MotoNews.pl
6 Sprint Tychy na torze Fiata 9.04.2006 (139419/0) - Strona 5

Sprint Tychy na torze Fiata 9.04.2006 - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oj działo się tak mi się fajnie jechało pierwszy przejazd , a na drugim straciłem moc i pojawił sie nociong... a na mecie sie okazało że przekręciłem silnik...i do domu na sznurku za Marcinem (dzienki wielkie ) ech ale szpera sprawdziła się w 100% pierwszy przejazd jechało mi się rewelacyjnie i czas był przyzwoity i boki były mam nadzieje że będą ładne foty

Mar125 jak zwykle mysiał być gwiazdą to już tradycyjnie zrobił szoł poprostu , a czasy w dodatku miał świetnie .

kupie dohca tanio

Dzienki wielkie rallymike za świetne pilotowanie i kask

dzienki pomarańcz i carv(ja ci dam kur.e bez zęba) za wsparcie i doping

mam filmiki z przejazdów kantów

dawaj te filmiki

foty foty foty, dawać foty!

-----------------
jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu...

ślą sie do bladego

to nie dobrze bo blady sie nie podzieli

Mar-masz pikne fele w kanciaku
A pozatym to dla bladego i mara gratulacje

to było piękne szybkie auto

a wogóle co sie stało że mar altoena walnał między barierkami bo zmianiałem akurat karte i mi umknęło dosłownie pół sekundy

ja tez chce tak pomykać. no....

mar..kant wyglada rewelacyjnie !

jakie wyniki ?

tak to prawda ta fiesta jest szybka jezdi w górski a chłopak jest z krosna i ma talent, miałem okazje z nim rywalizowac w tychach na torze fiata

Ta fiesta jechal Szymek Piekos czy ona ma juz nowego wlasciciela?? To jest H1600 z GSMP.

wogóle mam chyba wszystkie nagrane przejazdy maluchów jakie mi sie udało złapać, rozdwoić sie nie szło, a o dobre miejsce tez było trudno, mam tez kilka przejazdów nie maluchów między innymi owej szybkiej fiesty.
co do malucha kazy to trzeba przyznac że zrobił wielkie postępy w ujarzmianiu swojej maszyny

No było super... gdyby tak się jeszcze udało ukończyć rajd
Nasze auto od początku nie chciało jechać, później się spalił rozrusznik, następnie stopiło kleme przy akumlatorze (zwarcie od rozrusznika) a na końcu chyba walnął kondensator przy aparacie zapłonowym.

Ale jak ktoś ma fotki/filmiki naszej załogi to bardzo bym prosił.
Pozdro

Cytat:
2006-04-09 19:29:16, _Arti_ pisze:
(...)co do malucha kazy to trzeba przyznac że zrobił wielkie postępy w ujarzmianiu swojej maszyny

Nie wiem jak jeździł przedtem, ale mam dowód na to że nie wrzuce potem zdjęcia i filmiki, jest tego ok. 200Mb :/

No to i ja już jestem....

Blady nie bądź taki skromny,1.5s masz lepszy czas,pomimo baaardzo efektownej jazdy(niemniej w rywalizacji czteropakowej jest remis )

ta akcja pomiędzy barierkami to wypadek przy pracy
moje czasyprzyblizone) 1- 3.08 ,2- 2.56 ,3- 2.57 (kant powered by lpg )
zabawa przednia-trasa pomimo baaardzo ciasnch szykan piekielnie szybka(duuże braki w dofinansowaniu naszych aut),nie obyło sie bez jakichś otarć,zbitych lamp,pogiętych znaków itp.
dzięki dla klubowiczów(i nie tylko!!) za towarzystwo i doping (blady ładnie wyglądasz machając rączką )

a teraz jednym słowem-było zaje***cie

Było konkret, ale za bajzel z numeracją przy trzecim przejeździe, organizatorom należą się baty

Gdyby ktoś miał jakieś fotki lub filmiki mojego autka to proszę na adamp.myslowice@interia.pl

[ wiadomość edytowana przez: Max_psg dnia 2006-04-09 20:11:22 ]

no ja też mam parę fajnych filmików m.in. jak kaza kręci bąka między barierkami i piękne bocury mara i innych (swoją drogą padam na twarz panowie)
bylo zajefajnie i pogoda dopisala a co do grilla to ja wegiel zabralem

a jak sie sprawuje ta chomikoszpera na asfalcie..daje rade ?

Cytat:
jak sie sprawuje ta chomikoszpera na asfalcie..daje rade ?

elektro ( brzzzy brzzzzzyy ) szpera .
DAJE RADE , panewka niewytrzymała i się obróciła...

to co ohvka jednak sie nie nadaje na upalanko ?