Program TVN Legendy PRL - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a ja bym policzyl ilosc tychze programow - ile tak naprawde jest premier - ciekaw jestem... trzaby wylapac.
Poloneza obejrze dopiero dzis, wiec wtedy tez ocenie - ale z tego co mowicie, to pewnie sknocili, jak odcinek o jelczu. Szkoda, bo wczesniej klilka odcinkow bylo naprawde udanych (chocby nasz).
a jak motocyklowe? (pytam kogos, kto na motorach wyznaje sie lepiej...)

Dzisiaj jest przedostatni odcinek serii Legend PRL'u

Ja tam uważam, że o motorkach zrobili, ale nie wszystko - było np. zdjecie motoru, który przecież jest w polsce i był na jakimś zlocie pokazywanym na tvn-turbo (czyżby niezgranie? ) no i wiele innych niedoróbek. Zrobili motorki jako motorki, a nie poszczególne modele - tak ja przynajmneij uważam

Niedoróbek w tym przedostatnim odcinku jest rzeczywiście wiele, Najbardziej dotkliwa: kol. Mikiciuk stwierdził, że Fiat 125p 4x4 był oparty na napedach UAZa, a przecież to była NIVA. To potwarz.

Jak go spotkam na UW to mu to wypomne

Koniecznie . Zwykła solidność dziennikarska kazałaby to sprawdzić.

Wątek czas skończyć
Ostatni odcinek był w tamtym tygodniu

Teraz to się nazywa "Legendy motoryzacji"

Odnowie trochę wątek, bo jeśli ktoś nie widział jakiegoś odcinka, to teraz jest okazja - tvnt powtarza archiwalne odcinki.
teraz jest o fiatach

O mozna sobie nagrac jeszcze raz odcinek o Łajdaczkach

Cytat:
2005-07-07 01:05:56, krycho pisze:

I własnie w tym celu odnowiłem ten wątek:]

Tego odcinka o ładach nie trzeba nagrywać.Jest dostepny w internecie na jedym z kon pocztowych załozonych przez jednego z klubowiczów bodajze Mike B.

Zgadza sie!

Cytat:
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2005-07-07 01:05:56, krycho pisze:

--------------------------------------------------------------------------------

I własnie w tym celu odnowiłem ten wątek:]

Hmmm skoro program jest do sciagniecia z konta Mike'a to po coz sam Mike odnowil watek zeby moc go nagrac

A mogę jakieś namiary na to konto dostać???

Cytat:
2005-07-09 15:16:34, misiekns pisze:
Hmmm skoro program jest do sciagniecia z konta Mike'a to po coz sam Mike odnowil watek zeby moc go nagrac

Odnowiłem, bo może ktoś sam chce mieć dla siebie na kasecie wideo
A tak w ogóle, to chyba nietylko ja to zgrywałem
No i poza tym...jak to niektórzy piszą...."czytać czytać" a nawet w tym wątku wszystko było
No więc wchodzisz na konto pocztowe clublada@o2.pl i forwardujesz sobie na swoje konto wszystkie 38 plików z katalogu "legendy".hasło takie samo jest jak login
Powodzenia

No to chyba trochę mi sie ta poczta będzie odbierać

Wóz albo przewóz

Nie jest tak tragicznie z tym sciaganiem choc napewno chwilke to zajmie.Ale warto

Faktycznie - zajęło mi to jakieś pół godzinki (łącza wcale super szybkiego nie mam). Wygląda o wiele lepiej niż ten odcinek na serwerze umieszczony - przynjamniej nic nie jest ściśnięte .
Mike - co tam jeszcze ciekawgo masz na tym koncie, co?

[ wiadomość edytowana przez: mcbrain dnia 2005-07-10 13:57:36 ]

Ja? Bardzo wiele ciekawych i fajnych rzeczy (zresztą ściągaj co tam chcesz ) i nietylko na serwerze

Jak we wtorek wrócę to sobie to wszystko poprzeglądam