MotoNews.pl

[RemikGT] styling EVO- Koniec.Pozegnanie z EVO - Strona 43

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-07-10 21:09:03, -OMEN- pisze:
P.S. Bugz weź Ty zrób chłopakowi porządną sesje zdjęciową, bo Remik nas tu raczy fotkami retro, przecie to grzech tak cudną maszynę takim aparatem fotografować .

Teeeee Retro akurat robi bardzo ladne fotki

A tak na serio, to jest dobrze

metamorfoza WEDŁUG BUGZA

Błeeee... Kiedyś był lepszy

Kawał dobrej roboty .... małe zapytanie listwa w zderzaku będzie tez czarna jak na przodzie

Cytat:
2007-07-12 10:50:49, RemikGT pisze:
metamorfoza WEDŁUG BUGZA

dorobił Ci wlew z lewej strony?

Cytat:
2007-07-12 10:55:54, Matys318 pisze:
małe zapytanie listwa w zderzaku będzie tez czarna jak na przodzie

oczywiście już w sobotę

Cytat:
2007-07-12 11:19:07, RemikGT pisze:
oczywiście już w sobotę

lakier, czy taśma klejąca, albo coś innego?

Cytat:
2007-07-12 11:27:05, surec pisze:
lakier, czy taśma klejąca, albo coś innego?

orginalna tak samo jak przednia

Cytat:
2007-07-12 12:54:21, RemikGT pisze:
orginalna tak samo jak przednia

a były problemy z wyjęciem tej czarnej (mnie to czeka wkrótce...) ?

heheh po pracy bede jechał wyciagac, sie okaze czy beda problemy czy tez niee...

wywal z tyłu te napisy

ale najpierw to zrob cos z grilem, bo jak bym nie patrzył to mi CL-ką zalatuje

[ wiadomość edytowana przez: Asior dnia 2007-07-12 13:34:28 ]

Cytat:
2007-07-12 13:33:21, Asior pisze:
wywal z tyłu te napisy ale najpierw to zrob cos z grilem, bo jak bym nie patrzył to mi CL-ką zalatuje [ wiadomość edytowana przez: Asior dnia 2007-07-12 13:34:28 ]

a własnie ze nie wyalę tych napisów ,a wiesz co do grilla to juz dawno się wypowiedziałem, no i niech zalatuje,w koncu to jest CL-ka z lekka zmodyfikowana

Remiku mam już dla Ciebie czarna listewke w zderzak, leży w bagażniku i czeka na spot.

Surec - wyciaganie to piece of cake

Na początku chciałem zapytac o lampki tylne, tez chciałem sobie takie coś zrobić, ale jak jest z ich atestem wtedy? Z jednej strony przyciemniasz tylko migacz i wsteczny, stop niby najwazniejszy zostaje, ale jak jest od strony prawno-milicyjnej?

Co do napisów, to fakt faktem rarytasik, ale kojarzy mi się z tuningiem typu naklejka Mpower, albo S500 w S280, kwestia gustu.

Felgi widać ze fajnie leżą, ale ten cal dodatkowy w rozmiarze by się przydał, chociaz na naszych drogach to już na 15 trzeba mocno uważać.

Jak już kiedyś Ci mówiłem, naprawdę bardzo podziwiam Twoją pasję, piękny kawał wspaniałej roboty
Pozazdrościć

Pozdrawiam
Zajob

Cytat:
2007-07-12 14:36:41, GrzEE pisze:
... Surec - wyciaganie to piece of cake

a czerwonej byś nie miał na przód?

Nie mam, Remik załapał się na ostatnią czarna.
P.S Wyslij PRV do Djtados-a on miał gdzieś zderzak z czerwona listwa - tak mi się zdaje bynajmniej

Cytat:
2007-07-12 14:55:04, zajob pisze:
Na początku chciałem zapytac o lampki tylne, tez chciałem sobie takie coś zrobić, ale jak jest z ich atestem wtedy? Z jednej strony przyciemniasz tylko migacz i wsteczny, stop niby najwazniejszy zostaje, ale jak jest od strony prawno-milicyjnej? Co do napisów, to fakt faktem rarytasik, ale kojarzy mi się z tuningiem typu naklejka Mpower, albo S500 w S280, kwestia gustu. Felgi widać ze fajnie leżą, ale ten cal dodatkowy w rozmiarze by się przydał, chociaz na naszych drogach to już na 15 trzeba mocno uważać. Jak już kiedyś Ci mówiłem, naprawdę bardzo podziwiam Twoją pasję, piękny kawał wspaniałej roboty Pozazdrościć Pozdrawiam Zajob

W strone cywilno prawną nie wnikam , świeca tak jak normalne i raczej nikt się ni ebedzie czepiał,znaki homologacji widac więc raczej luz,co do napisów TAK MA BYĆ a fela na nasze drogi starczy tak jezdzi sie w miare a i mniejsze ryzyko pogięcia
a za uznanie włożonej pracy i.... dziekuje

prawie jak rs
ogólnie spoko ale mogła byc 16" albo chociaz oponka 195/45

Cytat:
2007-07-12 11:13:26, surec pisze:
dorobił Ci wlew z lewej strony?

Remik ma wlewy z obu stron, bo nigdy nie wiadomo, z której strony podjedzie na pit stop .

Nikt natomiast nie zauważył, że Remik ma Anglika , przez ściemnioną szybke prawie tego nie widać .

Dzieki Grzee-siowi na tyle od tygodnia czarna listwa w zderzaku
Free Image Hosting at www.ImageShack.us