MotoNews.pl

Cb radio: tu możemy się przywitać - Strona 5.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich ! Od dzis jestem z Wami , mam nadzieję że będzie nas coraz wiecej .

Witam serdecznie wszystkich

Witam wszystkich.
Można mnie spotkać najczęściej na trasie Gdańsk - Gdynia wieczorkami. CB ? - mam jakiegoś starego rupiecia - nawet nie wiem jakie on ma parametry. Antena ?? - ojciec mi znalazł jakiegoś"kikuta" w piwnicy i jak na razie gada się przez niego dobrze.

pozdrawiam

Ouragan wita Was!
Dzięki temu forum śmigam od niedawna z "cymbałem". W trasie nieodzowne. Szerokości!

Witka!
Ja się przymierzam od jakiegoś czasu, ale jak ostatnio zabuliłem 200 zł na wylocie z inka, to ostatecznie postanowiłem zmontować CB sprzęta na amen. Teraz tylko kwestia co i za ile ale to tylko techniczne szczegóły. za tydzień dwa powinienem byc w eterze, najczęściej na trasie Elblag-Malbork-Toruń -Konin -Wrocław.
Pozdro. Aras.

Witam.
CB radio w mobilu mam od pół roku, w dobrych czasach miałem na bazie dopuki PAR się nie zjawił.
Na forum od niedawna.
Pozdrawiam i do zobaczenia (usłyszenia) w trasie.

Witam.
Mam cb od października i uważam że to super "inwestycja".
Pozdr Misiek.

Witam witam

Posiadaczem CB jestem od kilku dni. Świetna zabawa i super sprawa. Tylko nie wiem po co mi teraz radio/cd i moje dobre nagłośnienie.

Pozdrawiam

Baggio

Witam witam.

Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona, w mobilu mam Jaws Mark2 antena midland 155cm, a domciu zagoscil Midland Alan 28.

witam wszystkich o widze tu duzo znajomych osob

Witam witam, Zamość się kłania. Alan 48 Plus Multi z Lemm Colt na Berlingo.

Witam wszystkich -Andrzej77

WITAM WSZYSTKICH!!!! jak narazie poczatkujemy i zamierzam nabyc midlanda 1001 + jakiegos bata na dach jak narazie nadaje z domu wiec w razie problemu z wyjazdem z piły na poznan czy koszalin bydgoszcz itp to sluze pomocajuz niedlugo prawko zdaje wiec na trasie tez czesto mnie bedzie widac i slychac POZDRAWIAM

Witam mobilki i stacjonarne. Sam od niedawna cb-maniak. Stara onwa w białym busiku zwanym bobkiem . Najczęściej dawne bialskopodlaskie.

Witam wszystkich!
Jestem nowym użytkownikiem CB bo mam radyjko dopiero od dzisiaj.Pozdrawiam wszystkich i szerokosci.

witam jestem nowym uzutkownikiem mam nadzieję że mi pomożecie

witam wszystkich,jestem użytkownikiem cb od kilku dni i mam nadzieję dowiedzieć się ciekawych rzeczy na tym forum.kraków.

Witamy nowych userów , jednocześnie prosimy o nie zakładanie nowych wątków jeśli istnieją inne o podobnym lub zbliżonym temacie. można się dopisać do istniejącego wątku jeśli poprzednie posty nie dają odpowiedzi na Wasze pytanie.
Wspólnie budujmy dobrą atmosferę na forum to będzie nam się chciało sobie nawzajem pomagać.
73

Witam wszystkich. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem zestawu składającego się z radyjka uniden 520 xl i antenki mi-145. Mam nadzieję że w razie problemów mi pomożecie i że również będe mógł się odwdzięczyć. Do usłyszenia na drodze. Pozdrawiam. Szerokości i nie dajcie się złapać

Witam wszystkich
NEW!!!