NA KAŻDY TEMAT - Strona 5.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-05-15 14:22:01, tomeQ_ pisze:
liveforspeed(extra)

BTW gra ktos w to po sieci? Chetnie bym sie z kims sprobowal Jakby co dajcie znac, postawie u siebie serwerek i smigamy...

piotrek a co to za gierka?..bo wiesz ostanio nie jestm w nowosciach gier..w starosciach tez nie...;P....wiec moze jakos napiszesz cos wiecej...?
pozdro

Strona glowna

Dzial "Downloads", sciagasz LFS_S1G_DEMO.zip (44MB) i LFS_PATCH_S1G.zip (3MB). Gra raczej dla ludzi cierpliwych, bo samochod zachowuje sie realistycznie i utrzymanie sie na torze na poczatku jest trudne, polecam darowac sobie XF GT bo stosunkowo latwo sie go prowadzi (FWD) ale czasow dobrych nie da rady krecic. Zaczynajcie od razu od XR GT (RWD)a jak uzbieracie odpowiednia ilosc punktow dostajecie XR GTT czyli to samo ale uzbrojone w turbine...naprawde przyjemnie posluchac jak sie wkreca... Ale tego drania utrzymac w zakrecie to juz naprawde sztuka...
Sciagajcie a potem zapraszam na maly challange

trzeba pogrzebac w ustawieniach zawieszenia i napedu(lsd), jest troche lepiej. No i proponuje wylaczyc funkcje help, zostawic tylko automatyczne sprzeglo.
Ps. jaki masz czasy na 1 trasie(track) normal i reversed?

Reverse nie jezdzilem za duzo, na normal ponizej 1:32 juz zejsc nie moge...
Ja mam help'a na hamulce i sprzeglo wlaczonego...hamulce podciagniete tak, ze hamuje sie na ciaglym popiskiwaniu opon, szkoda ze nie mam kierownicy z pedalami, wtedy mozna by dozowac odpowiednio hamulec i co wazniejsze gaz na zakrecie...

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek83 dnia 2004-05-16 13:05:52 ]

mam ten sam bol, brak kierownicy i hamowanie jest cyfrowe 0 lub 1 .Czasy tez podobne ale cos net mi sie ostatnio sypie, sprobowac mozemy zagrac.

a ja kierownice mam a taerz musze poszukac tej gierki i bedzie dobrze...

Nie no ta gra jest masakratyczna. Nie można spokojnie wyjeść z obrotów, kręci sie ten samochód jak szalony Rezygnuje

jest az tak zle?....no coz sprobujemy...szukam

bo to jest gra z w miare realnym zachowaniem samochodu, a nie siakas zrecznosciowka gdzie 500konny samochod jezdzi jak po szynach(nfs hp2 bleeeh) . Demo znajdziesz na stronie gry.

Na stronie tez jest Full wersja... Jaki jest hak z tym fulem?

kod aktywujacy przysylaja po wypelnieniu formularza z numerem credit card. Nie widzialem crackow, bo i nie szukalem zbytnio, moze juz jest jakis generator kodow ??

Cytat:
2004-05-16 15:15:30, tomeQ_ pisze:
kod aktywujacy przysylaja po wypelnieniu formularza z numerem credit card. Nie widzialem crackow, bo i nie szukalem zbytnio, moze juz jest jakis generator kodow ??

Szukam od 2 miesiecy, wszystko co sciagne nie dziala, nie ma crackow, seriali, na eMule jest do sciagniecia pelna wersja niby dzialajaca, sciagnalem i guzik, fake
Jak ktos lubi gry typu NFS:U to nawet niech do tej nie siada, jak zobaczycie menu ustawien samochodu to zwatpicie...ja na ustawienie samochodu pod swoj typ jazdy poswiecilem kilka godzin jezdzenia w kolko po trasie...Mozemy zrobic tez konkurs driftu, kilku sedziow jako Spectator i powiedzmy kazdy ma 2 okrazenia na pokazanie umiejetnosci

sam sciagalem "full version unlocked" z mula ale zobaczylem komentarze i skasowalem. Drift jest w sumie prosty w wykonaniu gtt, ciezej z gt bo nie ma sily wyciagnac ladnie z zakretu jak sie za wolno wjedzie. Mozna i podriftowac .Tylko musimy przetestowac moje lacze bo o ile download mam niezly to z uploadem juz gorzej (Ju noł WLAN i wszystko jasne )

Multiplayer jest nawet niezle rozwiazany, wiec raczej nie ma problemow z lagami. Postawie dzisiaj gre u siebie powiedzmy kolo 20:00 i zobaczymy jak bedzie dzialac. Wchodzicie w Multiplayer, Join Specific Game, host name: piotrek83, haslo: ktsw. Zapraszam wszystkich (limit polaczen to 5 osob, wiecej moje lacze nie wyciagnie)

widze ze ty piotrek to wymiatasz w ta gre niezle..skoro tyle wiesz i wogule wiec niezle niezle...zoabzcymy jak po dziesiejszych sciganiach...znaczy driftach

A ja juz dawno odpuściłem gry - wszystkie bo stwierdziłem że to strata czasu. Wole do garażu jechać i coś podłubać przy autkach.

No i kazdy bedzie mogl sie dolaczyc ? Spoko... Bujta sie mojej bestii !

cos przodem sie wyjechalo co??? trakcja gdzie jest ku..wa trakcja sprobuje dolaczyc za chwil pare

No i juz po wszystkim, jezdzilismy sobie z tomkiem i zoomem jakas godzinke, niestety nie pomyslalem i zapomnialem zapisac replay'e z wyscigow...
Mam nadzieje ze to kiedys powtorzymy