Po godzinach!!! ( OFF-TOPIC CHAT ) - Strona 44

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a tak na marginesie - kto ma jakies fajne i tanie miesce w zakopcu?? potrzebuje jakies info, bo moja kwatera co zawsze jezdzilem jest niestety pelna i szukam gdzie indziej

Cytat:
a tak na marginesie - kto ma jakies fajne i tanie miesce w zakopcu?? potrzebuje jakies info, bo moja kwatera co zawsze jezdzilem jest niestety pelna i szukam gdzie indziej

Jeżeli interesuje Ciebie 5km od Zakopanego to mogę podpowiedzieć fajną kwaterę (sprawdzoną). Świetna kuchnia, dobre warunki bytowe, miłe towarzystwo i nie wiem jak w lato ale zimą organizują wieczorki góralskie bardzo fajne (syn gaździny lata po swiecie z zespołem), ceny przystępne. Suche koło Zakopanego, Aniela Gut, telefon podam jutro bo muszę poszukać chyba, że znajdziesz prędzej w książce telefonicznej.

Tutaj zawsze jezdze, osrodek w pieknym miejscu,wspaniale widoki, kuchnia nie do przejedzenia i pyszna Tylko ta cena...
Szczescie ze mam tam ulge pracownicza ponad 50%, hehe, bo meine mutter pracuje w nbp

[ wiadomość edytowana przez: Artiro dnia 2004-08-14 09:35:37 ]

ja dzis skladalem mojego hultajka bo tata spawal nadkole wewnetrzne, i podloge w jednym miejscu i trzeba bylo wyjac zbiornik paliwa posciagac tapicerki fotele tylne i takie tam pierdoly, cale 2 dni zabawy, a na dodatek pokonserwowalem go od spodu i nie umie domyc rak z bitexu a probowalem juz rozpuchy i benzy (samo odpadnie )

Piątek trzynastego już minął, można spokojnie się wyspać.

Ja dzis cala noc nie przespalem i oczy mi sie zamykaja ale nie moge zasnac kuuuuuuuuurrrrrr............ wszystko mi sie jeb........... ja chce do mamy

co jest ? nei łam sie.. podziel sie z nami.. moze pomożemy

wszystko jest w topicu co cie boli a w poniedzialek mielismy jechac do zakopanego ale nie poddam sie latwo, kwatery zalatwione wiec nie bede se psul wakacji i jade chodzenie po gorach dobrze robi.

Co myslicie o moim nowym avatarq?

Wyższość świąt wielkiej nocy nad świętami bożego narodzenia ...czyli sonata kontra reszta świata ...ale mi sie zrymowało
Doogas powinienies chłopaką zrobić osobny topik coby mogli się "wyszaleć"

Speedmaster opisany w Onecie i gazecie :
info.onet.pl/966356,11,item.html

Zagadka dla spostrzegawczych
Jakie samochody obsługują kolarstwo na olimpiadzie w Atenach?

Cytat:
Zagadka dla spostrzegawczych
Jakie samochody obsługują kolarstwo na olimpiadzie w Atenach?

Przyznaję, że nie widziałem ale zgaduję, że to jedynie słuszne sonaty

BRAWO !! Polać temu Panu co chce Poza tym widziałem nową Lantrę. Poza tym to same nowiutkie Sonaty w różnych kolorach

wlasnie wrocilem z zakopanego. pogoda extra widoki jeszcze lepsze. i czlowiek placi kupe kasy zeby sie zmeczyc. to jest nie normalne, ale gory sa po prostu cudne.

A nad morzem byłeś? Tam to jest cudnie

Chyba jeszcze Dobiegniewa nie widzieliście

Wlasnie, wlasnie chyba nie widzieli, ale jeszcze zobacza... Power of Dobiegniewo!
Ale gory tyz fajne.

dzien dobry juz dzis wszystko ma swoj urok. i gory i morze i jeziora i inne badziewie, ale jedno jest pewne - wszedzie trzeba miec kasiore, bez tego ani rusz

ja tam wolę morze latem a góry zimą o!