MotoNews.pl
1 XII ZLOT LKP- Boryszyn 2008 (214085/11) - Strona 5

XII ZLOT LKP- Boryszyn 2008 - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
12zł jest za noc! Wiec 2 x 12 x 2 A jesli opłaciłes składke to za nic wiecej nie płacisz.

DEx

Niestety tegoroczny zlot odbędzie sie beze mnie Pozdrawiam wszystkich życzę miłej zabawy.

Ja rowniez prosze o spokojniejszy pokoj 2-osobowy. Przyjedziemy z zona w piatek tak okolo 18:00.

Panowie, typowa dwójka. tzn taka małżeńska (z jednym łóżkiem) jest tylko jedna i ponieważ pierwszy ją zarezerwował sylwesterpl to on ją otrzymuje. Reszta to pokoje 3 i 4 osobowe (1 osobowe łóżka) a jest chyba i jedna 8mka ale to rezerwowo, bo tam jest zimno, bo to piwnica . Rezerwacja jest dla naszej wygody. tzn po to aby ludzie chcący spokoju mogli go zaznać. Jak chcecie możecie też razem swoje kobiety upchać w jakiejś 3ce a reszta może się bawić na poddaszu . Ponieważ widzę, że wielu z was bierze swoje kobiety ostrzegam was, że tam panuje atmosfera jak w jednej wielkiej rodzinie, więc na jedyne chwile intymności można sobie pozwolić tylko pod prysznicem .

Pamiętajcie też, że pokoje są droższe a poddasze znacznie tańsze!

Przypominam o informowaniu mnie o planowanym terminie przyjazdu!

DEx

ej to jeszcze raz jakie pokoje są jeszcze dostępne iloosobowe i za ile?

a gdzie nalezy sie zapisac lub potwierdzic swoja obecnosc ?

-pokoje z poscielą 20 PLN

Pokoje są tyle osobowe ile potrzeba tzn ze łóżka sie wstawia lub wystawia tak aby było OK. Jednak przy tej liczbie osób nie bardzo możemy sobie pozwolić na same dwójki. Liczba pokoi to 8 na piętrze. Dwu pokojowe poddasze no i nieszczęsna piwnica. A jak i tego zabraknie (w co wątpię) to jest drugi dom, jednak ze względu na integrację chcę tego uniknąć.

Zapisanie polega na tym ze napiszesz w tym topiku kiedy i ile
DEx

tak wiec rezerwuje dwa miejsca od piatku
i moze byc w grupowym - integracyjnym

Ja (raczej w jednej osobie) od soboty - chętnie sie będę integrował na poddaszu.

ja będę od soboty rano .....będę się integrował na poddaszu z Yano

ja bede w sobote!!!
poddasze dla mnie prosze!!!

widze ze na poddaszu bedzie wesolo

Nie wiem jak wy, ale ja tam nie liczę na długi sen. Z praktyki wiem, że najlepsza integracja jest w piwnicy przy kominku a potem na dwie trzy godzinki idzie się położyć człowiek. W tym domu nie ma czasu na sen.

DEx

Jeśli o godzinie 22 ktokolwiek nie będzie przestrzegal ciszy nocnej będę zmuszony wezwać Policję.

Spoko Policje tam też juz znamy

DEx

Cytat:
2008-08-18 21:01:10, morphio pisze:
widze ze na poddaszu bedzie wesolo

a jak chcecie mieć tam kabaret to dajcie mi 2 bronki a bedą jaja jak berety
poddasze integracyjne nr 1

korekta
igiers i pilot

niestety, z przykrością informuję iż w tym roku nie wezmę udziału w zlocie. nie chodzi o transport, ani o kwestie finansowe, więc z góry dziękuję za oferty wspólnej wycieczki.
życzę dobrej zabawy i do zobaczenia na następnej imprezie.

ja niestety odpadam ze zlotowej paczki

wyjeżdżam za pracą za granice i niestety zlot odpada jako kolidujący z wyjazdem do pracy do Czech.
tak więc przepraszam że w ostatniej chwili ale tak wyszło
El Morphio ja odpadam z konwoju
troche sie nie bede odzywał więc prosze o nieusuwanie mojego konta z Ladaklub.pl

wybaczie, ale ja tez prawdopodobnie nie dojade. Chyba, ze zdarzy sie cud. ale nie licze. Czasem zdarza mi sie pracujacy weekend i niestety wypada akurat zlosliwie na zlot. Nie mam jak sie zamienic, bo juz teraz 2 razy przegialem z zamianami. "Wisze" wspolpracownikom 2 dyzury, a branie lewego zwolnienia nie do konca mi odpowiada. Przepraszam szczegolnie Dexa i Rogacka - ale naprawde nie da rady. Jesli jakims sposobem uda mi sie wykpic od roboty, po prostu wsiade i przyjade. Przekimamy sie gdziekolwiek wowczas.