzmienie jak dla mnie

Moby jest spoko loko

Tutaj masz łagodniejszą Metallicę

Cytat:
2006-05-22 07:46:53, marcin032 pisze:
Moby jest spoko loko Tutaj masz

popieram - fajna muza do auta Placebo też jest super

Cytat:
2006-05-22 09:22:44, madzia_83 pisze:
Placebo też jest super

a szczególnie ta piosenka

Czego słuchają w Anglii?

Najlepsza muzyka do samochodu
Data publikacji: 2006-05-22 15:03:44 (Samar)
Jak wynika z przeprowadzonych na zlecenie AA Personal Loans badań, Brytyjczycy za najbardziej relaksujące nagrania do samochodu uważają muzykę klasyczną. Takiego zdania było 21% ankietowanych.
Na kolejnych pozycjach znalazł się klasyczny rok (18%), country (15%), a także muzyka dance ex aequo z bluesem i soul (12%). Z drugiej strony, heavy metal został uznany przez większość pytanych za rodzaj muzyki, który może mieć negatywny wpływ na koncentrację kierowcy podczas jazdy (58%). Kolejne pozycje w tej statystyce uzyskał hip-hop (41%), muzyka operowa (28%) oraz jazz (23%).

Źródła

• Car Keys, 18 maja 2006

a ja to różnie - ostatnio na tapecie są Moherowe Berety, bo nie mam kiedy nagrać niczego innego poza tym płyta jest kultowa :p

wcześniej jakaś poezja śpiewana była, chyba Sikorowski, a ogólnie, to czasem jak sobie zrobię jakąś składankę, to można szału dostać od różnorodności

klasyczna nigdy nie leci, bo bym umarł ( mam za sobą 8 lat szkoły muzycznej ), za to często jakieś radyjo - Złote Przeboje, czy takie tam inne, a co by nie mówić, to najlepsze radio, to gra spod maski :p

pzdr

Szukam pewnej piosenki Shakiry, nie znam tytułu... wiem tylko, że jest to jedna z nowych piosenek, że Shakira siedzi a samochodzie i że tekst jest coś o ojcu
Jak ktoś wie o co chodzi plisss dajcie tytuł.

A dla mnie ostatnio najlepszą muzyką podczas jazdy jest cb-radio

Ja wlasnie nagralem album Kalwi & Remi - Always in Trance

wiec bedzie co sluchac

uuuuu zastal sie temat , dam troche piosenek, raczej takie nowe

Dj Shog- Another world
Helena Paparizou - Mambo
Kalwi&Remi - imagination
Marie Serneholt - That's The Way My Heart Goes
Kate_ryan-je_tadore
Velvet - rock_down_to_(electric_avenue)
The Jet Set - Just call me
Danzel - My arms keep missing you
Activ- visez
Supermode - tell me why
Beatfreakz - somebodys_watching_me
Akcent - kylie
September - Satellites
Mbrother - trebles

Cytat:
2006-05-22 20:26:06, piotr0437 pisze:
Czego słuchają w Anglii?

Jak wynika z przeprowadzonych na zlecenie AA Personal Loans badań, Brytyjczycy za najbardziej relaksujące nagrania do samochodu uważają muzykę klasyczną. Takiego zdania było 21% ankietowanych. Na kolejnych pozycjach znalazł się klasyczny rok (18%), country (15%), a także muzyka dance ex aequo z bluesem i soul (12%). Z drugiej strony, heavy metal został uznany przez większość pytanych za rodzaj muzyki, który może mieć negatywny wpływ na koncentrację kierowcy podczas jazdy (58%). Kolejne pozycje w tej statystyce uzyskał hip-hop (41%), muzyka operowa (28%) oraz jazz (23%). Źródła • Car Keys, 18 maja 2006

Z Metalem to chyba jakiś żart jest, przecież to najelpsza muza do auta

Cytat:
2006-08-21 17:34:01, CzapCzap pisze:
uuuuu zastal sie temat , dam troche piosenek, raczej takie nowe Dj Shog- Another world Helena Paparizou - Mambo Kalwi&Remi - imagination Marie Serneholt - That's The Way My Heart Goes Kate_ryan-je_tadore Velvet - rock_down_to_(electric_avenue) The Jet Set - Just call me Danzel - My arms keep missing you Activ- visez Supermode - tell me why Beatfreakz - somebodys_watching_me Akcent - kylie September - Satellites Mbrother - trebles

no to sobie pociagne conieco zobacze co teraz jest trendi

Cytat:
September - Satellites

ten kawałek męczyłem przez jakies 2 tygodnie
nieźle się wkreca
nawet tym co nie lubia tego typu muzyki

a u mnie ostatio mp3 player poszedł w odstawke i radia WAWA słucham

Tamten Dj szog co dalem napoczatku to jedyna stara piosenka, ale dalem bo mi wpadla w ucho ostatnio. A pani co spiewa w The Jest Set to Polka, naprawde super jej idzie . Dam jeszcze pare swiezych piosenek , w tym jedna z moich ulubionych Sylver

Sylver - Lay all your love on me
Akcent - jokero
Olav Basoski - Waterman
Helene Rask - No love
Helene Rask - Get On
Armand van Helden - My My My

No Rsuhy Satellites jest git

A ja teraz słucham łomotu zawieszenia i trzeszczenia wszystkiego co tylko może trzeszczeć w tym cholernym zastępczym pierdzielu
To nawet radia nie ma
Pozdro.

Ja ostatnio słucham kanału 19. W drodze do Częstochowy parę razy d...ę mi uratował

kNż-las maquinas de la muerte

Ostatnio ściągłem sobie największe hiciory The Doors - Special Editions 2002. Znawcom tego rodzaju muzyki POLECAM !!!