MotoNews.pl

[126T] prawie jak B grupa ;] - Strona 48

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W bisie kumpel zakłada smt, nie dzieje się z nim nic z czym nie potrafiłbym sobie poradzić, po co mam to robić sam skoro kumpel już to robił wie co i jak bo u siebie też robił.

nie tłumacz się jeśli jesteś nie winny

przeczytałem kilka ostatnich stron i potwierdza się stare ludowe przysłowie ( chcesz straciś przyjaciela - pożycz mu kasę ) , może nie do końca chodzi to po pożyczkę ale sens jest ten sam , wszędzie gdzie jest kasa ( i to duża !!! ) i są jakieś niedomówienia kończy się koleżeństwo

Po przeczytaniu tematu nie zauważyłem by Yankee miał coś do Kazy i jego jakości usług w tym temacie,przynajmniej nie było nic jasno napisane w kierunku Kazy przez Yankee więc po chuj tutaj ta dyskusja się toczy i naraz wszyscy wjeżdżają na Kazika...
Nawet w największych i najbardziej renomowanych zakładach zdarzają się wpadki i jedynym problemem jaki może powstać to przyznanie się do niej lub też nie.

panowie prosiłem żeby sie powstrzymać.
Wyedytujcie to , albo prosze kogoś o skasowanie,

Gównem sie tu obsmarowywać nie będziemy (wystarczą fakty,wnioski każdy sobie sam wyciągnie)

ja to wydatowałem jak ktoś do mnie pije to na priv

szkoda że tak sie stało, ja osobiście po tym wątku nie zdecydowałbym się na oddanie auta do autogargas na naprawy, czy przygotowanie do sportu... a kiedyś tez myślałem o oddaniu kolejnego auta jakiejś firmie żeby mieć profi zrobione i jeździc a nie naprawiać.

lepiej robić samemu ze znajomymi - ja np. jestem zadowolony z akcji z shabatem cechem i matim - chyba że te podkłądki w misce olejowej mnie unieruchomią

a tu taka foteczka z dzisiaj

wy mendy
bylem tam dzisiaj 15 minut po tym jak wy odjechaliscie

Yankee jak Ty to zrobiłeś że przerobiłeś auto, te wszystkie przęglądy załatwiłśm i opinie rzeczoznawcy i nadal masz czarne blachy?! Mi przy glupim braku miejsc na wbicie przeglądu do dowodu kazali blachy na białem zmieniać...

Auto się Ładnie prezentuje, tylko te nalepki na nadkolach sa ble ale mam nadzieje że dasz się przejechać

Zrobili cie w konia, bo jak sie konczy miejsce w DR to zmienia sie jedynie DR, a blachy podlegaa wymianie jedynie w przypadku ich uszkodzenia, utraty lub zniszczneia w sposob uniemozliwiajacy odczytanie numerow.
Jak rejestrowalem swojego na 1.2 tez nie zmienialem blach.

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2008-06-21 23:37:13 ]

niezla ta bladi

Ewelina(blondi dabrowa gornicza) i Kasia (brunetka krakow) dawaly rade

skad one sie tam wziely??
zeby nie bylo ot dobre fotki

Cytat:
2008-06-22 00:06:38, DeviLL pisze:
Ewelina(blondi dabrowa gornicza) i Kasia (brunetka krakow) dawaly rade

Ty nie podawaj miast tylko, podaj jeszcze ulice na których stoją
reszte zdjęć wrzuce do RR

Filozofia Yankiego właściwa - jeśli nie ma sponsorów, to jeszcze można liczyć na sponsorki (nawet kalifornijskie...)

[ wiadomość edytowana przez: jarko36 dnia 2008-06-22 11:15:57 ]

chyba wybuduję kaszla

Cytat:
2008-06-22 08:22:30, piter_s1 pisze:
Ty nie podawaj miast tylko, podaj jeszcze ulice na których stoją reszte zdjęć wrzuce do RR

hehe jednej adres domowy znam ,ale nie podam btw stop OT

co chwile piszesz żeby ktoś nie robił ot a sam wpierdalasz głupoty , troszke zrozumienia dla każdej ze stron oraz samokrytyki wobec siebie życze

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2008-06-23 17:21:50 ]
[ powód edycji: siem kolega zakręcił i upomina innynch a sam pisze ot ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2008-06-23 17:22:14 ]

E tam dziewczyny biedne są więc na sponsorki się nie nadają

Co do fury jakoś objechałem walke z zawieszeniem tzn wykonanie go od nowa zaczynam od poniedziałku oczywiście nie sam Kolega Michał ma pomierzyć i będzie mi go spawał najprawdopodobniej jeśli się podejmie tego Mam mam nadzieje że uda się to jakoś zrobić i później można wzmacniać ten padlinowaty silnik
Zdjęcia będe dawał jakieś nowe bo do starych niechce wracać

realizuj marzenia bo konkurencja ci rosnie na forum