| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-05-25 15:49:27 Ty jak nie wiesz co to za silnik to znaczy ze nie masz zadnych dokumentow a to znaczy ze nie bedziesz mogl go wsadzic.to po co ci on? |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-05-25 15:56:32 Dobre pytanie ----------------- http://plepleple.pl |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-05-25 15:58:50
Powiem dokladnie to samo - ze mam silnik. Z pierwszych ogledzin i porownan wychodzi ze jest .... Wiecej NIE WIEM.
Jakie zgaduj zgadula?? Porthos - zejdz na ziemie!!!!!!!!! Kto tu komu kaze zgadywac cokolwiek - na litosc boska!!!!! Jestes jedna z osob, ktore na sile probuja dorobic teorie do golego faktu zakupu silnika przeze mnie. A ja sie pytam - po jaka cholere????????? Po co? W jakim celu??? Czytasz Fana wiec wiesz ile bylo wypowiedz w tym temacie. Tam sa dorosli ludzie. Przynajmniej bardziej dojrzali. Ludzie, ktorym wystarczy gola informacja, ktora przyjma do wiadomosci. A tu? Szosta juz strona dorabiania spiskowej teorii Zurawia? Napislem - bede cos wiecej wiedzial - napisze. Czy to dla wszystkich osob, ktore musialy sie wypowiedziec pozniej (w tym i ciebie) te slowa sa niezrozumiale??? |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-05-25 16:03:11
Zajebiscie!!!!!!!!!! Ciesze sie ze masz wiele silnikow i ze wszystkie sa zajebiste I z czego tu sie smiac? I co zgadywac??? Zrobisz - napiszesz lub nie i bedzie git. Albo beziemy sie smiac, albo podziwiac. I co - rozumiem, ze taka odpowiedz nie jest satysfakcjonujaca? |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-05-25 16:05:46
No widzisz - akurat dokumenty mam, bede mogl go wsadzic. Silnik sluzy do napedzania samochodu (to odpowiedz na ostatnie pytanie). Czy dalej mam brnac w temat? I tak NIE POWIEM teraz wszystkiego, bo sam widzisz, ze to jest bardziej skomplikowane niz mozesz to pojac/zrozumiec/wydedukowac. Wiec nie mam zamiaru rozszerzac swojej wypowiedzi na jego temat do czasu zlozenia wszystkiego do kupy, przetestowania, zarejestrowania oraz shamowania (mam na dzieje, ze uda sie go shamowac przed zvoleniem) EDIT: Zanim zlozenie to oczywiscie rozlozenie weryfikujace co jest co. Dlatego zanim nie bedzie jedzil nie bede mowil co wiecej. Silnk jest wiekszy. Kropka. Do czasu pierwzych pomiarow. [ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-05-25 16:07:29 ] |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-05-25 16:07:05 Zuraw odpowiadasz na te debilne posty-nie wiem po co...ja ci zadalem konkretne pytanie-po co Ci on jak nie masz papierow?odpowiadaj na te pytania a nie na"buahahaha" czy inne wynalazki |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-05-25 16:08:02
Odpowiedzialem przeciez.... |
lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2004-05-25 16:10:26 to chyba najglupszy topic jaki w zyciu widzialem |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-05-25 16:13:47 sorry minelismy sie w pisaniu...ale skoro masz dokumenty to wiesz jednak co to za silnik i skad pochodzi..tym bardziej nie wiem po co o nim piszesz w taki sposb.nic do ciebie nie mam ale teksty typu"mam ale nie powiem","jestem za a nawet przeciw" czy "to ma swoje plusy dodatnie jak i ujemne" jest bez sensu...ten topic juz jest bezsensu...sam przyznasz?czy moderatorzy nie blokuja go tylko dlatego ze cieszy sie wiekszym powodzeniem nizcokolwiek innego...?tego nie wiem nikt. |
Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2004-05-25 16:22:58 Dopiszę w domu wieczorem. |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2004-05-25 16:27:55
no właśnie...po jaką cholerę napisałeś ten topic?? bo jeśli w poszukiwaniu skrzynii od garba, to temat był conajmniej nieadekwatny do treści (i patrząc na obecny wiele się nie zmieniło) |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2004-05-25 16:28:13 wiecie co nie pierdolcie bo żygac mi sie chce jak to śledze żuraw to żuraw tamto , mam ale nie wiem , jak sie dowiem to napiszem , a srał to pies co masz i zamknijcie juz ten topic bo mnie załamujecie |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-05-25 16:34:58 Napiszę tylko tyle żeby wszsycy przyjęli tą informacje do wiadomości. Zuraw mimo próśb o dostosowanie się do regulaminu panującego na naszym forum ( przestrzeganego przez większość bywalców ) nie dostosował się ani nie dostosowuje się do niego w dalszym ciągu. Pisze co chce jak chce ( dziwi mnie to że znajdą sie tacy którzy stoją po jego stronie w tej sprawie, no chociaz dla niektórych jest to boższyczek którego reguły nie obowiązują ). Wiele jego tematów kończy się kłótniam. Jeśli sytuacja się powtórzy będę zabiegał o ukrócenie działalności pana żurawia na tym forum, ponieważ zakłóca i psuje klimat. Nie interesuje mnie w tym przypadku wiedza jaka posiada tylko jego "działalność".
