| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Koxx Krowie Place Dolne | 2003-11-27 02:00:54 Tu się zaczyna robić CLUB TUNING normalnie, może powsadzacie sobie skrzynie od Simsona Enduro? |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-11-27 09:21:04 Co koxx uwazasz ze cos zlego jest w tym ze kazdy chce miec samochod jak najlepszy a przy tym indywidualny?????????? |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2003-11-27 11:50:16
awaryjnosc to pojecie wzgledne, w dobrych rekach mozna powiedziec ze nie wystepuje, mialem bisa i tyle osob opowiadalo jak to sie te silniki pierdola, a u mnie nic wszystko bylo oki, jak mowi staropolskie przyslowie "Jak sobie zrobisz, tak sobie pojezdzisz" [ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-11-27 12:02:57 ] |
forti F&F Wolny Słuchacz :) Bmw E36 325i i E38 7 ... Wroclaw | 2003-11-27 12:08:27 Dziekuje |
forti F&F Wolny Słuchacz :) Bmw E36 325i i E38 7 ... Wroclaw | 2003-11-27 12:11:23 Dziekuje |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2003-11-27 12:12:25 Ja sie jeszcze nie wypowiadałem także dodam swoje 3 grosze.
Kaza mysle że nie musze Ci mówic że masz bestie w garażu,doskonale o tym wiesz.Gratulacje i szacunek dla Ciebie. Moim zdaniem jeżeli chodzi o przeszczepy to najlepiej kupic komplecik już wyjęty z jakiegoś autka.Mysle że jeżeli chodzi o 903 to przy pewnych umiejetnościach własnych, garażu i spawarki jesteś w stanie w 1500 się zmieścić(autko gotowe do legalnej jazdy).Oczywiście nie mówie tu że musisz się w tej kwociwe zmieścić ale możesz, a ile później radości z jazdy to inna kwestia....... |
lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2003-11-27 17:08:33
i tak jest do dupy, nie mamy sie co oszukiwac :: zaluje kazdej zlotowki ktora dolozylem do tego #$%^%$#% silnika
Kaza co do Twojego malana to mysle że nie musze Ci mówić że masz bestie w garażu i doskonale o tym wiesz.Mogłbys gdzies tym startować, super adrenalinka takim potworkiem nawet nie chodzi o wyniki ale o samą przyjemnosc z jazdy |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2003-11-27 23:24:17
W tym wliczone bylo rowniez paliwo na samochod zastepczy (smok Lanos), kilka ladnych czesci, ktorych nigdy sie nei wykorzystalo (zmieniajace sie koncepcje kazdego dnia i neudane zakupy), badanie techniczne, rzeczoznawca w moim przypadku, wyjazd z Wawki do Bialegostoku po silnik itede, itede... 4kzl to absolutnie wszystkie wydatki od poczatku do samego konca zrealizowania swapa.
Przeczytaj moj artykul o przeszczepie na 1.1 na www.126fan.pl - dowiesz sie wszystkiego co i jak. I do serca sobie wez pierwszy akapit o przygotowaniach i kasie. Inaczej bedziesz niezadowolony. Dlatego cenie Kaze za to, ze mimo przeszkod radzi sobie i nie odwala jakiejs popierdulki na drut, byleby tylko jezdzilo. TO trzeba zrobic raz, ale im dluzej sie nad tym bedzie zastnwiac i wiecej czasu poswieci na wykonanaie, tym wieksza gwarancja, ze bedzie to dzialac prawidlowo (patrz zwalone u mnie za pierwszym razem centrowanie walu i walka - 4 skrzynie zniszczone w 3 miesiace. Wystarczylo zrobic to raz a dobrze w skrzynce od 700 i do tej pory nie ma zadnych objawowo ubocznych). Tal woec dzialaj i nei zdziw sie, jesli wydatki przekrocza 150% zalozonego budzetu. |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-11-28 02:36:53 Z przeszczepami tak to juz jest zrobisz 5 razy a jezdzi dopiero za szustym |
Koxx Krowie Place Dolne | 2003-11-28 11:10:34 Chyba kogoś zabolało po miom ostatnim poście. Czy nie można się tu wypowiadać, czy jak? |
Koxx Krowie Place Dolne | 2003-11-28 12:31:56 Stajesz w obronie tych, którzy się nie znają? Tych pozerów, którzy tylko gadają, a nic nie robią, bo nie mają o tym pojęcia?
Nie czytałeś mojego poprzedniego posta, który wykasowano, bo trafił do tych, do których miał trafić, to sięnie wypowiadaj. Nie chcę tutaj żadnej wojny, ale to forum powinno służyć do wymiany informacji technicznych, a nie przypominać kółko różańcowe. Poczytaj trochę, jeśli masz pojęcie o technice i mechanice, to zmienisz zdanie o większości bywalców. Pozdrawiam. P.S. Może ktoś pojętny wyczuł nutkę ironii w poście KaZy? Gość zna się na rzeczy, jak i parę innych osób, ale szydzi sobie po cichu, mnie jednak rozbrajają niektórzy ludzie i ich posty, od których komentarza nie potrafię się powstrzymać. |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2003-11-28 13:09:22
.....czyżby Jan Paweł II zawny papiezem? Ale sie gosciu bulwersujesz nawet sie nie wysilaj nad wymyslaniem riposty, bo to nie miejsce na takie glupie wpisy (moj wpis tez nie powinien sie tu znalezc, nie chcialem ale musialem wiec koniec gadki i skupmy sie na temacie tego postu A wlasnie mi cos tak przemknelo w mysli, czy daloby sie do duzego fiata zapodac jakis przedni naped z zawieszeniem i wywalic most, zrobic poprostu przednionapedowca? Pytanie czysto teoretyczne, nie zamierzam tego robic, ale chialbym wiedziec czy sie da i czy jest sens. [ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2003-11-28 13:35:15 ] |
misieq F&F Sympatyk 300C SRT8, Firebird ... Kraków | 2003-11-28 14:08:57 gdyby Bog byl za przednim napedem chodzilbys na rekach |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-28 14:14:56
a kto kasował posty ? bo moderatorzy czyli ja i schwepes nic o tym nie wiemy ! |
Koxx Krowie Place Dolne | 2003-11-28 14:32:27
No to ładne machlojki :| Dobra, kończmy tą małą wojnę i wracajmy do tematu. P.S. Chętnych wszystkie zjebki proszę kierować na priva. |