MotoNews.pl
3 Cuda z allegro (65496/0) - Strona 47

Cuda z allegro - Strona 47

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-04-13 07:25:13, piotr_ek pisze:
I to chyba nie DU, tylko jeszcze sangjong czy jak on tam się zwał - spójrzcie na logo na kierownicy.

to jest Dajewoo na bazie mesia, chyba 600 w umowie mieli zaznaczone od firmy mercedes iz nie mogą go wystawiać na targach w europie ale w polsce mogli. U Niemców Europa kończyła się na odrze.

S-klasa a'la skosnoocy Fajna fura.. tylko ze silniki slabe...

To auto jest zbudowane na bazie mercedesa W124. Podwozie, silnik i skrzynia biegów (oraz pewnie cała masa innych gratów) pochodzi z tego modelu MB. Czyli niestety nie s-klasa

Cytat:
2006-04-13 17:08:55, Czarek_Rej pisze:
S-klasa a'la skosnoocy Fajna fura.. tylko ze silniki slabe...

dla mnie by wystarczyła tak moc tu

Daewoo Chairman - trochę tego lata na ambasadorskich numerach...

na allegro tez jakies były swego czasu

Oferttka chairmana

Ale za to to jest ciekawostka : Takiego nie widziałem

[ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2006-04-14 09:16:46 ]

[ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2006-04-14 09:17:15 ]

fajny taki chairmanek, styknalby mi ten 600L

Cytat:
2006-04-13 22:57:34, Robert_S pisze:
To auto jest zbudowane na bazie mercedesa W124. Podwozie, silnik i skrzynia biegów (oraz pewnie cała masa innych gratów) pochodzi z tego modelu MB. Czyli niestety nie s-klasa

Porównaj wygląd zewnetrzny. O to mi chodziło... z czego to jest zrobione to mnie jest rybka. ciotka w ciotke S-ka rózni sie tylko grilem na masce.

Cytat:
2006-04-14 09:09:35, KaZaK pisze:
Ale za to to jest ciekawostka : Takiego nie widziałem [ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2006-04-14 09:16:46 ] [ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2006-04-14 09:17:15 ]

To jest koreański opel Omega.Robiony tylko na rynek wewnętrzny-czyli bez ocynku

Jeszcze tylny most i mamy 4x4
wał napędowy

Baaardzo ciekawy i BEZWYPADKOWY esperak.Obejrzyjcie sobie
super esperak

Cytat:
2006-04-15 16:06:59, JaRabbit pisze:
Baaardzo ciekawy i BEZWYPADKOWY esperak.Obejrzyjcie sobie super esperak

I co w nim takiego niezwykłego? ogłoszenie i esperak jak każdy inny...

tez nie widze. nawet odpicowany i nie ma sie czego czepic ...

Tez nie wiem do konca, bo ze bity to widac, z przodu, z prawej i lewej, ale zeby jakos specjalnie byl skasowany... Moze niezbyt bacznie sie przygladalem

Taki sobie zwykły esperak 1996 roku. Z lusterkami z 1995 roku, kierunkowskazami z 1997 roku.Halogeny w zderzaku pewnie ukradli,a naklejek CD zapomnieli w fabryce nakleić.A nity na tabliczce z numerem lakieru zostały zerwane od pędu powietrza No i te 2 poduszki

Cytat:
2006-04-15 16:28:51, Michal-500 pisze:
I co w nim takiego niezwykłego? ogłoszenie i esperak jak każdy inny...

W sumie Michał masz rację.Sprzedawanie aut,które były wiatą przystankową i opatrywanie ich etykietą bezwypadkowy,stało się już taką normą,że należy przejść nad tym do porządku dziennego.

Cytat:
2006-04-15 17:32:46, JaRabbit pisze:
Taki sobie zwykły esperak 1996 roku. Z lusterkami z 1995 roku, kierunkowskazami z 1997 roku.Halogeny w zderzaku pewnie ukradli,a naklejek CD zapomnieli w fabryce nakleić.A nity na tabliczce z numerem lakieru zostały zerwane od pędu powietrza No i te 2 poduszki

a ja glupi fotek nie powiekszylem se to nic nie widzialem lol

dziwne , bo kierownica z poduchą , a nalepki z tylu na szybie nie ma...
a poza tym fachowcem nie jestem , ale wydaje mi sie ze jest bardzo prawdopodobne , ze espero mialo 2 poduchy bo widzialem kiedys na parkingu na szybie z tylu mial nalepke , 2xairbag ( zaluje ze podszedlem i nie wsadzilem ryja

Cytat:
2006-04-15 21:45:04, sweeper23 pisze:
dziwne , bo kierownica z poduchą , a nalepki z tylu na szybie nie ma... a poza tym fachowcem nie jestem , ale wydaje mi sie ze jest bardzo prawdopodobne , ze espero mialo 2 poduchy bo widzialem kiedys na parkingu na szybie z tylu mial nalepke , 2xairbag ( zaluje ze podszedlem i nie wsadzilem ryja

Espero nigdy nie miało poduszki pasażera. A to że miało nalepke...a cóż to za problem przykleić na szybę naklejkę z lanosa/nubiry/leganzy że o matizie nie wspomne. One mają dokładnie takie same naklejki jak espero.

Piękne Espero

Cytat:
Piękne Espero

cos zle chyba wlepiles