MotoNews.pl

Klimatyzacja w Polonezie - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wygląda sprawa założenia klimatyzacji w polonezie caro plus (98 rocznik). Gdzie coś takiego można zrobić i ile to by kosztowało?

ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to się przedstawia, ale temat jest interesujący. Może ktoś ma założoną w borewiczu? to byłaby naprawdę niezła sprawa !

Wyczytałem w internecie że fabrycznie montowane klimatyzacje za dodatkowe 1000 zł w jakieś wakacyjnej promocji. Było to w roku 99.

Właśnie się dowiedziałem że taka instalacja jest możliwa w nowszych wersjach polonezów, Kosztuje około 3000 - 4000 zł. Jak by ktoś wiedział wiecej to niech napisze.

musze przyznac ze watek ciekawy i sam bylem zaiteresowany taka robota, ale cena ktora podajesz gasi moj wszelki entuzjazm, choc musze przyznac ze widzialem raz klime od polda za 500 zl, czasem moze nawet lepiej kupic polda z taka opcja i sobie przematowac, niedawno na innym forum byl poldzons za 2000 zl z klima takze okazja

Fajna sprawa z tą klimą w Poldku , jak kogoś stać , to dlaczego nie

Kompletna klime idzie dostac ale raczej uzywke...w cene 600-1000pln. Czasami zdarzaja sie np na allegro poldki z klima w niewysokich cenach wiec mozna przelozyc a reszte sprzedac. Sama klime najlepiej kupic chyba na Żeraniu.

jest do sprzedania na PTK w dziale gielda.

nowiutki klimatronim 5000zl i montaz 1000. taniej wyjdzie wyrwac poldka plusa z klima..hhehehe

a poki co poco komu klima - teraz to nagrzewnice naprawiac.

Klime montowano i w 99r i w 00r, kosztowala 1000zl (klima + alusie)...

Ale odrazu uprzedzam, to byl klimatyzator, a nie klimatyzacja !! Jedyne co robil to "chlodzil"...

abc...czyzbym mial 2konta...a nawet o tym nie wiedzialem

czy ktos z kolegow ma jakis rysunek lub schemat podlaczenia instalacji klimatyzacji z poloneza caro plus? czy ktos juz skladal taka klime z silnikem dohc? jakies doswiadczenia sugestie dotyczace wmontowania tego do fiata argenty?

siema. potrzebuje zdjątka wnętrza Poloneza Plusa (Caro/Atu/Kombi).

Nie ten wątek. I nie krzycz tutaj panie, poszukaj po wątkach o polonezach, w technice a może znajdziesz .

ma ktoś zdjątka wnętrza Poloneza Plusa z orginalna klimą?? jak coś to zapodajcie.

z mojej strony szybka piłka, prosze bardzo oto ta fotka:

dzięki cendra, lecz mnie chodziło o Poldka Plusa. ale dzięki i za ta fotkę ...

Powiększenie:

W ,,naszych smochodach" kolega FM prezentuje swojego plusa doposażonego fabrycznie w klimę. Medison w innym wątku pytał o wnętrze plusa z klimatyzacją.

ogladałem już fotki FM, tylko ma nie wyraźnie widoczne... a napisałem w innym dziale też post. po prostu mi zdjęcie jest bardzo potrzebne i zalezy mi na czasie!