MotoNews.pl

Lampy lexus - Strona 5.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-07-16 16:49:37, spychacz pisze:
Dorwałem kolesia z allegro od lexusów znaczych tych lamp i powiedział że on zaopatruje się u producenta, koleś powiedział że jest możliwe wyprodukowanie do kombi ale są dwa warunki pierwszy to cena w granicy 600zł a 800zł zależne od projektu lamp a drugi to minimum zlecenie na 10szt by im sie opłacało maszyne programować. A no i trzeba by było zaliczke dać w wysokości 30% przed umową.

Zaraz...zaraz...a gdyby tak ktoś zaprojektował jakieś fajne wzorki dla klubowiczów ...tych lampionów do wszystkich typów naszych Essinek...wyróżniali byśmy się od nie klubowych ...hihi

Cytat:
2006-01-12 13:27:32, cafebruyere pisze:
Zaraz...zaraz...a gdyby tak ktoś zaprojektował jakieś fajne wzorki dla klubowiczów ...tych lampionów do wszystkich typów naszych Essinek...wyróżniali byśmy się od nie klubowych ...hihi

Trochę w podobnym temacie...czy ktoś widział bierunki przednie MK5 w wersji CLEAR? Może by się znaleźli chętni na takowe rozwiązanie (skoro można zamówić lexy indywidualne, to może kierunki także)?

Cytat:
2006-01-12 13:32:16, surec pisze:
Trochę w podobnym temacie...czy ktoś widział bierunki przednie MK5 w wersji CLEAR? Może by się znaleźli chętni na takowe rozwiązanie (skoro można zamówić lexy indywidualne, to może kierunki także)?

ja planuje zrobic, ale do RSa... ale kto wie, jak sie uda i bedzie to wygladac oraz, co najwarzniejsze swiecic, tak 'w miare' to moze wezme sie tez za postojowki... wish me luck;]

A co myslicie o tym, zeby srodek lampy pomalowac pod kolor autka? u mnie np. czerwony, bo czarne, i chrom cos do mojego autka nie pasuja...

Cytat:
2006-01-17 23:23:59, nidecker pisze:
A co myslicie o tym, zeby srodek lampy pomalowac pod kolor autka? u mnie np. czerwony, bo czarne, i chrom cos do mojego autka nie pasuja...

Ciekawie to może wyglądać.

Cytat:
2006-01-17 23:23:59, nidecker pisze:

[ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2006-01-20 12:10:17 ]

Dzieki pytlar za VT materializacje mojej mysli
Podoba mi sie!!!
Zaczne zbierac, moze na ferie beda, bo kosztuja teraz 390zl.

nie ma sprawy nudzilo mi sie
a tak pozatym to mi sie to nawet podoba takie lampy pod kolor:]

Ja też bym się pisał na takie lampiony tylko czy nie będzie problemów z pomalowaniem ich środka pod kolor auta Czy po takim zabiegu nie stracą homologacji

-----------------
Na stanie Nissan X-Trail 1.6 DIG-T 163 KM 18.09.2017.
Był:
Złomek MKVII 1.6 90 KM HB 5D 10.06.1999,
Asterix H 1.6 116 KM HB 5D 19.12.2011.

Cytat:
2006-01-20 17:33:16, Kalor pisze:
Ja też bym się pisał na takie lampiony tylko czy nie będzie problemów z pomalowaniem ich środka pod kolor auta Czy po takim zabiegu nie stracą homologacji

a co te czarne tlo ma do rzeczy??!! przecierz ono za nic nie jest odpowiedzialne!!

Co nie zmienia faktu, że jest to ingerencja w budowę lampy i psiarnia mogłaby się doczepić choć jeśli da się pomalować ten środek bez niszczenia lampy (słyszałem, że większość tylnych lamp jest nierozbieralnych) to zaryzykuję

-----------------
Na stanie Nissan X-Trail 1.6 DIG-T 163 KM 18.09.2017.
Był:
Złomek MKVII 1.6 90 KM HB 5D 10.06.1999,
Asterix H 1.6 116 KM HB 5D 19.12.2011.

Cytat:
2006-01-20 17:50:37, Kalor pisze:
Co nie zmienia faktu, że jest to ingerencja w budowę lampy i psiarnia mogłaby się doczepić choć jeśli da się pomalować ten środek bez niszczenia lampy (słyszałem, że większość tylnych lamp jest nierozbieralnych) to zaryzykuję

a tam odrazu nierozbiralne!! nie ma rzeczy nierozbieralnych!! niektore tylko pozniej troszke ciezko pozkladac, ale rozebrac wszystko sie da!!

A ja powiem tak

Lampy takie były eleganckie jak je wprowadził lexus a i w jego modelach wyglada to normalnie.

Bo tylko czekac kiedy z tych "Lexus Style" zrobi się temat do kpin

Tak jak te wszystkie gładkie klapy mnożone gdzie sie da od malucha po mercedesa itp.

---Lampy lexusa niech idą do lamusa--- hehehee

A powiedzcie czy te lampy maja jakis atest czy sa dopuszczone do montażu w samochodzie?! Zeby potem nie było jaj jak sie zdarzy ze ktos wam wjedzie w dupe i nie beda chcieli wypłacic odszkodowania...

lampki juz do mnie dotarly i juz je zamontowalem! wygladaja

To nie pisz, jak wyglądają, tylko zapodaj zdjecie. Z chęcią każdy sam sobie popatrzy.

No dobra, ale jak z atestem, bo wiem ze ingerencje w światła nie są dozwolone i nie wiem czy te są dopuszcone!

pytałem sie kolegów policjantów a wiec mi odp. że kolory muszą być nie zmienione czyli kierunk pomarańczowy, stop i pozycyjne czerwone itp.

farow lampy sa homologowane i sa firmy sonar! co zreszta pisze w aukcji! krisso a fotki bede mogl wrzucic dopiero za tydzien bo aktualnie nie mam cyfrowki!pojechala z kumplem na urlop

Dzięki bardzo! A co do kolorów, jak ściemnisz lampki to dalej stop będzie czerqwony, a jak ktos ci wjedzie to moga ci nie wypłacić odszkodowania :]