MotoNews.pl

Need For Speed Underground 2 - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej ja wczoraj poczytalem sobie forum o nfsu2 bo tez nie mam body kita i w grze mam 100% bo ukonczylem ja w garazu Ale do sedna sprawy Unikalne czesci zdobywa sie jezdzac w outrun (czyli te wyscigi na odejscie na 300m) i tutaj jest lista wymagan i lista przedmiotow jakie mozna wygrac na danym etapie (czesci miastaj jaka przechodzimy):
Etap 2 - 4 wygranych - Maski;
Etap 3 - 3 wygranych - Silnik, Skrzynia lub Opony;
Etap 3 - 6 wygranych - Felgi;
Etap 4 - 4 wygranych - Spoilery;
Etap 4 - 6 wygranych - Vinyle;
Etap 4 - 9 wygranych - Ecu, Turbo lub Hamulce;
Etap 5 - 6 wygranych - NOS, Obniżenie masy lub Zawieszenie;
Etap 5 - 11 wygranych - Wide body kits.

Dodam ze nie mozna juz nic wygrac jesli otrzymalo sie smsa ze gra zostala ukonczona Wiec panowie zaczynamy nowa kariere ale teraz scigamy sie z samochodami na miescie

Jak ktos chce se poczytac prosze LINK tylko 55 stron

no chlopaki pochwalcie sie jak tam gierka...?....ja juz dlugo gram i jezdze i myslem ze juz powli bede konczyc..a tu dzisij sobie sprawdzam pierwsyz raz od poczatku moj procent przejscia gry i normlanie zwatpilem...dopiero 36%.........a wy jak tam?

Ma ktos moze cd key do NFS: Underground 1 ??

jest na plycie tak samo jak instalujesz nfsU2 tak samo jets w nfsU1...

Serial Number NFSU1: A7AJ-23NQ-GWA6-JNAW-SDEV
H9CC-23EM-2L3K-LC98-5DEV

kot wie jak skonfigurowac gre aby grac przez internet?? sciagnałem patcha ale dalej mi nie chce połaczyc sie z serwerem NFS-a. próbowałem juz wszytkich znanych mi sposobów i nic.

Cytat:
kot wie jak skonfigurowac gre aby grac przez internet?? sciagnałem patcha ale dalej mi nie chce połaczyc sie z serwerem NFS-a. próbowałem juz wszytkich znanych mi sposobów i nic.

znajomy tez sie z tym meczyl. o ile dowiem sie jak to przeszedl to dam znac

juz wiem jak trzeba skonfigurowac gre, ale nic mi z tego jezeli nie mam oryginalnego cd-key-a, jesli komus trzeba pomóc skonfigurowac (a ma oryginalnego cd-key-a ) to chetnie pomoge

Siemka wam!
Mam taki problem że gra mi się skończyła przy 70% a nie mam jeszcze body kids, próbowałem już chyba wszystkiego, nie mam już ukrytych wyscigów, wygrywałem na ulicach po kilkanaście razy z rzędu i nadal nic, czy ktoś mi może na to odpowiedzieć dlaczego gra kończy sie tak badziewnie?? i co mam zrobić aby dalej były jakieś wyścigi a nie tylko ściganie się na mieście, bo to już zaczyna być nuudne

Cytat:
2004-12-23 12:27:03, mmariann pisze:
Siemka wam! Mam taki problem że gra mi się skończyła przy 70% a nie mam jeszcze body kids, próbowałem już chyba wszystkiego, nie mam już ukrytych wyscigów, wygrywałem na ulicach po kilkanaście razy z rzędu i nadal nic, czy ktoś mi może na to odpowiedzieć dlaczego gra kończy sie tak badziewnie?? i co mam zrobić aby dalej były jakieś wyścigi a nie tylko ściganie się na mieście, bo to już zaczyna być nuudne

w garazu masz opcje "world map" wchdzisz i tam powinny byc jeszce wyscigi,a dostawałes wczesniej unikalne maski, nitro, turbo itd?? jesli nie to chyba nici z body kita. chyba ze zaczniesz gre od nowa.

byłem w world map przejechałem wszystko, niestety i to też nie pomaga! czyżby cała gra skończyła mi się na 70% ????
unikalne maski, nitro, turbo to mi się odblokowało ale body kita jak nie było tak nie ma!

Jesli juz ukonczyles gre to niestety ale body kita juz nie odblokujesz Gdzies pare postow nizej napisalem przepis na body kita i na inne unikalne czesci wiec sobie to przestudiuj i zaczynaj gre od nowa Ja juz gram 2gi raz i zbieram wszystkie unikalne czesci Fajne felgi daja teraz juz jestem na 4 poziomie poznoc unikalne nitro niezle wyiata ale jeszcze nie sprawdzalem