Co tematów to ja zmieniłem najpierw temat na 1.2 Mpi ponieważ wcześniej taki temat napisał Żuraw na forum, również nie zaprzeczył Zoltarowi że jest to 1.2. A również jeśli wie, że to nie jest 1.2 Mpi to znaczy że wie jaki to silnik i sobie tutaj znów pogrywa głupimi słówkami. Sam się człowiek grzebie a ludzie jeszcze potrafią stać za takim i bronić go. A drugi raz zmieniłem ponowie bo pan Zuraw nie mogł napisać co jest w wątku więc sam go zmieniłem na jaki mi się podobał. Widać Zurawowi nie przeszkadzało, ale znaleźli się poruszeni "wierni". |
![]() _Arti_ Opel Bieruń | 2004-05-25 16:35:49
popieram!! moge tylko od siebie dodać że moja 16 miesięczna córka jak już ma pilot w ręce przynajmniej wie do czego służy i kieruje go w strone telewizora........ |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-05-25 16:40:08 Koniu - nie bede komentowal twojej wypowiedzi z ronych powodow, ale napisz mi:
1. w jaki soosob permanentnie lamie regulamin? 2. kto wszczyna klotnie i dlaczego ja mam ponosic tego konsekwencje? 3. gdzie napsialem ze jest to silnik 1.2 i na jkiej podstawie zmieniles tytul mojego watku? EDIT: Zoltarowi powiedzialem, ze to 1.2, Artiemu powiedzialem, ze to 1.4. Co z tego wynika? [ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-05-25 16:41:09 ] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-05-25 16:46:54
1.tytułujesz posty jak chcesz, nawet nie reagujesz na nasze prośby o dostosowanie się do regulaminu. Poszukaj sobie w historii ile razy Ci się już to zdarzyło. 2. Kłotnie są z tego powodu iż nie przestrzegasz regulaminu jaki większość przestrzega dlatego ty ponosisz za to konsekwencje. ponieważ takie działanie prowadzi do "rekacji łańcuchowej". 3. Napisałeś temat kilka tygodni temu że włożyłeś silnik 1.2. Zresztą tak samo beznajdziejnie go zatytułowałeś jak teraz.
ze robisz kumpli w ch.... i bawisz sie nimi jak marionetkami zlamałem regulamin..toż to ban [ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-25 16:49:22 ] |
lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2004-05-25 16:47:47
to ze (sorry za wyrazenie) pieprzysz bez sensu! PS: nie wiem dlaczego nikt jeszcze tego nie zamknal |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2004-05-25 16:50:56
Tak jak wiele osob w tym watku chcialy uslyszec koniecznie odpowiedz, wiec - za przeproszeniem - zeby sie juz na priva odpie... odpowiedzialem tak, ze nic nie wynika. Ja swoj cel osignalem - wiecej pytan nie mialem... Jelsi ktos nie chce zrozumiec pewnych spraw i jak mu sie tlumaczy, ze wiecej nie uslyszy to nie widze powodu ciagnac dalej dyskusji. Wiec jesli dalej zadaja pytania, to takie osoby sie splawia. W domu i wieczorem akurat chce popracowac nad prywatnymi sprawami i chce miec spokoj. |