MotoNews.pl

MOTORYZACYJNE życie Wrocławia ... - Strona 42

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
spoko,jakie lostnisko?napiszcie kokretnie na forum.pozdro

hehe ja tez nie wiem gdzie jade, jade tylko do Phantiego po wahacz a potem sie zobaczy :]
PS: bede pod szpitalem na kaminsiego o 10:00 wiec jak chcesz KaKiGT.... to wpadnij !! :]

23 sa wyscigi na 1/4 mili w skarbimierzu, ktos sie wybiera stanac z szefem na torze?

dobra sprawa nawet obadac rejon :]

No to co ? zmiana planów w tym tygodniu nigdzie nie jedziemy...
phanti nie moze Kiket nie daje znaku zycia a Cehu nie ma jeszcze pewnie samochodu !! wiec lipa MOZE za tydzień... !!

no to żeś namotał wurc!!
ja jutro mam dzwonić czy mam przyjechac po padake i jeszcze musze akumulaotr zawieść dzisiaj kupiłem nowy

To nie ja to Phanti!!! :]

widzicie godzine posty??? tak właśbnie wruciłem z garazu i i tak nie zrobiłem wszystkiego jesze piasty trza zrobić drzwi przykręcić i można padaką śmiga po podwórku a co do jutra a w sumie dzisiaj to ja sie chyba nie wyrobie na 10 z siosrą musze do szpitala jechać. ale jak coś do bede dzwonił tak wiec dobranoc

Cytat:
2006-04-13 23:17:39, CEHU pisze:
no to żeś namotał wurc!! ja jutro mam dzwonić czy mam przyjechac po padake i jeszcze musze akumulaotr zawieść dzisiaj kupiłem nowy

Daje rade ten stary akumulator, czy to juz zupelny trup? Bo jakby co to mam takiego calkiem martwego, moge sie zamienic, jesli chcesz oddac do sklepu...

jest tu ktoś jeszcze?? ja też bym skoczył na złom tylko ze tak wcześńie nie ma tam po co jechać!! bo oni otwierają o 10 ale koleś przyjeżdza dopiero koło 10.30 - 11 już się tak kiedyś wpakowałem jak przyjechałem po 10 i czekałem

Phantom namieszał i juz tak wyszło Wojtaz a ja na złom przyjade po swietach.... !!

ma ktoś może klape na zbyciu jakąś?? coś dzisiaj robimy?? mnie się nudzi i poszukam jakiegoś miejsca do upalania

Cytat:
Daje rade ten stary akumulator, czy to juz zupelny trup? Bo jakby co to mam takiego calkiem martwego, moge sie zamienic, jesli chcesz oddac do sklepu...

mój stary został zgnieciony
a ja wczoraj kupiłem nówke w sklepie

no moje padło gotowe
niestety jutro jadę dopiero po niego
to co z sobotą?? ja do końca nie wiem od której miałbym czas bo jeszcze musze rodzine odwiedzić, ale mysle że koło 13 bym już był wolny...
robimy jakiegoś spota?

ma moze ktos z was korki do akumulatora do zakrycia cel? te na monete... potrzebuje doslownie kilka.

znalazłem całkiem całkiem miescówke do upalani, asfalt równy tylko na srodku mały kanał teren wielkości boiska równy, obok jest chyba już stary nie używany plac manewrowy i zostały po nim pachołki które można wykorzystać całkiem fajnie jest bo blisko nie ma żadnych domów tylko fabryki i zakłady

kurcze wojtaz znalazles taka zajefajna miejscowke na upalanie a my dzisiaj z WuRCem mielismy maly pozar :/ przedwody nam sie pofajczyly najprawdopodobniej bo jak jechalismy sobie potrenowac to w pewnym momecie zrobilo sie siwo w kabinie tak ze ja WuRCa nie widzialem wiec my chyba sobie nie pojezdzimy przez jakis spory okres czasu:/

zmiana planów
jade własnie po moje padło
NARESĆIE!!

i co zabawiliscie sie w strażakow?

naszczescie nie bylo trzeba ale takim dziwnym zbiegiem okolicznosci mialem na sobie koszulke strazy pozarnej i to chyba wszystko przez to a tak naprawde to WuRC wylaczyl zaplon i zjechalismy na bok przewietrzylismy go i byla gitraka wiec chyba to przewody zaczely sie topic i tak dymily

uuu...
to wurc teraz znów sie z padaka będzie pałował