MotoNews.pl

BERG CUP - Strona 45

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
yapko to Ty osemka jedziesz na lawecie czy o wlasnych silach bo pisales cos o docieraniu ??? o ktorej wyjedzasz w piatek i skad ????

Bede musial docierac ale serwisowka by sie przydala wiec potrzebny kierowca do Mazdy/busa albo ktos z wlasnym samochodem (oddam za paliwo). Bede jechal rano, nie w nocy jak Yankee ale przed poludniem zeby spokojnie zajechac na BT i miec czas na przerwy itd.

no yapko ja jade autem wiec moge ci cos zabrac jak ci potrzeba. tylko ze widzimy sie po poludniu na miejscu w banovcach

No jest taka opcja, najwyzej bede lapal Kaze na stopa jak stane
A jak beda chetni na wyjazd to sie mazde zabierze...

a moze ktos wziac grilla bo ja nie wzialem z domu i kupa troche :/

Cytat:
2008-05-14 15:28:06, 3zeR_MDS pisze:
a moze ktos wziac grilla bo ja nie wzialem z domu i kupa troche :/

U Pterocka jest moj grill warsztatowy wiec luz...

Yapko ustaw sie tak żebyśmy jechali razem jak bede mial miejsce na lawecie to ci moge coś wziąc, ja bede strzelał tak żeby jechać za Dommelem.

Dostalem odpowiedz od Stanislava ze moge wystartowac tylko w niedziele wiec chyba popracujemy i podocieramy caly piatek a w sobote pojade i nie bede startowal tylko samo BT.

Panowie kto pierwszy będzie na miejscu? Warto by było zająć miejsce na kilka autek co by się zebrać razem. My wyjeżdżamy z Kraka ok 12:00 - planowane przybycie ok 18. Potrzebujemy miejsce na Transita, namiot serwisowy a pod nim maluch i jeszcze trochę miejsca na stolik + krzesła + grill.

o macie grilla i krzesla zajebiscie. jak bys dommelu mial 2 krzesla wiecej to wez jak mozesz
my tam bedziemy kolo 14-15 pewnie to zajme ladne miejsce, a przynajmniej sie postaram i bedziemy was wyczekiwac

dommel - my jedziemy ok 9 wiec zarezerwujemy Ci plac obok nas

pozdro i do zobaczenia jutro

ziober to wezcie nam zajmijcie plac na namiot i auto, ok? bedziemy gdzies tak jak napisalem

Cytat:
2008-05-15 20:49:49, ziober pisze:
dommel - my jedziemy ok 9 wiec zarezerwujemy Ci plac obok nas pozdro i do zobaczenia jutro

Dzięki! Zaklepcie też miejsce dla Cichego Boba i Krista

chłopaki dla nas miejscówka tez pewnie dotrzemy razem z Dommelem miejsce na ducato autolaweta plus namiot serwisowy pod nim kaszel

Cytat:
2008-05-15 20:49:49, ziober pisze:
dommel - my jedziemy ok 9 wiec zarezerwujemy Ci plac obok nas pozdro i do zobaczenia jutro

Ziober jedziecie na Cieszyn?? My ok 8 jednak z bielska wyjezdzamy więc pewnie ok 9.30 jak sie ze wszystkim uwieniemy będziemy przekraczać granice w cieszynie jakbyście nas mijali to się podepniemy pod was. Jeszcze jedno pytanko ktoś będzie miał cb radio?? Jeśli tak to na którym kanale się porozumiewamy???
Jeszcze jedno jak już dotrzemy do Banovców to na co się kierować czego szukać???

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2008-05-15 22:37:38 ]

Kaza kieroj sie na Jankov Vrsok, to jakis pomnik czy inny badziew na szczycie gory pod ktora odbywaja sie podjazdy

Tak jedziemy na Cieszyn, pozniej Zylina, Tercin, Banovce no i Jankow. Tam jest caly czas autostrada i jedzie sie bardzo elegancko Jezeli bedziecie tamtedy jechac to nie zapomnijcie kupic winiety

pozdro

juz mnie nosi

Panowie to jest droga od Uhrovca.

Mapa

Ogniem chłopaki !! !! !!

może następnym razem uda mi sie pojechać z Wami

No i kupa, jade tylko pokibicowac

Walczylismy caly tydzien zeby poskladac 128, wszytko jest zrobione ale pasek rozrzadu sie zsuwa i ociera o kolo pasowe